Диляна Попова: С Асен имахме щастливо начало

Въпреки че Диляна Попова предпочита да запази в тайна развоя на връзката си с Асен Блатечки, по всичко личи, че вече не са двойка.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова: С Асен имахме щастливо начало | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя-глуповата и нагла селянка, той-лекомислен чу.ач...Уж са българи, а постъпиха много цигански.

голяма работа, ко станало, ко не станало, все тая и ми е на оная. Ми то си е нормално кат работиш с други хора да възникнат усещания дето да те водят към сех. И аз така имам две колежки ги увъжавам. Обаче само толкова, а тук се задълбочават чак пък не им фатам вяра.

"Достатъчно разумни и отговорни сме, за да не позволим това да не е така" а такива ли бяхте като решихте да правите дете??? Диляна, свястно момиче си, как реши, че Асен ще се промени точно заради тебе???

Много категорична пък тази! Категорично това, категорично онова...

Ей нагли жени бе, толкова много свободни мъже и мъже без деца, те йок- женен с дете да е , ако може и да са разведе и да изостави първото си дете! Нагли същества.

радвам се, че тази манекенка се харесва на всички българи, както личи от постингите.Сигурно има красиво тяло, но в главата...не виждам нищо одухотворено, задължително за красотата.

То в главата няма нищо!Мислите на Диляна са на юг от пъпа.

и тая не прави изключение.Хубаво момиче,но глупаво.Милото селянче,защо се вре при женен мъж.Никой ли не й е казал на Диляна,че такъв никога няма да е само за нея.винаги ще е втора цигулка,защото тоя тип/нищо лично,за мен е бездарник/има дете преди всичко.

Лесно е да имаш щастливо начало, то така е при всички. Цаката е да имаш щастлив край, когато му дойде времето.

децата са дар Божи, а не тежест, но това е сентенция Защо трябва да се правят, когато знаеш,че няма да си не завинаги, а за по малко от година с майката. Но погледнато глобално, колко ромски дечица са по-нещастни от двете на Асен.

Кои са тези?

А ти кой си?

Някакви "звезди" ли са какво? Оскари? Грамита? Пеят ли танцуват ли, готвят ли, в цирка ли играят? Задължен съм да ги знам кои са, или? След като буквално ми ги навират в лицето, поне да пишеше с по една дума за какво иде реч.

ДРИСЛАТА РАЗБЪРКА ЧУЖДО СЕМЕЙСТВО ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОЗИ Е ЕГАТИ ТАЛАНТА АМА ТАЯ СРАМ НЯМА

е па няма само Коко Динев да прави чалгарчета Ивон,Ивен Ивун, нека има и театралчета

Да точно така... няма само селските чалгари да гледаме със селските им маниери какви "плейбои" са. Само така малко по-светски хора, каквито и щуротии да вършат, поне да са хора на истинското изкуство, а не на кича и простотията.

Следват Йовка, Иванка, Иванко, Иваница...

Не трябва много ум, за да осигуриш на детето си детство без баща, а пък Асен много грижовен - успява за две деца с различни майки едновременно да се грижи. Диляна сама вярва ли си на приказките?

Извод: При всяко такова "щастливо" начало ползвайте Дюрекс!

хAсенчо има само една любов, и тя е да краде от хладилниците на хората! всичко друго е само за пред хората.

След като прочетох мненията по-долу не се учудвам защо обществото ни изпростря феноменално много. Това влечение към интриги, воайорство или с две думи шоуто на простотията просто чупи рекорди. А на жените - привърженички на интриги ще кажа - Я си помислехе как един свестен мъж като ви чуе разсъжденията ще остане до вас и за секунда? Да не е луд. Ама гледам и мъжете не отстъпват. После и едните и другите реват защо нямало свестни. Свестни има, ама имат и инстинкт за самосъхранение. И апропо семеството не е егоизъм. Като почнеш да правиш егоистичните сметки забрави..

тук само некви тъпи домакини и лезбийки са цъкали минуси...

тука си брои минусите :) Ако натрупаш минуси, да не се разсърдиш :)

Като гледа човек какви са звездите в БГ направо да му се дореве - до една лансирани насила, набивани в общественото пространство насила и постоянство.

Уважаема медия и вие скъпи журналисти работещи в нея! Хайде, потребителите ви да ползват "Й" за "бебето Ѝ", "майка Ѝ", "баща Ѝ" - Й - е по разбираемо. Не всички потребители са учили за журналисти. НО вие така да се излагате, просто нямам думи. Ми потърсете го къде е това "Ѝ" на клавиатурата и си го използвайте по предназначение, че е срамота! В първи-втори клас се учи това!

удареното и не е с такава наклонена черта! аман от неграмотни даващи акъл! то да се смееш ли да ревеш ли...а и много хора пишат от клавиатури без бг...но както и да е...губя си времето.

Точно така си е, а ти много се изложи! Сега отиваш, отваряш някоя произволна книга от художествената литература и гледаш там. Хората от форумите не са ти учители за да те учат на основни граматични правила.

споко дами и господа.дилянчето гладна няма да остане.някой добре облечен бизнесмен ще я отнесе, като куцо пиле домат...

