”Приятели” е най-добрият сериал на всички времена

"Приятели" оглави класацията на 100-те най-добри телевизионни сериала на всички времена.

Обратно в новината

Коментари - ”Приятели” е най-добрият сериал на всички времена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фен съм на Дарма и Грег

стъпка по стъпка,алф,малкълм....

И аз го харесвам "Приятели" макар че не съм го гледал последователно. Като нацеля негледана серия я гледам. Други сериали, които харесвам са "д-р Хауз", "Футурама" (анимация, но него май не го дават по телевизиите, та съм го пиратствал), "Сексът и градът" и разбира се Чичо Чарли (т.е. новите серии ги прескачам).

2 1/2 мъже къде е :)) най-великият! като гледам сега някоя серия на приятели и аз се зазмислям защо го харесвахме толкова :))) явно беше уловил духът на времето аз го гледах заради джоуи и чандлър най-вече :))) е не е лош очевидно много хора го харесват а и си беше феномен когато се появи

Така и не разбрах какво му е великото и забавното на този сериал "Приятели"?! Пълна шетня.

Аз, такова ... мислех, че съм единствен, а ето че имало и други като мен!

Нищо велико ! готини артисти-истински сладури . Леки, забавни, остроумни истории. Малко любов, малко хумор, малко тъга-какво повече за разтуха?

Всъщност това е класация само на американски сериали . Оправете си заглавието ! По света има къде по- яки заглавия . Този статийка е за раздел : Платена реклама .

Точно така, не са включени любимите на всички българи турски сериали!

Трият коняците , ама аз съм упорит ;) Не познавам Българин , който да гледа резашки бози . Аз лично съм фен на Столични в повече и новия - Връзки ! С класи са над изброените " световни " сериали ::)

Кликнах (+), защото коментарът ме разсмя. Иначе бих забранила турската пропаганда , която се налага чрез безкрайните им сериали.

Щур късмет ... много е як от 22.00ч. по CBS Drama гледайте го...

...защо от сутрин довечер ни занимават какво се случва с американската култура, имам в предвид тази на САЩ! По цял ден чета за техни звезди, кой кого свалил,развел или убил.Класации на техни певци, гърли, групи, филми, а сега и сериали. 100-те най-велики ...обаче американски! Тоест, това за нас, "аборигените" трябва да означава - "световните"....само защото тук са давали някои от тях. Тъкмо си помислих, че класацията включва сериали от различни епохи, континенти и държави. Всеки си има своя класация,просто ми се щеше да видя как са класирали американците чуждестранни сериали. Вероятно дори не знаят за повечето от тях, камо ли са ги гледали.

Ами Оскарите не са ли същата работа?! Само американски филми. И вметнали една награда за чужд филм, само за да покажат колко са "широко скроени".

без "Двама мъже и половина" тази класация е пълна измишльотина.

Къде по дяволите е "женени с деца"? АЛФ ?

а също Малкълм???

За мен най-добрите американски сериали са Малкълм (!!!) и Семействто Симсън. От световните-КОРЕЙСКИТЕ! Те са ме разсмивали по начин, по който никое хумористично предаване не е успяло, а и ме разплакват най-редовно.

Класация за ситкоми, в която "Seinfeld" не присъства е меко казано нелепа. Разбира се всички тук са пристрастни (включително и аз), но даже и да не включиш този сериал е меко казано признак на невежество и ниска кино култура.

Личи си че класацията е правена от американци... Как ще си обясниш факта че Fawlty Towers е чак на 98 място след като поне би трябвало да е между най-добрите 10. Най-чудното е че пред него е даже недоразумението Twilight ... Е поне са се сетили да е между тези 100... За американците и подобно нещо си е постижение... ИДИОТИ!

А "Дързост и красота":)))

къде е Сексът и градът!!!!!

от изброените сериали да съм гледал най-много 2-3 епизода общо :-) . не съм загубил нищо май Нашият "На всеки километър" няма ли го в класацията ?

Като нямаш информация защо пишеш? Остани си с впечатленията от "На всеки километър" и си живей с мисълта, че си видял най-доброто.

Това "обувките на сатаната" е добре да уточните, че е Breaking Bad. Че някои хора има да се чудят. Иначе добре, че поне едни Досиета Х са влезли в челните места, да отсрамят фантастиката (макар и да не е точно фантастика де)

O,да браво,цял живот ще гледам"Приятели" и няма да ми омръзне!2800 са улучили и моята частна класация.