Симона Пейчева спечели ”И аз го мога”

Финалната битка в шоуто беше между Яна Маринова и Симона Пейчева. Гимнастичката грабна голямата награда с по-малко от един процент разлика.

Обратно в новината

Коментари - Симона Пейчева спечели ”И аз го мога” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГАДЕН КРАЙ НА ЕДНО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКУЧНО ШОУ

Прекалено злобни коментари по адрес на победителката Симона Пейчева! Неблагодарни българи, засрамете се! Това момиче се представи блестящо, взимала е златни медали за България, световна шампионка е! Но от това не е забогатяла, а се е надявала нейната любов към спорта и родината да е уважение с което Вие не я удостоихте!Това, че плюете Симона и лансирате някава болна за слава, готова на всичко проститутка и шизофреничка Яна ме навежда само на едно - В България няма достойно оценяване и уважение!

Може да е талантлива Симона, но е адски неприятна.Като порче.

За нас зрителите победител е ЯНА МАРИНОВА.

Симона Пейчева я тикаха към победата! Тя се пробваше само на номера, в които има гимнастически упражнения, които е учила години. Но на други изпълнения беше кръгла нула, което е непочтено спрямо другите участници. Тя не заслужава тази награда, защото е уговорена, и няма да й донесе радост. Нещо, което е спечелено по непочтен начин, винаги носи нещастие. За организаторите на това непочтено шоу е недостойно. Журито беше смешно с простите си изказвания и сълзливите гримаси.

парче е Симончето. Плакне окото...

Прилича на мишка, и е противно амбициозна!

АМА ПА ТОЛКОВА ДА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ Е СПЕЧЕЛИЛ. ДАЖЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ КАТО СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРИН СЪМ ГЛЕДАЛ ПОЛОВИН ПРЕДАВАНЕ ... И ИМ Е МНОГО.

Симона, Симона девушка моей мечты...........

За това шоу си мисля, че единствената му цел е да реабилитира цирка, който губи популярност. Това, че известни хора участват едва ли върне посещаемостта в шатрите, тъй като самия цирк вече е демоде. А това, че Александър Балкански седеше в журито и си придаваше вид все едно оценява конкурс за космонавти, не го прави по-значим.

Демоде е циркът, който се представя в шатрите в България. Не мисля, че Цирк дю солей (примерно) е демоде.

Чудесно предаване-не изневери на стила си Маги !Възхитена съм, но мисля да споделя, че бе редно наградатада е на Яна, а не на професионалист - нямам нищо проив Симона-поне един букет за ЯНА!

страхотни предавания, няма що-все едни и същи помияри-мазници в тоя ефир, ако не е Маги, ще е Ники К., ако не е той-ще е някой друг изхабен парцал, коментарите им са изтрити до безумие, съдържанието им е .....

докога ще ни занимават с тая пръчка и то селска сопа, като има медали, да ходи да става треньорка, чий го крепи по циркаджийските "формати"

Жалко, че сме толкова черногледи и критични само. Защо никой не вижда труда и изпълненията на всички участници, при подготовка за 5 дни. Шапка им свалям на всички за усилията и волята.

Много се измъчиха да се правят на клоуни, защо не ходят да се мъчат на нивата с мотиката, като толкоз ги жалиш, че чак и шапка им сваляш. Това да не е цирк, с тия кьопави номера могат да плашат гаргите, а не да пълнят ефира с простотии.

НЕСПРАВЕДЛИВА ПОБЕДА,ЗАСЛУЖАВАШЕ Я ЯНА МАРИНОВА НО ЛАНСИРАХА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ПРЕДАВАНЕ СИМОНА ПЕЙЧЕВА .АКО ИМА МАЛКО ДОБЛЕСТ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ПОБЕДАТА ТАКА ПРАВЯТ ИСТИНСКИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ, НО ДА И Е ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА

Абе ти май си сляпа и глуха.лансираха тази пръчка Яна Маринова само като си спомня колко изкуствено играеше в стъклен дом а сега се бута и тук.Отврат жена и отврат поведение.

Същото стана и в Денсинг старс - Албена Денкова дето сто години е правила това, стана победител - направо несправедливо!

Предлагам следващото риалити да бъде с мотика.Например, окопаване на 100 декара царевица.Може да трае цял месец, но ще има полза за селското ни стопанство.

А защо Кънчев гласува за Звездев и той се озова в тройката за сметка на други, много по-заслужили??? Звездев е позитивен и симпатичен, но трето място........ хайде стига

Леле бошке чак ми се доплака. лелеййййййй ужъсът на 7 морета и океани лелей колко окаян народец живурка тук Тъпи предавания и изобщо ужъс

Яна Маринова беше най-добра всяка сряда. Симона рева, тръшка се, прави физиономии и... накрая получи наградата. Напълно несправедливо.