По принцип християните ги кръщава Бог, а не кръстница! В какво и на кого ще се кръщава не е ясно.

Какво сте заревали за тази Диляна?Направи си кефа, направи си реклама, сега се прави на мъченица.Не може да стъпи на малкото пръстче на Катерина!

Диляна е красива жена,мисля,че може лесно да намери сериозен мъж,макар и по-възрастен,който ще и осигури достойна издръжка,а не разни дупетии с непостоянни доходи да се гаврят с нея.

Ам чи тъй де , като се гаврят поне да и плащат.

театъра е умряло изкуство. преди не пропусках постановка сега не мога да издържа и пет минути. чудя се на хората, които го гледат този катил Асен. чудя се и на жените, които се захващат с мъже като него, пък и деца му раждат.

За мен си остава абсолютна загадка , как тази красива жена се натриса на разни отпадъци ?!!!! Първо беше някакво жуже , хем грозно , хем тъпо .... После тоя маугли , дето се бара за секссимвол :))))) Диляна заслужава да я носят на ръце и да я обожават . Убеден съм , че ще открие истински мъж. И бързо ще забрави запъртъците:) Със здраве !

"как тази красива жена се натриса на разни отпадъци "- ами на тази женица явно там й е нивото. БТВ няма поглед на много умна..

Асен не се е женил за ни една от двете, той като кукувица, тук дете, там дете, и накрая всичките жени ги изкарва курви и към никоя няма ангажименти

Абе какво реве тази Диляна сега?Що не рева ,,га еде кифтетата"?

Асенчо е типичен мъж зодия Овен

Зодия овен е една от най- гадните зодии в зодиака -егоисти , експанзивни , сребролюбци

Възразявам! В семейството ми има много представители на зодията, нито един не отговаря на описанието Ви. Овните са страстни, великодушни и щедри и не са лъжица за всяка уста.

Я съм овен . Има верни неща , има и неверни , има и спестени. Със сигурност не сме от най приятните хора за съжителство.

А диляна е типична уфсъ!

Не уфсъ, ами ковра!

:)) много ми хареса коментара ти..ххе точно така от личен опит го казвам:))

Според мен! Ще подведеш една жена, ще й направиш бебето докато лъжеш съпругата си, ще решиш да хванеш пътя към новото семейство и и в един момент ще те хване шубето, ще изпаднеш в дискомфорт- да градиш новото начло, да минаваш отново през трудностите на семейния живот (нищо, че ти си подвел Диляна като си и казал, че си готов за това) и за това- просто защото ти пука САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ и собствения ти гъз ще се прибереш при първата си жена, щото вече си знаете говната. Ами извинете, ама този Асен е боклук и страхливец и една абсолютна мижитурка!

Те краставите магарета се надушват през 9 хълма, освен това ... Струва ми се странно, че майката на първото му дете си го прибра обратно, най-малкото нехигиенично е, ама тя си знае най-добре. Да го беше оставила да си гледа бебето и да си понесе новите отговорностите, по-добре! Ама женска му работа, може и върпос на чест да е - онази може да е турбо красавица, ма той се върна при мен ... Кой ги зне ...

Защо бе хора сте така злобни бе.. Да питам тук пишещите мъже, ако една жена иска да забременне от един мъж(печен като вас), а той не иска как може това да стане...а? Явно истината е друга, явно е имало наистина чувства, интереси и още нещо. И защо жената като забременее е виновна само тя? Няма съмнение, че Блатечки го е слагал на не една колежка ...семейна, несемейни...

Недоумявам как е възможно една толкова красива жена да се хване с този грозноват непрокопсаник, който иска да си има неузаконен харем, ама да не се грижи за жените и за децата в него. Това и в мюсюлманския свят го няма! Там мъжете имат по 4 жени, но имат задължения към всичките, и към децата също. А една от най-красивите българки да се докара дотам - да роди дете от този никаквец и да остане самотна майка... не знам, не го разбирам, да не дава Господ...

Нито Диляна е чак толкова хубава, нито Асен е пълен боклук.Понякога хубавиците се вземат за богоизбрани, но хубостта им не е нещо, което им създава имунитет срещу лоши преживявания.Диляна не е малолетна ученичка и много добре е знаела, че иска да забременее, при това от семеен мъж.Да не би Асен да я е изнасил?!

И понеже на мъжете са им слаби ангелите, я е изчукал и се е прибрал при другата - без никакви отговорности и задължения. Колко удобно...! А и другата явно е същата глупачка, щом го е прибрала отново.

Много е красива. И много спокойна и уравновесена изглежда винаги. Много я харесвам. А Блатечки явно е някакъв боклук като човек. Не може да подвеждаш две жени и да се луташ постоянно ту при едната, ту при другата.

Ако едната е курва, може.

Началото винаги е гот. Живот,любов и още нещо. И като се роди нещото и се появят задълженията готиното изчезва.

