Анастейша луда по ботокса, криела годините си

47-годишната Анастейша разкри, че е била обсебена да си слага ботокс. Лъжела каква е възрастта й в началото на кариерата.

Обратно в новината

Коментари - Анастейша луда по ботокса, криела годините си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анастасия не си крий годините! Виждат ти се! Не ги крий! Чудя се дали такива жени затова си правят лабияпластика?!?!

Е, и? Жената си изглежда напълно естествена и няма жалък и смешен вид. Тя е доказателство, че когато човек е интелигентен, сам усеща къде е мярката и границата! Ами да не би бившата (и настояща) проститутка Отварачката да е по-хубава?! Да не би Пернишкия Крокодил с неправилния череп, безумно дразнещ глас и кърпена по цялата мутра да е по-хубава? Тая ако я видите преди всичките пластични операции, ще избягате с писъци..пернишката грозотия. Да не би оная с клозетното име, забравих го, дето беше омъжена за някакво некадърно футболистче с прякор "Тъпото", дето си е наблъскала ботокс и си е направила скулите като на гибон да е по-хубава?! Нея пък да я видите преди всичките операции (защото не са само скулите и ботокса, има още много кърпежи оная с клозетното име!), ще ви омекне оная работа, ако сте мъж! А оня траверс, дето доскоро участва във ВБ?! Един черен траверс с дупки по кожата, която, колкото и наплескана с фон дьо тен, пак не може да не проличи колко е сипаничава и противна, и още много, много други такива уроди. Анастейжа си е супер.

Дърта кобила .

е, да, ама... все пак тя е добра певица.стара-млада, о пее добре. не беше ли тая, която имаше рак на гърдата, оперираха я и сега пак пее.