Това не е новина!Първото предаване,Симона три пъти падна от въжето, едвам премина от единия край до другия с леко приклякване и я направиха победител за вечерта!Още тогава ми стана ясно, кой ще "победи"!

През целият формат Яна беше най-добра, но Петрова я режеше постоянно - явно злобна професионална завист!

Абе ти май си сляпа и глуха.лансираха тази пръчка Яна Маринова само като си спомня колко изкуствено играеше в стъклен дом а сега се бута и тук.Отврат жена и отврат поведение.

Чета много от коментарите и установявам, че са писани от хора без лично мнение. Повтарят това, което журито постоянно втълпяваше: колко съвършенна е Симона, колко била грациозна, колко красота имаше в изпълнението и- все балони, пълни с топъл въздух. Яна и Жана показаха артистизъм и класа, много артистични бяха и Ники, Камен Воденичаров, Иван Звездев, но те са си актьори и (както и при Симона) не би трябвало да бъдат оценявани за това, с което се занимават професионално. В този ред на мисли, би било справедливо Яна и Жана да са на финала, а там вече по- добрата физическа подготовка на Яна несъмнено щеше да и донесе победата! Съвсем заслужено и то! И не ми говорете,че имала само 3 филма и други врели-некипели, че не била добра артистка... Чест и прави, че от лекоатлетка е успяла така добре да се впише сред добрите български артистки. А истината за нейните сценични изяви е тука: link

... линкът е препратка към Уикипедия, явно не е позволено да се вкарват в коментарите. Е, това поне всеки сам може да си го намери и ако иска- да прочете.

От посредствена гимнастичка станала още по посредствена актриса.То само с предник не може трябва и задник.

Готини цици вади Симончето..........

много противна-от дансинг старс все я бутат ли бутат

На Яна са по добри и с по големи нипъли

Като цяло това предаване ме отегчаваше. Журито определено според мен "не го може". Кънчев явно предварително се подготвя, за да ни запознае с любопитна информация, за да се представи като ерудит. Петрова, тя милата много чувствителна, все с насълзени очи, и докато завърши едно изречение голям зор. Академика пък, той явно си мисли, че всичко може. Участниците се постараха и се справяха общо взето. Яна много добра, изпълненията на Симона почти като тези на професионалистите.

То не бяхя драми, ревове, чудо, само Симончето да спечели. Аз съм изключително възхитена от Ники, Яна, Жана, Петко и Елен. Наистина се опитаха да избират различни неща всеки път за да докажат на себе си какво наистина могат. Симончето може да си е шампионка, но тя си се изявяваше все в разни гимнастики и малко тъпичко беше.

Яна беше водеща на Гласът на БЪЛГАРИЯ...По некадърна водеща не съм виждала до сега.От самото начало в И АЗ ГО МОГА Я ПРОБУТВАХА НАПРЕД. Елена Петрова лееше сълзи. Тя друг номер не можа да направи...Най добра беше ЖАНА...БРАВО

За Жана съм съгласна - наистина беше много добра , но тук коментираме представянето на Яна в "И аз го мога" а не , като водеща на "Гласът на България" а за мен тя беше изключително добра . С няколко думи и двете бяха страхотно но фаворит ми беше Яна .Лично мнение

Не смятам, че Симона беше заслужилият победител. Факт е, разбира се, че акробатичните и гимнастическите й умения са от висока класа, все пак момичето е световна шампионка. Но нейното представяне противоречеше със смисъла на предаването- да предизвикаш себе си да направиш неща, които не можеш. Симона всеки път си правеше едно и също- шпагати, акробатики- добре, видяхме, може ги. Според мен Яна, Ники, Елен, даже и Звездев и Петко доста повече се стараеха, защото избираха неща, които не могат да правят. Яна беше много по-артистична и изразителна. А Ники прави какво ли не и беше напълно незаслужно ощетен.

разбрах. Симона била световна шампионка май на худжествена гимнастика. Та какво "и аз го мога" - та това си е гимнастическо упражнение. Ама като видях какЕлена Петрова с жлъч определи Симона за победител, ама че професионална злоба.Тя освен,че се ожени за милионер за да набара много пари след развода, вече не е и добра актриса.

тя никога не е била добра актриса-посредствена срича докато говори в роля и т.н

вече с нагласени конкурси. Яна беше пъти по-добра. Впрочем, коя е тази Симона - питам най-чистосърдечно, сигурно е липса на обща куртура от моя страна, но не знам. Яна е актриса и я познавам от сериали.

