Йоко Оно и Серина Уилямс в календара на ”Пирели”

Новият календар на "Пирели" е на необичайна тема - феминизъм.

Обратно в новината

Коментари - Йоко Оно и Серина Уилямс в календара на ”Пирели” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на мен ми харесва. жените имаме стоиност не само като тела и плът,но наи-вече като личности. това ,разбира се, невежите няма как да го разберат и за това няма да харесат календара. успех на тях с фолк певиците които ще ги зарадват подобаващо . :) весела коледа!

Victoria

Добре, личности! Но защо трябва личностите да си показват целулитните телеса????

Jeni

А каква е стойността на Й.Оно??? Хайде ми я обясни! Или пък на спортиската Уилямс- къде е женското начало в нея, от анаболи е заприличала на прачовек!

Отврат! Меркел ще се впише идеално в този календар!

Аз си избрах Наталия! :) Йоко ми напомня на Лили Иванова, а Серина с тоя целулит дето е отгледала, печели последното място.

На мен пък снимките ми харесаха. Главно, защото са ... откровени. Жените са откровени пози, не са тунинговани, да, харесва ми.

Пирели изтрещяха! Малий, аз съм с техни гуми, Господ да ме пази. Очаквам слрдващия им календар да бъде с Лили Иванова, Алла Пугачова и Нейно величествп Елизабет II.

Сигурни ли са, че са снимали Серина Уилямс, а не Мистър Олимпия в състезателен период???

Извратена работа.... Този календар плаши....

Не ми допада календара...идеята-добре, от мен да мине, но снимките към идеята са трагични...и питам се кой е казал , че масово снимките на календар трябва да са голи или полуголи? Именно тези ...жени можеше да са изцяло в дрехи...за да не губят по този начин...авторитета си...а инак , винаги може и да е по-зле...например догодина може да направят Пирели календар с травестити или ге/йове...

Йоко Оно не мога да я призная за жена, без с очите си да видя генетичните тестове, доказващи на първо време, че въобще е човек!

Стига бе, това не е календар а диагноза. Само луд може да си закачи снимки от това freak-show на стената. Явно този който отговаря за календара е нов и то жена. Едиственото което ще постигнат е, че никой няма да си го закачи. Снимките с Серена Уилямс, Йоко Оно и непознатата за мен дебелана Ейми Шумър са направо покъртитрлно гнусни. Това не е естетика, не е феминизъм а просто гнус, другите поне са облечени!

Пълна отврат. .......

...пък Йоко Оно - какво е направила тая скруфя за света, освен да изкара Ленън от релси. Светът трябва да я забрави - не цял месец на календар

Гумите им че не стават, не стават, но преди поне календари можеха да правят.

Като изключим Водянова, всички други жени са плашещо грозни!

Защо няма да се оправим - защото, когато ни се предложи нещо различно ние търсим онова, което ни се предлага автоматично. Календара е прекрасен и няма идея да ви показва голи баби, както го предлага извратения журналист. Истинското заглавие на статията е - един по-различен календар. Не ви ли писна от голи цици и малко мозък, че искате още и още. Осъзнайте се и погледнете на света не само с очите на оная си работа, че да се оправим най-сетне. Мишоци

Не се хаби да обясняваш..стигнала съм до извода, че положението с духовността и интелекта на българина е отчайваща...

Ха-ха, ти и онзи "Ценител" сте типични Ентелектуалци от панелките. Виждате нещо грозно и тъпо, и понеже 99% от хората не се притесняват да го нарекат такова, Вие - по-възвишените - веднага го обявявате за уникално и страхотно. Ами.. не е! Това е едно недоразумение, което ще бъде отчетено като грешка и толкова. Чисто, просто и неразбираемо за преструвки и превземки като Ваша милост!

Пирели Адамс..

Не мога да повярвам, колко болни мозъци има на тая земя. Какъв феминизъм бе това е подигравка с жените.

Ужас. Много страшно. Трябва да има надпис че не е за под 18 години.

Всъщност темата на карендара е "идиотизъм"!

Отивам да си запаля гумите - Пирели.

.

И без пари да ми го дадат тоз календар, няма да го взема! Пу ама!

А преди правеха хубави календари, ама сега кончити, вурстове, объркаха се и те хората..

Гадна история, напълно безмислена демонстрация на.... и аз не знам на какво!

Като почнат с тези истории за феминизъм - какво толкова им пречи да са нормални жени! Също като меките китки напират да се на..ат!

някой казвал ли ти е колко си прост?

mrsmith

"Ани Лейбовиц каза, че е минимализирала ретуширането на снимките..." Нямаше ли преди време точно с Лейбовиц някакви скандали, за брутално ретуширане на снимки?

Когато чуя името на Ѝоко Оно, в мен излиза спотаената неприязън, че тя е виновника за разпадането на "Бийтълс". А може би, поради стечение на обстоятелствата и за смъртта на Джон. Въпреки, че е застрелян от откачения Чапман, вероятно ако не беше тя, той нямаше да е дори в Ню Йорк на този ден. Никой нямаше и да е чувал за нея, а сега е вдовицата на Ленън.... Нищо не е направила за света, освен да лиши меломаните от прекрасния музикант Джон Ленън.

Забравяш, че Ленън може би е бил щастлив с нея.

Нормални жени на мен пак ми харесва..

и на мен, особено Серина...

Йоко Оно е 82 годишна, за Бога, защо сте я разкекерили?

Голема работа. Аз съм навит да я изджасам.

Стига, бе, луд ли си?! Аз се чудя как Джон Ленън се е навил да е с нея - още на младини изглжда нечистоплътно и сбабичосано...

точно е направила йоко оно за СВЕТът ЦИНИЦИ

Ще повърна!

отврат всичко си има граници....

ЕВРЕЙКАТА СИ Е МАЙСТОРКА ФОТОГРАФКА :)