Данаилов получи ”Аскеер” за цялостен принос

Спектакълът "Къщата на гнева" по Лорка на Диана Добрева в Театър "Възраждане" спечели "Аскеер - 2015" за най-добро представление.

Обратно в новината

Коментари - Данаилов получи ”Аскеер” за цялостен принос | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Президент щеше а стане, па един смотан Аскенеф нема земе! Айде моля ви съ!

Гледах награждаването и много се радвам, че за втори път Стефан Данаилов получава наградата. Много го харесвам, гледала съм почти всичките му постановки в Народни, за филмите да не говорим. Голям актьор и много се дразня, когато го сравнявам с Ален Делов. Стефан Данаилов е единствен и не прилича на никого. Успехи на всички наградени. Малко ме подразниха надписите на английски, все пак е 24 май.

Дали го канеха в италиански и други чуждестранни кинопродукции, защото е продукт на партията? Въпрос към злобарите.

О неее.Той придава такъв блясък и колорит на тези жалки италиански бози,че аз съм заслепен и нямам сили да ги гледам.И не ги гледам.Милия провинциалист той.Да провинциалистите за това са селяндури-впечатляват се от италианските покани.Това че са бози-много важно.Хаха.

Ха,ха,ха !! Ти си най-голямото доказателство, че простотията може да взема и физически форми.

Къде го каниха, в Октопод където само си пилеше ноктите.

Катя

Поздравления, г-н Данаилов! Поздравления, Мастер! Поздравления, Никола Деянов (Сергей), Пантер, Борис І-ви, Манчо, Инструктор Яким, архитект Цолов, Димитър Касабов, Борис Арнаудов... Поздравления и поклон!!!

"Друг неприятен факт, на който се натъкнали амбициозните актриси е, че класът на Стефан Данаилов, всъщност е воден от Веско Ранков. Българският Ален Делон се появявал само на първоначалните огледи на младите дами и в края на годината, когато са финалните изпити. Според преподавателите, разголването на момичетата им помагало в кариерата, защото трябва да свикнат да играят и сексуалните роли. Много от студентките обаче, не са съгласни с разголването, защото искат да станат театрални и кино звезди, а не квартални стриптизьорки."

Любимец на партията. Оттам произлизат останалите му успехи.

До многобройните му почитатели - спомнят ли си как преди 2-3 години тоя "прекрасен" човек караше красивите кандидат-студентки да се появяват голи на част от изпита?! И доста солидно обосноваваше перерзията си.

ЗЛОБАТА ВИ Е ЯСНА, НО НЕ ПОКАЗВАЙТЕ КОЛКО СТЕ ГЛУПАВ, ЧЕ МАЛКО СЕ ИЗЛАГАТЕ, ЗАДЪРЖАТЕ СИ Я ЗА ВАС.

Браво, подходящ ник си избрал! Може би си чувал: "Когато фактите говорят ..."

АРЕ СМЕНЕТЕ ИМЕТО НА ТИЯ НАГРАДИ. СРАМ И ПОЗОР Е ТУРЦИЗМА "АСКЕЕР". И ЗВУЧИ ГРОЗНО, И Е ТРЪН НА РАКОВСКА! КАК МОЖЕ ДА КРЪСТИШ БЪЛГАРСКИ НАГРАДИ С "ТУРСКИ ВОЙНИК"

ПРЕКРАСНО ИЗЛЪЧВАНЕ, ЧАРОВЕН И НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ, УМЕН,ПРИМЕРЕН, ОБАЯТЕЛЕН, С ИНТЕРЕС СЛУШАШ КАКВО ОЩЕ ЩЕ КАЖЕ.....ЗА ТОЗИ АРТИСТ САМО ДОБРО И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ И ОЩЕ ТВОРЧЕСКИ УСПЕХИ!!!!!БРАВО ,БРАВО , ДЕРЗАЙТЕ, ИМАТЕ ОЩЕ ЕНЕРГИЯ И М О Ж Е Т Е, У С П Е Х И!!!!

Толкова примерен, че НИКОГА не се появява в НАТФИЗ. Добре, че е племенницата му, за ДА ГО ЗАМЕСТВА. Егати заместването.

