Годежните пръстени на известните

Годениците на известните дами наистина следват правилото - "диамантите са най-добрите приятели на жената"

Обратно в новината

Коментари - Годежните пръстени на известните | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страшно грозен маникюр! Нямам предвид цветовете - обрасли кожички, зле оформен маникюр - абе Ники Минаж какъв е тоя отврат? Всъщност с две слаби изключения (Ема Бънтън и София Вергара), всички са трагични - неподдържани ръце и нокти... Язък за пръстените!

Кардашиянката кърти с тия първобитни ръце, подходящи само за изравяне на корени и пощене. Наистина някъде еволюцията доста се е позабавила.

Jeni

Космите на Гага и краварските ръце на Зара Филипс/която и да е тя/!

Готвя, чистя, пера редовно, прозорци бърша, мухъл чистя от банята. Гледам децата си и цялото домакинство. Както почти всяка българска жена. Маникюрът си го правя сама, защото нямам нито време нито излишни пари. Ръцете ми са много по-красиви от това, което виждам на снимките.

Тази информация е много важна за всички българи, особено за тези, които живеят с 250 лв на месец. От нея е видно,че не само в България има пълни идиоти , които подаряват скъпи бижута на " дамите си", които,след като им изсмучат парите ги изхвърлят като боклуци в кофите и хващат следващия баламурник за пордното бижу или кола. И в другия т.н"цивилизован свят" има същите идиоти, които подаряват пръстени за милиони на някакви " дами" и след 1-2 години се развеждат и оплакват целия свят, колко са нещастни. Докато има такъв"ВИП" боклук на всякъде, разни шарлатани - бижутери си пълнят гушите от простотията на този ВИП боклук. Лошото е,че по вестниците у нас пишат само такива дивотии, а не анализират защо в такива бедни като България страни има хора ,които харчат милиони за дрънкулки на тякакви си" НиЛо-йки , Отварачки, и тем подобни. Май не сме мръднали от романа Бай Ганьо и винаги ще бъдем на неговото ниво с потурите и мускалчетата- само,че вместо мускалчета сега Бай Ганьо носи в потурите си бижута и диаманти/ явно фалшиви/

Жалко за скъпите бижута, да красят такива грозни ръце и маникюри.

Ауууу, моята маникюристка ми се издигна в очите! Прави сто пъти по хубави нокти от тези, които се виждат. Сега разбирам защо предишната ми маникюристка отиде в Швеция да прави маникюр за 60 евро.... и веднага са я взели на работа.

Не знаех, че известните имат толкова грозни пръсти и ръце. Все пак не готвят и чистят всеки ден. Странно. А що се отнася до пръстените, нещо, което не допринася за комфорта в живота, не може да ме впечатли, независимо от цената.

ммммм.....ГАГАТА, да си беше изскубала черните косъмчета по пръстите преди снимката :(