Как изглеждат сега красавиците от 80-те и 90-те

80-те и 90-те години на XX век бяха изпълнени с красиви и интересни лица, които достигнаха до сърцата на милиони, играейки за талантливи сценаристи и режисьори.

Обратно в новината

Коментари - Как изглеждат сега красавиците от 80-те и 90-те | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

70-ТЕ и 80-те гадини имаше истински красавици, не оформени от хирурзи. Сега - несиметрични лица с огромни устни, огромни бюстове, ненормални.

Така поставен въпроса е с напълно безинтересен отговор. Интересно е как биха изглеждали без парите си. И за тия 20 години, тия кобилки да са били на яка впрегатна работа за осигуряване на насъщния. Та при тия условия, ако от тях някоя сега не изглежда като обикновена впрегатна кранта, това би значело добър ген.

"Мишел Пфайфър е родена на 29 април 1958 г. в Санта Ана, Калифорния в скромно, но многодетно семейство. Започва работа още на 14-годишна възраст. След като се увлича по театъра, постъпва в драматичния клас на гимназията във Фаунтън Вали. Участва в местен конкурс за хубавици и спечелва титлата Мис Ориндж кънтри. Следват скромни появи по телевизията. Пътят на Мишел Пфайфър в киното стриктно се придържа към извивките на американската легенда за успеха. В края на 70-те тя спечелва общонационално прослушване за таланти, което и осигурява пеещата роля на Розовата лейди в Брилянтин II (1982). Но бива забелязана от публиката и критиката едва в Белязаният (1983), където играе годеница на героя на Ал Пачино....." Това е началото на биографията на Мишел Пфайфър. Може да прочетеш и за другите. Всеки има своя път в живота и се впряга, когато му е времето за насъщния. Въпрос на късмет, предвидливост, талант и много работа е дали ще забогатееш или не. И е глупаво да се казва: ами те щото имат много пари за това така изглеждат. Няма как 20-30 години да пушиш цигари, киснеш вечер пред телевизора, пиеш бира, ядеш тлъсто и пържено и накрая да си със запазена фигура и здраве.

Преди да поучаваш по-умните от тебе (т.е. тия като мен) не е достатъчно да четеш тъпотиите във wiki, които такива като мен ги пишат срещу подходящо заплащане, за да се четат от загубеняци като теб. А сега бегай да потърсиш информация за Пфайфър, като млада, как е била в откачалска христинянска секта, която е вярвала, че човек може да се живее с фотосинтеза. За тази цел, гуруто на сектата ги е "поливал" редовно с "маркуча" си, както се полага на всеки гуро под една или друга форма. И пак ми обясни колко перфектна и канонична кариера към "върха" има тая идиотка.

Елизабет Хърли - номер 1.

Даже по-хубави сега...

И аз това мислех да напиша :)

Едно време еееее бяха големи красавици, а сега еееее сбръчкали са се като стафиди! Язък!

Не се притеснявай,ама хич!И ти ще се сбръчкаш!!!Ха хааа!!!

Само, че разликата м-у него и тях е, че той никога не е бил хубав - ей, така, както си е грозен ще вземе накарая И да се сбръчка! :))))))) А аз забелязах, че някои от жените сега са по - хубави от тогава! Невероятно, но факт!

Ким Бейсингър (помня го Бейсинджер) след някой друг месец става на 62г. Тя бе една от тези които харесвах.

Старостта е ужасно нещо!

и глупостта ...

красиви . Направи ми впечатление М Пфайфър на първата снимка колко добре изглежда без обеци и колие . Предполагам все пак че това не е вечерна рокля а комбинезон и е пред тоалетката а не в ресторант . Последно време разликата между интимното бельо и дрехите при жените малко се разми.

Алиса Милано - ръцете!

И аз забелязах-противно наистина....

Защо давате за пример тези Американски грозотии като в славянските страни 80% от жените са 10 пъти по-красиви от тях.

Абе вие атакистите не си падахте повече по турски мъже ?

Абе май вие гербаджиите повече ги обичате! Аман от политически простотии под всяка статия.

Славянките може да са по-хубави, ама американките доминират на "пазара" (киното).

Прекрасно изглеждат, как да изглеждат. Времето си лети и оставя белези по всички нас. Много се вторачваме във външната красота.

тва е "американска хубост'.на пръв поглед са ок.като се вгледаш нищо особено.само тая наташа я бива.щот не е американка може би.

Ха-ха-ха, путлераса прочете "Наташа" и веднага я взе за рускиня, та затова му хареса :)))

Аз на тия съм им набор, че и отгоре. И преди ми харесваха и сега ми харесват, просто остарявам едновременно с тях.

Същата като майка си. Пълно копие. Никаква индивидуалност. И с това ще впечатли един мъж ?!

Абе, как да изглеждат!?Изглеждат, както им е редно сега да изглеждат!Като бабички!Нацапали се с една дебела кора от помада, белким излъжат все пак някой по-млад мъжага, да им се врече за някое и друго "пообрулване"!?

Биват, биват.

Дали са "фото-шопирани" - не зная, но всичките са много красиви и сега!

Какво фото от шоп, като не даваха визи.

Леле кви зърна е напърчила Мишел на първата снимка. Направо се дървя.

Навсякъде в статиите се пъчиш като голям е..ч!!!Това е неприлично.

Алекс от село Плетена!!!Да!!!Същият гаден начин на изразяване!Не знам как не те изтриха!!!!