И аз мисля като Вас.Нищо лично,но този другар Данаилов е навсякъде и благодарение на политическата си принадлежност. Това потвърждава м/у другото и класацията на 10 най-добри български филми и в нито един от класираните не участва многопробутваният ,многопрославеният С.Данаилов.За мен той е един продуктов да не сме по долу о-,,българския Ален Делон",българският.... и т. н.С една дума ,никога не съм го харесвала като нищо,нито като човек ,нито като артист.Не

Хорската злоба и простотия нямат почивен ден. Тук няма червени, сини и лилави. Има един артист, който с годините доказа своя принос за българското кино и театър. Велик човек и талант. Да е жив и здрав и да продължава да обучава студентите качествено, защото някой са гола водичка и не могат и на малкият пръст да му стъпят.

За хорската злоба си абсолютно прав - Тя няма почивен ден . А що се касае до Стефан Данаилов освен всичко изброено бих добавил - Добър човек . Браво за коментара Ви

"добър човек"?! - Паднах от коня! Коцкар и измекяр, плуващ много добре ... по течението!

Пич би ли ми казал какво да направя за да почна и аз така да мисля.Много ми се иска и аз да стана така "позитивен" като теб.Примерно КАК ЕДИН ЧОВЕК НА ДУХА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТ КАСТАТА НА КРАДЦИТЕ,ПОДТИСНИЦИТЕ,ТЕЗИ КОИТО ПРЕДИ 70Г ИЗБИХА ВСИЧКО НАЙ ДОБРО В БГ- КОМУНИСТИТЕ. Освен за пари.

На кого са дали награда, на едно човече, дето комунистите ни го навираха непрекъснато да го гледаме. Други тогава не ни показваха, създаваха кумири. Сега е пълно с такива Данаиловци, с лопата да ги ринеш. Тук маса лелички и малки момиченца въздишат по тоя герой. Въздишат по едно отминало време, което едва ли вече някога ще се върне.

е смисълът и съдържанието на написаното тук. Залата снощи не беше пълна с "лелки и момиченца", а с театрални драматурзи, режисьори и актьори от различни поколения. Всички те стояха дълго време на крака, силни ръкопляскания последваха номинацията, а обявяването на наградата за Данаилов беше посрещнато с още по-силни овации и викове "БРАВО". Отдавна заслужено признание, Мастер! Поклон и възхищение пред таланта!!!

Разбира се.Че с какви други да е пълна бе....ПАРТИЯТА си е създала своите оправдатели на своите варварство и диващина.Разбира се с пари.По-големи ПОДЛОГИ от БГ "деятале на културата" се раждат само в "братска русия".Прави ли ви впечатление кой е "спонсора" на БГ кино."Националната" телевизия. И що.Ми щото така АЗ плащам някой в БГ да си играе на правене на кино.Така ме задължават да плащам хляба на някой си.Кино което аз не искам да гледам.Кино което не може да се самопроизвежда и аз трябва да платя за това.ЧРЕЗ бнт, "държавата" финансира БГ КИНО.А тази "държава" ,ОТ 70г СИ Е НА ДРУГАРИТЕ.ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ, КОЯТО ОБАЧЕ ТЕ НЕ СИ КУПИХА А ОТКРАДНАХА ОТ МЕН. "...а с театрални драматурзи, режисьори и актьори...".Хаха.А ВАСЕТО ГАНЧЕВА каква беше а?Едана от тях.За нейното моралче можеш ли да споделиш нещо а...Ти стоящия на крака.Що ли си хабя нервите с простаци...

Залата е била пълна с хора може би с талант, но без достойнство и с къса памет!!! Тоя човек е типичният съвременен "социалист" - сърцето му бие от ляво, но лявата му ръка не знае какво прави дясната, а всъщност и с двете гребе с пълни шепи от благата на омразния му капитализъм! Тоя човек възхваляваше делата на пройдохи, хулигани и откровени терористи - тези, които извършиха първия в историята ужасяващ атентат в ЦЪРКВА!!! За съжаление голяма част от българския народ се оказа късопаметна - очевидно още се движим към "обетованата земя" и критичните 40 г. още не са изтекли.

И от мен - ПОКЛОН НА СТЕФАН ДАНАИЛОВ ! ВЕЛИК !

ПОКЛОН ЛАМБО

Да сменят името на наградата. Да раздаваш аскери на най-българския празник е отвратително. В началото е било шега, но сега претендират да създават традиции. И много моля артистите ПОНЕ на този ден да не излизат на сцената с дрешки, с надписи на латиница.

От главните комунисти разградили държавата.

Сами се величаят и сами се награждават

Tой за разлика от другите политици е бил "мафиозо" само на киноекрана.Затова получава уважението,което заслужава.Поклон.