Кой от нас знае как ще се развият събитията в една връзка?! Всички влюбени си обещават живот заедно "докато смъртта ги раздели". Съдбата решава! Знам, ще репликирате, че тя се е опитала да гради щастие за сметка на чуждо нещастие, или както прочетох по-долу в коментарите, че е красива жена, която може да има всеки необвързан мъж и т.н. Съществува поговорка: "Когато влезеш в обувките на някого, тогава можеш да го разбереш". Пожелавам здраве и късмет на Борил, щастие на Диляна Попова, а на всички останали - доброта. Така доброто винаги те намира!

Благодаря ти, олекна ми че има и положително коментиращи

Дилянчето не я мислете вие, нито Блатечки...

Не бъркайте химията с любовта, че следва самота : )

Харема, на Мосю Блачечки се разраства...какъв мъж бе, какво величие Възхищавам му се на гениалността, смелостта, ебливостта и самочувствието.

Тоя пък е толкова грозен! На мен ми мирише на гаден махмурлия от снимката само, а си представям какво е на живо! Тази мацка е много ефирна, но и много объркана! Как може такова нежно момиче да има за приятел първо този селяк Дичо, а после да роди от Блатечки!?!?!?! Ама и двамата имат дърварско излъчване и са си направо гнусни и смрадливи! Тя или се дрогира, или има адски лош и извратен вкус към грозното! Тцтц!

Диляна си направи грешна сметка.Нейната бременност се превърна в демонстриране на женско надмощие.Голи кореми, снимки и признания във вестници и списания цяло лято.Оказа се, че всичко е било напразно.Жалко за детето.Ще израсне с неуравновесена и озлобена майка и отсъстващ баща.

ти пък от де знаеш кви сметки си е правила? не всички хора разсъждават като теб... за обща радост

Краят винаги е по- важен от началото, Дилянче!

Без начало няма край, г-н Петко.

Каква неземна красавица бе, вземете си очила.....

Живот.Всичко това е грозната страна на живота.

И кое по точно е грозната страна на живота

какво значи, че е разбила семейство, то и се върна вече самичка е с бебе на ръце. По скоро семейството не се знае дали вече ще е семейство и дали някога е било, щом Гнусния Б изневерява системно. Проблема е в шавливите му очички не в момичетата

много сбърка Диляна,че разби едно семейство;всичко се връща Дилянче, ще съжаляваш един ден.

Сърбежът е голяма сила!

Рядко красива жена! В никакъв случай не е кифла! Защо ли си мисля, че целта е била да има дете от мъж като Блатечки? Май даже и не става въпрос за чувства. И сега просто няма смисъл да се обсъжда заедно ли са и разни други подробности от пейзажа. Отд-а-а-а-вна тя е решила как ще прекара остатъка от живота си и в него няма място за Блатечки. Практично!

Ама не, бе, как така ще е кифла! Ходеше първо с Таки, после той като й би шута, се лепна за Блатечки, натресе му дете, което той не искаше и не спря да дава интервюта, само и само да му съсипе семейството. Но иначе хич не е кифла...

Поредната история за извънбрачна връзка с резултат детенце! За съжаление, акълът на възрастните не е бил на мястото! Разбира се, че ще има ощетени- в такава ситуация няма как да е по друг начин. Асен просто, за разлика от повечето мъже, които "спират да изпитват предишните си чувства" към законната си жена и я напускат, не е напуснал жена си. Или поне в публичното пространство това не се знае. В действителност, след такава забежка на мъжа, никога нищо не може да е същото! Катерина /или както беше името на законната жена на Блатечки/ трябва много силно да го обича този мухльо, за да му прости такова нещо!

Повечето женени мъже, когато искат да си хванат любовница слагат маската на големи мъжкари. Но под нея се крият едни обикновени мишоци. Мъжете почти винаги се връщат при жена си. Не защото я обичат повече, а защото им е по-удобна. Мъжът винаги избира по-удобната жена, която да му търпи простотиите и с която така или иначе вече е свикнал. Та и този не е изключение от правилото.

И с НОВАТА ще свикне.И тогава какво?Ще търси още по-нова,по-неудобна,за да му стане пак стара и удобна?Според теб до кога така???

От опит ли?

ама тя не му е ЗАКОННА жена -нямат брак защо все това пишете не разбрахте ли?

В очите на обществото е законна.

Каква законна жена? Той и с Катерина няма брак, така, че всички са незаконни!

......или всички еднакво законни. Като се замислиш / не робувам на това, но някой би го казал/ щом тя му е родила момче - то тя ще продължи рода му.... с Борил.......

Много точно го каза. Добавям само, че на жената след като роди дете, сякаш изведнъж й се отварят очите за мъжа до нея. Вече гледа като майка и осъзнава отговорностите си. Преценява мъжа вече като баща, а не като готин и забавен пич.

Като повечето красавици и липсва мозък, но то не може всичко да имаш. Заглавието на статията е категорично - ИМАХМЕ ЩАСТЛИВО НАЧАЛО. А сега - като много жени - самотна майка. Но тя и синът й гладни няма да останат - я какви хубави снимки са и направили в Максим?! А преди години казваше, че никога няма да се снима гола?

Винаги в началото е така, цветя и рози, пък като дойдат децата и грижите нещата стават трудни, а понякога и грозни. Диляна искаше това дете, май независимо от кой.