Обувките, които засенчиха тоалетите на звездите

Правилният избор на обувки в Холивуд е задължителен. Но какво става, когато те надхвърлят многократно модния блясък на роклята?

Обратно в новината

Коментари - Обувките, които засенчиха тоалетите на звездите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо позата на повече от сниманните е с кърстосани в глезените крака? Да не би да им се пишка?

На мен също нито един чифт не ми хареса. Някои са направени толкова плитки, че се виждат пръстите, което е смешно. Красиво е, когато обувките са съчетани с чанта в същия цвят - не видях нито една да го е направила.

Рашида Джоунс е взела копитата на КОНЯ на брат ми.

mrsmith

"Откраднаха шоуто"? Що за буквален превод е това? По-добре "обраха овациите", примерно, или "предизвикаха фурор". Пак звучи натрапчиво, но поне е по-прието в българския.

Изглеждат по-подходящи за конкурс за грозни обувки и демонстрират липса на елементарно чувство за стил и естетика. Обувки, подходящи за прости чалгаджийки, а не за холивудски звезди.Не че има голяма разлика между тях де, но поне вторите имат повече пари, така че опира само до личната култура и вкус, които тук явно липсват.

Грозни обувки.

Обувките на Рашида Джоунс приличат на копита.

Тези на Сандра Бълок са доста тематични. Май е била на прожекция на "Миньоните", добре измислено. А на Джесика Алба не ми се виждат толкова интересни.

Обувки обути на хубав крак биха предизвикали добри емоции , но тези повечето на снимките освен , че са доста кривокраки са обути в някакви кичозни обувчици .