Най-стилните холивудски двойки

Те винаги са облечени модерно и в синхрон.

Обратно в новината

Коментари - Най-стилните холивудски двойки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо няма нищо за гей двойките?

От изброените единственно Гуен Стефани признавам. Действително има собствен стил и излъчване което я отличава много. При това не лош. Помня когато излезе първият им хит с групата, как част от дружките ми се грабнаха да и подръжават. Разбира се безуспешно.

Който е заложил на вариации на класиката е спечелил. Който си е мислил, че има вкус и е импровизирал се е изложил. Ако не разбираш от облекло или си наеми консултант или не се отклонявай от доказаното с времето и... не експериментирай с цветови комбинации. Карай на пастелени цветове и скучни, но хармонични комбинации.

Какъв точно е стила на Кейт Босуорт със съпруга си Майкъл Полиш и Оливия Палермо и Йоханес Хюбъл, които и да са те. Туигс... тя си е палячо, това и е номера, така че и това може да мине за стил. Другите, да кажем, че са стилни - въпрос на вкус...

Не е Кейли а Кайли и по-важното, не е Кристен Дънст, а Кирстен Дънст. Въпреки че я намирам за много грозна, поне знам как ѝ се пише името.

Gavin Rossdale е страхотен сладур.Блазе и на Гуен.Просто е нечовешки секси.

Нека допуснем,че вкусовете на хората са различни. Много харесвам Гуен Стефани,но въпросният господин ми прилича на пребозал котарак.

Ще разговарям с тях, няма никакъв проблем, но имам едно условие и няма да отстъпя. Да дойдат на градския плаж по бански. На плажа има много семейни дами, бизнес дами, деца, ученици, фолк певици даже и красиви журналистки. Не разбирам какъв е проблема ? Явно проблема не е в моя телевизор.

Като поразгледах... ми то повечето двойки са стилни колкото нашите пайнерки ;)

Баси изкопаемите...