Лили от ”Папараци” с морска фотосесия

Лиляна Ангелова, прочула се с участието си в "Big Brother 3", е поредната известна личност, която избра да почива в Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Лили от ”Папараци” с морска фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лили супер си!Радост за окото!Бъди жива и здрава!

присмял се хърбел на щърбел

Абе,кви са тея стъпала бе,по-големи от мойте!Тая носи 43 номер,минимум!

дрънка отсекъде страшни цици

Ма много пластика ,много нещо! Само краката не са могли да ти изправят.

По известност я слагам точно до Кейти Пери и Кейт Хъдсън, дам... само дето по "талант" ги превъзхожда. Онази дето се таковала с онзи в някой си Биг Брадър... бре, че новина, обогатихте духовния живот на българина

Мастията до скоро не можеше да говори като нормален човек. Умее ли ги вече тези работи?

Лили, ако знаеш само как ми се е.ее!!!

Ами дай да те видим!

Класическа тъпота. В тежка форма. Отиваш някъде и вместо гледки и пейзажи снимаш собствения си задник.

Мрежата е пълна с нейни голи снимки вие тук облечена фотосесия предлагате и народът лудна да коментира колко голяма била главата й.

Каква "известна" личност, бе? С какво?

Не гледам ТВ и не я знам коя е. Понеже никъде не се вижда лицето добре, стори ми се готина :) Но след справка в гугъл онемях - това е мелез между орел и костенурка!

Ле-ле какво филмче за възрастни може да се спретне с тая мадама на това морце.....

Много по-хубава е от Николета, а както се оказа, и много по-талантлива.

че тя от кога не е в папараци...... все едно да напишат - Бербатов от ЦСКА е на море....

мнооо голяма ГЛАВА

И цици. Иначе е екстра.

ама нали писаха, че я уволнили от папaраци -самата николета я изгонила. Някакви конкурентки са - не знам в какво!

не знаеш, но се досещаш . . . .

Егати трупчето. Незнам кой пише за някакви "известни" девойки.

Страотна, веднага ми стана като я видях в тоя бански.

Щом от нея ти е станал не ми се мисли , мен ако ме видиш :)))

И на мен много ми харесва - аз съм жена и не завиждам. Но много ме отвращава гологлавия и похотлив дедо, с който се е хванала (скоро писаха за него) и е очевидно, че е с него заради комфорта и парите, които й осигурява. Жалко за хубостта й, но е абсолютна златотърсачка, а това говори за нисък морал!

буби, аз не съм дедо, но съм си похотлив чичко(паричко), ако не си златотърсачка....значи сме готови за романс??!! ;))

хУБАВА Руква

Оххх , Лилиии.

Прекрасна жена и разкошен журналист ! При първа възможност бих я взел . На завистничките ще кажа само да се концентрират върху фафличните в косите си и да не коментират това тяло - произведение на изкуството ! За мъжете завистници ви се чудя как пишете коментари само с едната си ръка !

и без ръце...

- Лило, ти ли си ма?

Тя е разкошна жена и прекрасен журналист. И не си първи на опашката така, че нищо няма да вземеш.

Прав сте драги господине, от сега нататък ще коменитраме само журналистическите умения на въпросната госпожа, чиито репортажи се отличават с ярка интелектуална индивидуалност, фактологическа изрядност и характерна злободневност. Превъзходните й качества в тази област са в достойна конкуренция с перфектния й външен вид. Не знам как сама се понася, а в едно с това и околните й при толкова съвършенства, събрани на едно място! Природата определено не е била справедлива към нея, нито към заобикалящите я. Единствено обектите на творческите и напъни...пардон, вдъхновение могат да се радват и пищят...от радост предимно, че са попаднали в нейното полезрение. Последното изречение ме затрудни, защото пишех само с лявата ръка!

Бля - Бля Виж само какви гърди , какво бедра...

