Германка живее във влакове, за да не се разправя с хазяи

23-годишната Леони Мюлер, която е студентка в Щутгарт, живее във влакове, откакто се скарала с хазяина си.

Обратно в новината

Коментари - Германка живее във влакове, за да не се разправя с хазяи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как ще си търси работа- там постоянен адрес не искат ли?

и повечето сирийци са така - влак през гърция, през македония, сърбия, унгария, после влак накъдето искат ..

В Дойчланд всичко е супер яко. Няма по велика страна в света и по усмихнати хора от германците. Свободни, диви и щастливи!

свиквало се,казват. един наш бг помияр живее така в лондон-яде от земята,пиe изоставени бири/смесени с пикня понякога/,ама бил фрее рзби'ш ли...

Някакъв вид хипарство, защо не? Стига да го прави: ДА - защото й е по-удобно и лесно и не нарушава някакви правила и чужди права, НЕ - защото иска да обърне внимание върху себе си, и за да ме поучава, че трябва да съм готов да си сменям навиците.

Забихте в дребнотемието, а истината е, че в немските влакове наистина може да се живее! Имат всички условия, а спалните им вагони са по-добри от повечето 4 звездни хотели в България. За тоалетните във влака няма какво да говорим - 99% от семействата у нас биха мечтали за подобен кенеф. Честно казано чак ме беше срам, като го сравних с условията в България. А под подмиване, както се изразиха някои, се разбира баня с душ, огледална тоалетна и чистота, хигиенична чистота. Така че момата може да прави и скрита реклама на Дойче бан, нямам идея, но условията им в техните влакове са наистина на ултра високо ниво. Естествено говоря за експресните (така наречени в Бг) влакове, но и цените им са доста високи - изобщо навсякъде на Запад и на Изток, пътуването с влак е скъпо и луксозно удоволствие, само в Бг е кочина, защото едни екс министри на транспорта имат фирмички за автобусен превоз. Мила родна картинка...

Сигурен съм, че не си влизал в 4-звезден хотел. Колкото и да е чист влакът, пространството е малко и цялото "преживяване" е като на циганка в катун. Може да има потомствена жилка нещо.

ти само си пътувал, сега чуй какво ще ти каже някой,, който живее в Deutschland -влаковете са много мръсни, тоалетните са толкова малки, че по-дебели хора едвам влизат - в щутгарт не можеш да намериш жилище за 400евра, нито пък с карта за 340евра можеш да спиш в спален вагон, тази малоумница се е направила на интересна с тази влакова история, но като цяло германците пътуват с колите си за да избегнат мръсотията и разболяването- във влаковете пътуват повече от сто националности и освен болести с това преселение от ориента към европа, друго не можеш да очакваш - и още нещо, ти явно никога не си влизал 4-звезден хотел

хехе, пътувал съм твърде много из Татковината, за да знам какво представлява 4 звезден хотел у нас и да мога да го сравня с немски експресен влак. Отбележи, че не говоря за градската им железница, която е почти на нивото на София-Перник с дезирото. Возил съм се на влакове и в Япония, Китай, Италия, Португалия, Испания, Франция, Англия, Скандинавието, Русия и т.н., така че мога да правя сравнения. Бил съм и в поне 50 4-звездни хотела в България и то не само в Банско, Велинхград и по морето, така че считам сравнението ми за меродавно. П.С. Иначе за 400 евро квартира в Щутгарт си прав, но това е друга тема

Идеята" заливането с кофите вода" свърши... и сега ще живеем по влаковете, особено в българските още по-готино.

дя-до

"Свят широк - .тки разни" - казваше един набор.

другари и другарки????

Оправете си статията. В Германия официалната валута НЕ Е британски лири.

Идеята е изкопирана от Остап Бендер. Спомнете си "Златния Телец", как живееше Великия Комбинатор, след като "издои" тайния съветски милионер Корейко.

Като всеки млад човек, който се опитва да блесне с нещо и да направи впечатление. Не ми се вярва обаче и след 20 години да продължава да живее по влаковете...

След 20 години може само около гарите, примерно. :)

мама, баба и приятел и аз мога да живея във влака.

Пак в бита се забихте. А на това момиче не само му е хрумната интересната идея, но е имала и куража да я осъществи. Вие имате ли го този кураж и ентусиазъм? Аз го нямам-признавам си. Затова й свалям шапка.

Бе то, ако решиш, можеш и на покрива да отидеш да живееш - пак е екстремно, ама чак пък шапки да ти сваляме - ще имаш да почакаш...

каква "интересна идея"? Просто се е пуснала по модния напоследък начин да изкарват пари, като правят нещо безсмислено, но пишат блог, хората го четат , а те реализират печалби. Какво чак пък толкова оригинално има в това? И как ли учи тази дама във влака? Ако изобщо е студентка!

Чак пък - забили сме се в бита! а тя къде се е забила? Във високите пространсва на овладяване на космоса за нуждите на хората? Или във високите сфери на философията, за да осмисли човешкия живот? или пък се е "забила" в жертвоготовен медицински експеримент? Я не говори глупости! Много е лесно да живееш ненормално, щом винаги и незабавно можеш да прекратиш това и да си отидеш при "мама"!

дя-до

Определено нямам кураж да се къпя в тоялетната на български влак. Нямма кураж дори да я ползвам по предназначение.

Не знам какво прави тази фройлайн когато й се прииска някой да я опъне.Но сигурно си е взела за тази цел един добър вибратор ,Мейд ин Дойчланд и отива периодично в тоалетната , за да се оправя сама.

Е, ти па.Нали има и други пътници, по влаковете тече социален живот.

То понякога и без да иска я опъват, като знам нощем какви пътуват по немските влакове... Генетичен мат'рял от цял свят може да събере!

Замириса ми на сиренце...

От кога валутата в Германия е британската лира?!?!

От 1945.

откачалки. Тая ми се струва психично болна. А не може ли да си намери по-евтина квартира, или да си купи на изплащане със заем. Ще плаща толкова на месец, колкото и наема, но си е нейно. Просто откачалка или иска да стане малко или много известна. Е, щом и ние научихме за нея.

Колко ли ще изкара в Български влак? :)

Не питай такива неща, че ще фалираш BDZ.. !

за 50 паунда ли е тая клошарка. Това си е скотски живот. Подмивала се в тоалетните на влака...

След тази новина на какво ви замириса повече, на сиренце или на рибарски магазин?

Фройлайн Мюлер кефи! Намерила му е цаката. Лошото е, че този вариант е само временно решение.