Испанка стана ”Мис Свят”

Испанката Мирея Лалагуна Ройо беше избрана за "Мис Свят 2015" на конкурса по красота, който се състоя в китайския град Сания, провинция Хайнан.

Обратно в новината

Коментари - Испанка стана ”Мис Свят” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да е сладка като човек но мястото мястото и определено не е за там хубаво тяло има но в лицето и се вижда намесата на пластичната хирургия. Погледнете блондинката която е спечелила конкурса колко е естествена или ако има някакви корекции то поне така са направени че не се забелязват. Но в Булгаристан всичко е с главата надолу не се цени естествената красота а парите и личните интереси.

Не вярвай на всичко, което казват, хане!

СЛАДКО ПАТЕНЦЕ ПА-ПА-ПА.

Оказа се, че в България има птицечовки! И нашата птицечовка яко ни изложи... Карачка, попаднала с връзки на светско събитие... Испанката, обаче, в никакъв случай не е красива. Не ведях сред тези дами на снимките ярка, запомняща се красавица. Странен е този конкурс "Мис свят".

Би било чудесно галерията да бъде разгледана от нашите кандидат-миски. Моля, нека се загледат внимателно в детайлите. Нито една от другите претендентки, освен българката, нямат силикон в гърдите, лицето или устните. Нито една друга претендентка няма изкуствени пластмасови гадни дълги шарени нокти. Нито една друга претендентка няма грим тип шпакловка, а съвсем лек дискретен грим тим но-мейкъпмейкъп. Гледайте , момичета, и се учете. Никой по света освен в България не харесва изкуственото, силиконовото, шареното, пластмасовото, нацупеното, кичозното.

То тая работа с най-красивите българки е също като оная, че българите сме най-големите евачи...ама само ние си го знаем, а на другите им е неудобно до ни кажат, че сме за смях.

Двама нашенци отиват на море в гръцко и вечерта в дискотеката забърсват две германки. Обаче толкова много пили, че едвам ги завели до хотела и там се пльоснали на креватите и заспали. На сутринта единия пита другия "Кво стана?". Вторият казва "Спокойно, защитих честта ни!". Първият "Ама ти и двете ли?". Вторият "Не бе, точно преди да заспя казах, че сме румънци...".

О, ще имаш да взимаш! Повечето са "правени" и си личи. Тези дето не са, изглеждат като нормални момичета, а не като гротеска.

Испанката е хубавка, но като прегледах снимките от сайта на конкурса, в сравнение с другите, според мен испанката не заслужаваше да става мис. Моите фаворитки са: Дания, Унгария, Ливан, Индия и Русия. Като не можах да избера между тях коя е най-красивата, всяка една е красива. А за нашата просто не ми се коментира - явно българите сме доста грозни като нация щом за пред света избираме все такива "убавици". На такъв фон направо ставаме смешни пред чужденците, като се изхвърляме, че българките били най-красиви... Цял свят ни видя колко сме красиви... Нямам думи

За участничките трябва да има условие "Без Хирургическа Намеса"! Нашето момиче е направо страшно! Личи, че някой я е моделирал. Това не е красота а подигравка! Срам за този, който в България я е избрал за мис.!

Защо ли испанката ми прилича на рускиня,а рускинята на испанка?МИс Ливан изглеждаше много добре,нашето момиче също имаше хубав вид,макар и с типичното предизвикателно излъчване ,така демонстрирано от българките с цел привличане на обожатели :)

Прави впечатление,че всички са с лезбийски физиономии или пък приличат на травестити! Това ли е новия идеал за красота,който ще ни налагат?

Има и няколко нормално изглеждащи, хубави, млади момичета, които изглеждат като тийнейджърки на фона на професионалистките.

Нашата МИСирка лекарка ли е, сестра ли е, или са и окачили стетоскопа само за авторитет? Рускинята-украйнка е с азиатски черти. Русофилистиците са пплучили оргазъм само при появата и, облечена в червеното знаме.

Тази да не е роднина на нашата Кроки? Много си приличат.

нашата по-грзна няма - нито европейока, нито азикатка, нито африканка - хамстер със силикон, виждал ли си - джуките и по-големи от на мара отварачката, а"скулите"и като бузите на хамстер събрал храна поне за три живота- явно пластичният и хирург се е изгаврил с нея- отвори на участнички в мис свят и ще го видиш нашето "чудо "

Поздравление на жената! Да е жива и здрава!

от китайски произход не била допусната и й отказали виза, защото им изтърсила, че всички изглеждали еднакви в Китай. Па то си е така.

И "белите" изглеждат еднакви за китайците.

Испания е голяма държава и има всякакви хора. На север има много руси и високи хора със сини очи. Не може да се каже, че испанците са циганска нация. А за българката - мисля, че участничката ни в Мис Вселена е много по-красива. И много по-естествена. Но всичко това е свързано с политика и пари, така че да не очакваме големи изненади.

