Лейди Гага определена за ”съвременна икона”

Лейди Гага получава статут на икона, оповестиха от Залата на славата на композиторите.

Обратно в новината

Коментари - Лейди Гага определена за ”съвременна икона” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цъвременна икона????? - да не сте объркали заглавието, да не би да е съвременна годзила - англичанките не се славят с особена красота, но е елизабет тейлър и Bивиан ли също бяха англичанки, а това недоразумение на снимката изглежда като пряк роднина на кончита вурст

След като християнството загуби в битката с модерното ,се явиха ей тези икони.Знам и една друга актуална брадатия Вурст.И така бавно и полека ИД набира западни жители,не имигранти ,а истински западни жители,отвратени от съвременния запад и търсещи идеал.Друг е въпроса ,в какво се превръща идеала им в ИД.Но тази и други подобни икони ,отварят вратата към другата вяра,и стремежа да се отървеш от мръсотията,която те залива.ИД не е решение,но хората го разбират на края-началото е търсене да се спасиш от помията.

голяма пропаганда бей развиваш за западните граждани Те таз същата ИД основно май стрелят, гърмят и трепят хора. Ся ако те кефи да трепиш хора там е мястото. А и сега е момента който иска да започне по нов начин живота си там е мястото.

Аман от тъпанари.ИД са идиоти,но не по-големи от теб.А лейди Гага е достойна за умствено изостанали.Само че хората търсещи истината понякога завършват зле,като в ИД.Но ако ИД е едната гадост ,това на снимката е другата.Идеята е за нещо стойностно и добро.Аман от тъпири.

голям смях икона от някой порно филм за фетишисти може то и за това е пълно с желаещи да я любят хахахах

искам да правя секс с нея.

Въх мари майкоооо, съвсем изтрещеха.

Нищо повече от "съвременна кокона"!

икона, ама американска - нисък статут - те дори не знаят какво значи тази дума.

Икона на кича, безвкусицата и егоцентризма. Издигнати в култ от общество лишено от нормална ценностна система.

Хахаха ! И ми е смешно от такива и ми е тъжно като видя че получил 10 плюса и само един минус. Ще излезе че 90% от читателите смятат че българското общество е много по-духовно извисено от американското?

Божееееее- думи нямам!!