Симона е 2 пъти свитовна шампионка , а Яна е се е снимала точно в 3 филма

Всичко ми прилича на частно парти в късните доби след петата ракия, пардон уиски-това са "изискани випове"

Щом Симона го може значи и аз го мога, ха ха :D

ОЩЕ от първи тур се разбра, че журито ще "подпира" Симона Пейчева. То не беше падане, не беше сълзи, не беше контузии, не беше подпирането й на кокилите! Нагласен резултат - жалка работа! Дори Елена Петрова не успя да скрие изненадата си, че акад. Балкански гласува накрая за Яна Маринова - явно е, че имаше уговорка в журито!

Световна, не световна, неприятна лиготия! Това е!

Незаслужено! Яна и Жана бяха отлични.

Пренебрегваха Жана заради Яна. Така че браво за Симона!

За мене победител беше Яна Маринова !!!

Аз се впечатлявах от всеки, който преодоляваше страх, физически (здравословни) и възрастови недостатъци и правеше нещата прилично и дори симпатично, защото и аз спадам към тази категория. Браво за тях!

и моят фаворит беше Яна,Симона е номер едно в гимнастиката и май не показа други умения,но Яна беше гимнастик ,балерина,гълтач на огън,танцьор.......много разнообразни бяха нейните представяния.Яна е пример за дисциплина и борбеност,вечно усмихната,Симона преди крайното класиране даже ми се видя малко вкисната и злобна

Симона показа само спортни качества, а все пак това е шоу. Тя е студена и скована, няма изражение, много злоба показа, не прави шоу, просто показва класата си от гимнастиката. Рачков се бъзикаше за нагласените предавания на Халваджян, но това си е самата истина. В Две капки вода спечели негов служител-Ненчо, това е конфликт на интереси. Тук също подпряха Симона. В това шоу най-много се раздадоха Яна и Ники, някой от тях двамата трябваше да спечели, те наистина показаха комплексно и Аз го мога.

Същата скована е и в гимнастиката , и като водеща в предаване. Грешиш, че изобщо има някаква класа в гимнастиката, абе чие протеже е тази измислица на художествената гимнастика. Вярно, че е инат, но това не е всичко което се иска в х.г. Тя е като пръчка, неуверена, несигурна, нестабилна, никаква гъвкавост, никаква артистичност. Абе класа -Симона Пейчева.

щото няма никакви качества е два пъти световен шампион! Симона Пейчева е на 30 години - възраст която е много далече от спортната кариера. Така Симона наистина доказа че който си го може, го може! Брава Симона!

Яна беше бутана от журито през цялото време. Симона беше рязане с обяснението че тя това го може. В един момент я отказаха да си избира номера. Браво на СИМОНА

Хора, вие не видяхте колко гадно гледаше Симона Пейчева когато на екрана излезе класирането и Яна Маринова беше първа, злобна жена е тя! Никой не оспорва шампионските и титли, но това не беше състезание по художествена гимнастика. Престанете вече с тази Пейчева, то не беше" Дансинг старт", сега "И аз го мога", остава Халваджян да я покани и в следващото шоу " Като две капки вода"- е, тогава ще се провали!

Ха! Пейчева победителка?! Та кой не го знаеше това още от първото предаване?! Много единтично с едно друго предаване на академика. А защо академик като не ми трябват нито карти, нито кълбо да знам как ще се развият нещата. Обидно, много обидно поведение за зрителите от страна на жури, продуценти... Явно такъв му е маниера на академика с много зор и напъни става нашия човек. За да си ги ползва после, както му е удобно. Ама до къде сме я докарали да се продаваш за един Хюндай... Лошо, много лошо... Никой не отрича на Пейчева качествата на гимнастичка, но това е шоу, а не световно по гимнастика. Кажете ми моля една задача, че нещо не се сещам, в коята световната освен да покаже възможностите си в худ. гимнастика направи нещо изцяло свързано със задачата. Е, слава богу, че и кавала не започна да го подмята като лента или топка... Всички участници се постараха положиха усилие да покажат разнородни умения, само"победителката" НЕ! А преиграванията с тези травми, само тя ги имаше, ама колкото по пищиш толкова повече ти обръщат внимание. За Яна нямам думи! Пример за подражание. Избираше си задачите по предизвикателност към нея самата. Какво ли не изпълни и то как! И наистина не разбрах защо беше това класиране накрая?! Като зрител се чувствам обидена, омерзена, излъгана... Поне да бяха успели актьорски да ни преметнат. Ама някои не гледаме безумно тв! Жалко и за академика. Преди двете му предавания тази година наистина мислех, че може би е добър продуцент! Да, ама не!

И двете кифли са готини.Честито на победителката.

Лично познавам и двете- Яна е изключително земен и готин човек, Симона е профи от висока класа. Не гледах предаването, честито за победата- както виждам, разликата в оценките не е голяма, което доказва, че и двете са невероятни.