Реално погледнато и светлит, и тъмните испанци са си цигани. Като манталитет и като поведение аз не намирам сериозна разлика с нашенските "роми". Живеят по-добре, защото живеят в по-богата държава (резултат от колониалната политика преди векове), но реално испанците са си ... цигани.

Само човек, който не е бил в Испания може да изтърси такава глупост -испанците били цигани. Първо, те имат такава култура и традиции от векове, за които можем само да мечтаем. Второ, построили са си една много подредена страна - човек трябва само да се качи в градския транспорт за да види разликата в нециганска България и циганска Испания. Чисти и нови автобуси, трамваи и метро. Освен това идват на минутата по разписание. Човек трябва да го сравни с една друга бивша империя като Италия за да види разликата, която не е в полза на Италия. Трето, мили и радушни хора. Много се говори, колко гостоприемни били българите. Е, трябва да кажа, че като прекараш известно време в Испания, не ти се идва в бардака наречен България.

ДИР-а, откъде преведохте новината? Питам, щото сте уж българска медия, а не споменавате дали сме имали представителка, ако не що, и ако сме имали - на кое място е.

Имаме си представителка,даже доста снимки са публикувани.Ако не са я отбелязали лесно ще я познаете-перхидролено изрусена,със силиконови гърди и напомпани устни.А да,забравих-и гледаща презително и изглеждаща поне на 40.

На последните 5 снимки е нашата чалгаджийка,или поне приличаща на такава.

Рускинята и ливанката бяха много хубави, те също заслужаваха първото място, но и испанката не е лоша

Ам ко стана с нашта джофла, ва...?

Отдавна се знае, че тези конкурси са нагласени. Кремълското жуже налива пари за имидж. Путинофилите тук лапат стръвта и припадат по руското недоразумение за жълти копейки. Предпочитам да сме последни в тези купени конкурси, но да сме в съюз с НАТО и САЩ. И турското момиче не е класирано , въпреки красотата й. После не искам да слушам за честни конкурси. Кремълският вожд ги използва за военни действия срещу ЕС и НАТО.

Прав си морзилките тук им излезе афта на еикът от хвалене на ис русия незнам колко са спечелели днес от плюване на европа

Бива ли така! Може ли да си толкова примитивен. Твоето не е мнение, а болестно състояние...

Поредния пример за болен от русофрения, дето навсякъде му се привижда Путин. Очаквам те в темата за новия тип електронни микроскопи - убеден съм, че и там ще намериш дългата ръка на Путин.

Ооо! Виетнам!

Само да видите Ямайка... Нещо невероятно!

Испанката не е нещо особено, рускинята е значително по-красива. Като цяло нивото на конкурса доста е паднало, много от кандидатките не са дори симпатични. Както и предполагах, нашата е много зле, само гъркинята е по-грозна. Изненадан съм от кандидатката на Чехия - не е лоша, но не е и добра. Обикновено чехите изпращат спиращи дъха кандидатки.

какви ужасни рокли, момичетата ги превръщат в лелки! дефилето на мис франция беше със страхотни дизаинерски рокли вчера

Испанката е с най-доброто излъчване като жена. А с короната изглежда още по-добре, т.е. прилягай й.

ще лъсне като отворите официалния сайт с участничките. Вместо да се плюете един друг, погледнете и ще се убедите, че за разлика от друга година няма нищо грабващо окото, наистина, погледнете. А въпросната рускиня, за която и аз се заблудих, че е хубава от тези снимки явно е само фотогенична, на снимката в официалната страница дори не е и хубава. Нашата е без коментар.

Наистина красиви момичета, и рускинята, и сръбкинята, и холандката, и испанката. Естествени, мили, усмихнати. Но нашата с тези издути силиконови устни, даже не може да се усмихне. Не мога да разбера, как избират нашата миска, и ми е тъжно, но естествено че няма да се класира. Стига с тези силиконови, абсолютно изкуствени създания.

Че българинът не разбира от жени.

Хубава е победителката, не прилича много на испанка, но то така сме се омешали вече! А за нашето моме какво да кажа, опнала лицето, напомпала джуките на нищо не прилича! Войкова повече шанс имаше!

Хубави жени. Но нито една естествена усмивка. Много фалшиви реакции, дразни. Иначе хубави жени, безспорно.

Я, качиха снимки на нашата. Май само се е разходила.