Абсолютно честно от мен: така не се бях смяла, след прочитане на коментар :) :) Абсолютно заслужено първо място за най-смешен такъв.....:)

Поредната тъпа новина за поредната тъпа кифла...дир-а, хайде спрете да ни заливате с помия моля!!!

Бре, аз съм раждала жена, но коремът ми не е толкова увиснал като нейния! Пък и колкото и големми цици да има (които я правят доста несъразмерна), в лицето е като костенурка. Акъла й няма да го коментирам, защото липсва такъв.

Когато те напомпат с толкова много кубици, движенията а тялото значително се затрудняват. Редица упражнения, които биха спомогнали за коремната област, вече са трудни, почти невъзможни за изпълнние. Така че няма как да поддържа стегнат корем по естествен път.

Има нещо несъразмерно в нея и позира изкуствено, съжалявам.

За какво, бре? Да не си я правил/а ти?

Туй знаме на лодката и на "Ислямска държава" ли е?

По-добре виж леля ти Дарина какво прави на истинска яхта с Антонио Бандерас и се скрий... Най ти приляга лодка-еднодръвка по "Перловска река".

бОли ме гъза!

Като се разведат с приятеля, ако се оженят де, за него ще остане "ката", а за нея "марана".

Избрала да почива в Гърция... Голяма гъзария - няма що. Тя и още 3 000 000 българи. Обикаляла заливи с яхта... Този смотан катамаран не е яхта и наема за него е 100 евро на човек на ден.

Абе аз го харесвам Лилито, излъчва една такава перверзия, само е за извращения, малко и е голяма главата ама не ме бърка, хич даже

Извращения от рода да влезеш във форума, па да обиждаш, обиждаш, обиждаш...

за други имах в предвид

Рядко противна личност...

Да се снимаш с чупеният ти телефон не е фотосесия и не е новина. Няма една снимка, на която хоризонта да не е крив. Това фотограф не може да го направи. Пак маймуни с трици ловите.

Хахахах, е жената никога не е претендирала, че е фотограф. Иначе евала за майтапа:)

Лили, благодарим за чудесната фотосесия. Ще има ли втора част?

Ще има, скоро....

Кога?

Тая па, почивай си, където искаш, само не ни занимавай

Никол Шерцингер,Кейт Хъдсън и... наша ЛиГляна се наредила...ама те са известни с талант, с роли, а тя с какво е известна?! Все още и е трудно да произнася думите, въпреки уроците по дикция, изобщо като говори все едно страшна борба става в устата й.

Новини за хора , като тази жена - Елементарни, Повърхностни и изключително Прости само затвърждават убеждението ми , че опростачването на нацията ни върви с пълна сила .

Хубаво - големи цици. Ама другото много отпуснато. Шкембето на баба ми така виси. Не става само с диети.

силикон...

Хора, хранете го здраво това недоразумение, защото тази е толкова самовлюбена снобарка, че гаранция ще влезе да види новината за себе си, както и коментарите. Нека и покажем какво точно мислим за нея

Тялото иди-дойди, ама като цяло е несъразмерна. Гoляма глава, като 3 литров буркан за туршия върху слабо тяло

Под 3-литровия буркан много напомпано - ще гръмне.

С тия цици може и Стойчо да се казва и пак ще става.. 5 снимка е мн сладка :)

"Това лято в Гърция се събраха куп звезди - Никол Шерцингер, Кейти Пери, Кейт Хъдсън и др." ... и редом с тях нашата Лилка-свирка, човекоядка, ама не от такава класа като гореизброените персони...

Има някои личности, които си плащат да пишат за тях, други ги пускат, защото знаят, че ще ги псуват в дир-а. И с тази новина ще почне едно четене на морал и едни плюнки, че....

Да е жива и здрава. Но моля Ви, не тормозете читателите си с кифли като тая, Николети, Златки и други патки, които освен да си показват силикона, не са постигнали нищо.

Истина!