Да си чувал случайно с какво се е занимавал в първите години на демокрацията?! Търговията с петрол тогава не се въртеше от случайни люде!

Да си жив и здрав "МАСТЕР" и господ да увеличи броят на твоите години на земята !!

Ало, Дира, прЕмиера, не "примиера"!

Честито на всички наградени! Поклон пред таланта на Стефан Данаилов! Вместо обвинения за " партийните му пристрастия и принадлежност" той заслужава уважение и е пример за онези" другари", комсомолски и партийни , които в годините сменяха Партийките подвластни на своите алчност и стремежи за власт и пари. Бъди здрав и силен Ламбо , предавай своя опит, талант и борбеност на младите и всички стойностни българи!

Като премиер и президент и още много други бояджии , алчни използвачи!

Всеки ще си получи заслуженото, за тошове време беше добър актьор, но за сегашното, дори да беше млад нямаше да го бъде, има типично червено поведение на екрана, пресъздава сегашния комунист-див капиталист...не го харесвам

Не ми харесват политическите му пристрастия. Но е актьорище, грамадно. Змей. Да е жив и здрав още много студенти да научи.

Поне не е фурнаджийска лопата.

Браво, щом умеете да разграничите едното от другото.....поздравления и хубав ден

БРАВО ! Заслужава си, защото е/или беше/прекрасен, чаровен актьор ,защото вече почти не играе, учениците му вече са известни актьори, хубав човек, който излъчва топлота и доброта.

Винаги сме се чудили, как така един уж вече улегнал, видял от млад какво ли не в живота човек може да е толкова заблуден и така сляпо да подкрепя една партия, символ на десетилетно обезличаване на народа, станала вече анахронизъм на съвремието! Голям актьор, но явно тази "сцена" се оказа хлъзгава дори и за него. Но е интересен като бохем, много може да разказва на маса за какво и кой ли не...Нека тази награда му повдигне самочувствието и да се оправи със здравето, това е най-важно сега. За другото Господ да му прощава.

Бихте ли формулирали "обезличаване на народа"

Сигурно иска да каже, че народа се чалгализира, а други пък се поамериканчиха. И за това е виновен Данаилов. Да е жив и здрав !

Стадо от овце, постоянно търсещо някой овчар, т.е. месия, който да го оправи! И го оправят - всички месии за последните 25-6 години го "оправят" яко.

Катя

Защо всичко в милото ни отечество трябва да се политизира?!

Чест и почитания!

Руиз

Честито на Стефан Данаилов! Удоволствие е да гледам филми с негово участие. Чудесен артист! Да е жив и здрав!

А Лорка нещо за некадърниците дали е казал? Диана Добрева се опитва да оправдае собствената си некадърност и факт че никой не ходи на представленията й и няма постъпления от билети

А за "З!?богом" какво получи?

Щом на Збогом дадоха тази награда на мен трябва да да връчат орден на "комунист на трудовата слава"!!!!

Нашата българска злобица не може да не се прояви. Ненапразно няма български сдружения/квартали/ от емигрантите ни в чужбина.

Бива ли неграмотен професор и министър на културата да има? Къде се е случвало по света? Пък после ще си говорим за злоба.

Аскер - аскер ... Макар че 137 години след края на Турското да те величаят "Аскер" ... Пардон - "Аскеер" ... Ее - друго си е! Но пък в епохата на турските сериали като културно-възрожденски факел по българските земи ... За Стефан Данаилов, според мене, трябваше специално българско отличие - за българските артисти изобщо трябваше награда, напомняща с името си за Бойчо- Огняновското в културната им мисия. А то - аскер ... Ее ...

Катя

"Аскеер"... И на мене не ми харесва името на отличието, но е чудесно, че го има.

Сами се величаят и сами се награждават наште никому ненужни артисти комунисти, като на партийно събрание да благодарим на тоя и на оня - бурни ръкопляскания

В света няма човек

За този "плагиатор", който пише тъпизми ,навярно порното е изкуство ; и българската чалга.

Kalin

Готин,кадърен,позитивен страхотен и като човек.Това е Стефан!Желая му всичко най хубаво и ако може още да ни радва ще е прекрасно.

Аскеерите са едно от малкото останали български островчета в държавата България. Театралите са почти единствената част от българската интелигенция която е на своето място при тези ужасни дни и години за майка България. Поклон пред всички вас ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !

А на училище ходил ли си? И там кой те учил?! А и тези театрали самоуки ли са?