Възрастни манекенки и Наоми дефилираха за Готие

Дизайнерът Жан Пол Готие показа новата си впечатляваща колекция в рамките на Седмицата на висшата мода в Париж, съобщи Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Възрастни манекенки и Наоми дефилираха за Готие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ако съберат на ревю Наоми, Клаудия, Синди, Кристи, Линда....както са на по 40+ цялата гилдия ходещи кривокрки озъбени и гледащи лощо скелети на по 18 биха се самоубили дружно... Не разбирам защо на красиви истински жени им се лепят грозни етикети и се толерират зомбита, които на времето сме ги чиждали само в Трилър на Майкъл Джексън.

Jeni

Когато има стил и класа-възрастта е без значение!

Самата Наоми е Уникална,както винаги! Иначе тъй нареченият тоалет е ужас! Пластмасовата завеса на душ кабина би свършила по-добра работа!

Душ кабина със завеса?Това пък какво е?

истината е-"възрастни манекенки начело с Наоми ....."!

За поред път доказва мястото си сред най-големите - изпипани детайли, финес и класа. Някой по-горе бе написал за снимка 56 "потрес" определено визирайки модела, но загледайте се в сакото колко добре е изпипано.

Разгледах всички снимки и без превземки мога да кажа, че всички ми харесват! Има оригинални хрумвания, както и съчетания на Изтока и Запада! Супер!

О-чарователно!отново е модерно да обуеш гащи!

Простотийки за брозотийки - 46 и 59 снимка ПОТРЕС!!!!!!!!!!!!!!!

Много са му оригинални модели те.кефят ме

Не всички.

Каква смела и същевременно земна идея, поздравления за Готие който заложи на идеите пред визията. Тоалетите са много елегантни, харесват ми без значение дали са облечени на почти двуметрово 18 годишно гладко тяло, или по-закръглено и зряло.

О да, булката по бельо и манекенката с пчеларската маста направо избиват рибата. Ай, ай, ай.

Я стой си ти при рибата, що щеш тука при висшата мода!

Възрастна манекенка... Става ми тъжно като си помисля какъв живот е кипял някога там като е било новичко, а сега се руши :

и ти си мислиш, че само щото не са по подиумите тези маникенки нямат качествен живот ли? и не са станали висши служители на всякакви козметични компании, не са станали водещи по телевизии или рекламни специалисти заради познанствата си. Ти имаш ли представа колко врати ти отваря красотата? явно не.

прави са авторите - наоми не е възрастна - тя е вечна. няма такава красота.

taka e. Koia ot dneshnite mankenki ima osankata, pohodkata i izlachvaneto na originalnite supermodeli? Kara-ta li? Deto ia prilicha na izvanzemno? Ili ozabenata hiena Heidi Klum?Ili nabedenite manekenki Kendall i Gigi Hadid?

разбрах....,че сам права!!!! hahahaha...

Ако ще се говори за "възрастни" манекенки, редно е да се каже в такъв случай че са дефилирали за дъртака Готие.

Възрастни манекенки и Наоми? Тя да не младее с годините?

Най-ме трогна,че Кончита Вурст е бил(а) там.Като гост/гостенка де...:-)) пу-пу...дано да не стане манекен/манекенка. Но...като се замисля,добре ще се върже на фона на това безумие от кич,безвкусица и т.н.

russev_plamen@yahoo.com

Кончита Вурст взе участие в дефилето - тя представи черна сватбена рокля с червени етно мотиви, черни дълги ръкавици и беше с черен воал. Косата й беше сплетена на плитки и прибрана назад, за да изпъкне сватбения воал. Преди дефилето тя/той представи друг тоалет - наподобяващ опашката на паун. Учудвам се, че дир-а са пропуснали да сложат снимки и на Кончита.

Може и да не младее, но пък изглежда перфектно, въпреки опърничавия й характер според медийте.

Момиче, медия в множествено число е "медИИ". Същото важи за батерия и т.н. Заслужаваш да дефилираш по канапче и аспарагус!