Miss livan на първоо място

Изключително неприятни и отблъскващи същества. Това ли е огнена испанка. Каква е таз руса бозава помия? Толкова несемитрично лице, очите и са на разстояние 1 м един от друг като на извънземно, устата и е като на джаба хатянина и е много дебела. Тя цалата Мара фтасала, ама и роклята отгоре на всичко е ужасна. никакъв дизайн безличин син геюв цвят, и от парчетата останал син плат си направила гривни по ръците. Пък те майко мила, къси възскъси. А пък за името Мирея Лалагуна Ройо хич няма да говоря, звучи на патагонски като негърска псувня. Ами другите кекерици от русия и индонезия вземи едната блъсни другата. Рускинята сигурно путин я е набутал с връзки а другата къде са изкопали не ми е ясно. сложена е от соросоидите за цвят за да бъдеме толерантни. А мис Хонландия в народна носия прилича на труженичка на любовта в пенсия. И мис германия е гола вода. меркел да бяха сложили с нейните сака и панталони по-добре щеше да бъде. Ама кво и да очаквам , кой бутна таз година конкурса в китай? там сички са еднакви нямат вкус, сигурно и журито подкупено от Саш и нато. Ужас!

4-ти километър, ама защо си изтървахте пак пациентите, бе!

Испанците са цигански народ, Това момиче очевидно не е с испанска кръв, с по-добра е. Предпочитам руса и бозава Мис Свят пред някаква циганка, която ни пробутват за екзотика.

си пълен нещастник,най-големите цигани са българите безспорно е

ИСТИНСКИЯТ ПОБЕДИТЕЛ Е МИС РУСИЯ тази е като крокозъбел пред нея

Мис Русия пак няма брадичка, а изваяните черти са важни! За нежност този път само горе-долу улучиха.

Хубава е. Мис Русия, Холандия и Германия също. Журито е имало избор.

А къде е нашата българка ?? Май никъде не се класираме, освен прословутото 5-то място на "красавицата" Калканджиева. Само толкова е могъл да купи Маргина.. Като я гледам и то и е много..

Jeni

И трите са красиви! А по-пластмасова "изработка" от нашата не видях-нищо естествено няма в нея!

И аз да попитам - а нашата пръдла, къде е в класацията? :)

Красиви са, но от снимката на първите три веднага ми хвана окото друга - после разбрах, че е рускиня.

Добро ниво на конкурса.Направи ми впечатление силното балканско представителство.Мис Македония,Сърбия или Словения спокойно можеше да са в тройката.

Красива е, но на мен по ми харесва мис Русия!

Защо нашенките никога не са поне в топ5, нали са най-красивите?

Защото у нас избират не най-красивата, а най-оборотната.

Българките са отвратителни простачки. Нямат място навън. Само тук, на селско и просташко ниво!

ти явно представляваш "българските простачки" и правиш изявление от тяхно име?...

защо- конкурсът е преди всичко политически, до голяма степен спонсориран от мафията в южна америка - не ти ли е чудно защо винаги южно американките са" най-големите"красавици или азиатките - европейките не се котират много, за българия е типично да се избират най-ограничените - физически и интелектуално, обикновено със спонсор от сивата икономика - като цяло обикновените български жени се славят като красавици

....Браво! Не само Мис Испания,но и повечето миски имат някак си, характерна естествена красота.И най-вече - като че ли този конкурс се отърси от наложения "англо-саксонски" шаблон за красота, тип "барби". А знайно е, че у нас масово се залита или поне ни се вменява превъзходството на англо-саксонската култура. Повечето наши момичета, нарочени за миски, искат непременно да са с голям бюст, хвръкна задник , издадени джюки, платинена грива.... Испанското момиче ми хареса и с фигурата - изящна, но и леко закръглена, излъчваща много женственост!без да е кльощава като някой модел. Поразиха ме красавиците на Полша и Сърбия,невероятни, като от приказките. След това приятно впечатление, изобщо не се учудвам,че нашите мутреси остават на "99"-то място или пък изобщо отсъстват. От Подгласничките Мис Русия е страхотна и също би могла заслужено да е Мис Свят.Ето това е спектакъл и феерия,парад на истинската красота.личи си, че повечето момичета са интелигентни и имат "пълнеж". А нашите конкурси са нещо като вътрешни първенства на мафията, мутресата на кой бабаит ще получи короната.Щом премиерът лично"опрасква" съдийките и решава коя "става" и коя не, изборът на Миските ли ще е обективен по тези земи??

а нашата силиконова сех-бомба къде е?

Искaм я в моето легло дa покaрaме водно колело. Aх, кaк я искaм!

Мис Русия е несравнимо по-красива, мис Ливан също(но е извън тройката даже), но тези конкурси са отчайващо политизирани ...

а наша ганка каде е ....

Как ми се иска да я ГУНА тая ЛАЛА...! А то кво? Па ше глеаме и тва лето на родното си Черноморие дебелите задници на рускините и украинките и само тук-таме по някоя баба-немкиня....

Не ми прилича много на испанка, но определено е ЕВРОПЕЙКА. Хубава е, поздравления и едно голямо браво и от мен!!!