Блейк Лайвли шокира модните критици

Блейк Лайвли обикновено се справя перфектно с избора на дрехи, но на премиерата на "Вечната Аделайн" актрисата изуми модните критици с избора си.

Обратно в новината

Коментари - Блейк Лайвли шокира модните критици | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не завиждам,а наистина смятам,че има много антипатично лице,направо грозно.Какво харесват -не знам....Иначе роклята стои много добре.

модните критици да си ядат ушите !

супер си е роклята. тези критици маъ не са от добрите :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

като моден експерт се изказвам - роклята е екстра.

И моделът си го бива.

На бас, че цялата работа е тръгнала от Мика, защото тази не й дава да се развива на спокойствие и не позволява на хората да оценят родния талант!

super si e i roklqta i jenata

Тази жена, когато стана популярна, беше съдена от майка си , защото не се грижела за семейството и не им помагала, въпреки че дотогава била издържана от тях. Изобщо напълно в стила" пази , боже, сляпо да прогледа.

Една друга пък, от неизвестните, осъди родителите си за това, че са я родили грозна.

А ти сугурно трябва да съдиш родителите ти за това, че са те родили идиот. Но логично и за това нямаш капацитет.

леко я бъркаш с лейтън мийстър (или както там и се пише името на български), другата главна актриса в gossip girl. А тая освен във вросния сериал и че е родила от бившия на скарлет йохансон с друго не е известна.

Нищо чудно, че Лейтън не иска да има много общо с майка ми. Онази е била наркотрафикантка и я е родила в затвора. Момичето явно иска да живее по-нормално. За Хю Демпси беше женена, нали?

Това обяснява нещата, защото точно Блейк Лайвли не мога да си я представя като неблагодарна дъщеря. Нали я описват, че е добра домакиня, кулинарка и прочие...Такава жена никога не би отхвърлила семейството си.

Какво пък толкова!? И без това, всичките тези "събития" са маскарад. Хубавица е, както и да се маскира.

И аз се маскирам сека вечер с модни златисти клъчове от по 400 мл, всеки. А после дефилирам пред жената на 4 крака по червената изтривалка, пред вратата на апартамента.

Аз повече я харесвах като беше без цици! Щяха да и порастнат след раждането, защо ги сложи тия пластамаси ....

Само да те информирам, че те порастват по време на бременността и кърменето, но след това, за съжаление пак се смаляват ;)

Масаж не помага ли?