И двете бяха достойни!

За мен Симона е победител. Така или иначе е истинска шампионка - показа невероятни неща през цялото време и още по невероятен дух въпреки някои проблеми (да си спочвим първото изпълнение на въже със завързани очи). Истински дух на победител. БРАВО на такива хора. Не че Яна не ми хареса но Симона се е борила и работила доста за да стигне до тези умения. Не се предава и толкова. Истински шампион. Показа на всички защо е била 1 в света. Така се прави - труд, злоба в работата и инат с характер. Иначе си загубен. БРАВО.

Защо смяташ, че Яна не се е борила да достигне това ниво?

Борила се е разбира се! А не мислиш ли че за да си световен шампион в гимнастиката борбата е далеч по-безмилостно жестока и борбата със себе си е много по-голяма! Трудът е несравним - още от детската градина. Трябва и много воля, характер, инат, дисциплина... Всички знаем как се оценяват изпълненията в гимнастиката и че трябва да си едва ли не безгрешен... А Симона показа всичко това...

Яна Водеше в резултата и изведнъж Нови правила И пак Яна с повече точки ,но накрая !!!! по малко от процент :-) Яна е победител за всички

Не и за мен. Симона е много по-добра.

Така или иначе Симона правеше това уникално, невероятно и красиво. Победата е справедлива. Колкото до това, че тя си го е можела, то не е подарък, постигнала го е с изключителен труд, на които вие тук сте неспособни. :)

Тая Симона не може и на малкия пръст на Яна да се намаже, нито като личност, нито като умения, гласували били - дрън дрън.

А сега малко помисли ако можеш какво е направила Симона в живота си и какво Любимката ти Яна и после пиши простотии

Оценките не бяха за живота, а за показаното в предаванията.

Няма какво да мисля, то е видно, Яна е каскадьор, в съвайвъра я видяхме че е и личност, гледала съм я във филми и прави много добри роли , гледала съм я как танцува, гледала съм я като заместващ водещ в шоуто на Слави, и винаги ми е била лицеприятна, симпатична и има излъчване, а твоята любима Симона от дете си е само и единствено гимнастичка, прекъснала поради възраст и бременност, засичала съм я като отчайващ водещ в треторазрядна телевизия, "гръмко" завръщане в гимнастиката - резултат - кръгла нула и това е !

Имала съм възможността да я познавам лично тази Симона, тя е едно надуто, нагло същество и се държи нормално само ако си от така наречения хай лайф, с обикновените хора се държи като че е английската кралица, на какво отгоре и тя не знае, нито е толкова хубава ,нито толкова талантлива, видяхме и "сензационното " и завръщане в гимнастиката с което проглуши ушите на всички в де що имаше телевизии и физиономията и е една ехидна , далече е от истината и от стойностните хора.

Държи на класата си. Световна шампионка е за разлика от теб.

Ти се виж какво жалко, преклонено чалгарче си, което се кефи на надути кифли със спорна слава, чийто родители продават банани на пазара ;)

Много здраве от мене, моята класа една гимнастичка , пък била и шампионка не може да я стигне срещу мен да тича. Завършила съм елитен френски колеж в чужбина , престижен университет, 3 чужди езика говоримо и писмено, посрещали са ме президенти и не се смущавам като вляза в нечий височайши кабинет, имам в момента престижна и добре платена работа, твоята шампионка освен да мята крака и то до една определена възраст какво ще покаже - класа , тя не идва автоматично с медала, има класни шампиони , но тя не е от тях!

Ехо , никой не и оспорва шампионските качества, но има шампиони с класа и такива без нея. Когато човек е шампион трябва да се държи като такъв, никой не оспорва че е добра гимнастичка, но ако поведението и спрямо хората не е на ниво и 100 шампионски титли да има , пак класа няма да постигне.

Тя трябваше да се състезава с други световни шампионки, за да има равнопоставеност.

Шампионка, и затова ли сега води предаване?

Яна наистина правеше неща, които не беше правила и се справи повече от блестящо. Докато Симона (надменна, глезла и злобна) все гледаше да го докара до елементи от художествената гимнастика- единственото, което може. А оценката трябваше да е цялостна, за всички изпълнения- това не беше състезание по художествена гимнастика!!! Жалко за изключителната Яна Маринова!

Една глезла не може да бъде световна шампионка. Точно обратното е. Радвам се за победата на Симона.

И АКО ТОВА НЕ Е НАГЛАСЕНО,ТОВА КОЕТО ПРАВЕШЕ В ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ БЕШЕ ОТ ТОВА ,КОЕТО ГО МОЖЕШЕ ОТ РАБОТАТА СИ ,НО ЯНА ...ТЯ Е ПОБЕДИТЕЛЯ