Скандал на ”Мис Вселена”, объркаха победителката

Носителката на престижната титла "Мис Вселена 2015" стана 26-годишната филипинка Пиа Алонсо Вурцбах.

Обратно в новината

Коментари - Скандал на ”Мис Вселена”, объркаха победителката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички момичета са хубави , млади , слаби и лъчезарни, филипинката е супер мацка, не го мисля журито, какво му е било.

Victoria

Ariadna малко повече да тренира за стегнато дупе (вижте снимката дето е в крачка)

Този път нашето момиче никак не е лошо-усмихната, приветлива, с естествени форми и чар. За разлика от онова перхидролено-силиконово-филърово недоразумение на другия конкурс за Мис Свят( дето стана първа испанката), което освен че е била фаворитка на Аеросмит и избрана служебно за Мис България, с друго не е известна. Съжалявам че коментирам така, но се беше снимала с онези старчоци от Аеросмит, които също имат филъри и ботокс по лицето( визирам солиста им) и които й точеха лиги и беше доста неприятна гледка. После хората защо коментират, че е била за общо ползване на групата им. Сори за негативния коментар, ама си е истина. Иначе кофти работа с това объркване на короната- и за филипинката, и за колумбийката.За съжаление и двете са потърпевши.

Филипинката е уникално красива и изключително нежна и женствена, пълно олицетворение на Мис Вселена:)

как обърква имена, които изобщо не си приличат?? Нали вижда държавата коя е - и там няма как да ги обърка.

Ето, хората по света като короноват някоя мис по грешка и се извиняват. А нашите миски всичките са по грешка, но никой не се извинява.

Не знам как може някой да обърка имена като Пиа Алонсо Вурцбах.и Ариадна Гутиерес Аревало. Та те дори нямат близко звучене. Кой знае кой му се е обадил на водещия в последния момент с промяна в сценария...

От видеото се чува, че е прочел The First Runner Up, ама само до The First. Това означава "Първа подгласничка". Оттам идва и грешката. Явно толкова може да си чете водещият на американските "Семейни войни". В тази връзка в Twitter има много добра шега: "Попитахме 100 души, кое е най-тъпото нещо, което може да направиш като водещ на "Мис Вселена"? 100 от тях отговарят: "Да объркаш победителката!" ;)

Хубава работа . ама циганска.-сггешил.

Има какво да учиш. Казал го е народът: Висока жена за парад, малка жена за креват. 1.72 м е повече от достатъчно за една жена.

А Мис Австрия що е с мустаци ????!!!!

да изпратят хубаво българско момиче без силикон навсякъде и пак ще има "експерти" да не са доволни. Но в тези конкурси има много политика и много пари, така че поне е видяла как се прави бизнес в тези среди. Изисква се много инвестиция, сериозна работа по шлайфане на поведение и комуникативност, и после да е наясно, че НЯМА да спечели, а просто е възможност да я забележат агенции за модели или рекламни компании. Това е. Апропо - миналата година победи колумбийката и нямаше как и тази. Наркото няма да плащат две поредни години, я...

Няма хубави български момичета, за съжаление. Една част от нашенките са с един куп интервенции, за да заприличат на нещо. И съответно, знаейки колко са вложили в "красотата си", се държат все едно светът е в краката им. Другите пък са порядъчно грозновати, но пак с високо самочувствие. На тях само искам да им кажа - мили дами, обръснете си краката, оскубете мустаците, изправете зъбите, па чак тогава парадирайте с "красота".

Как може да дадат на н-г-р да води ... той не може да чете, дъртия мамун!

Филипинката е много миловидна и има приятна усмивка. Колумбийката има грубовато лице, а американката не е нищо особено. Българката ми се видя късокрака и много обикновена в лице.

А мис Австрия (сн.94) на кончита вурст брат му ли е?

в петоразрядни държави.Поне да й бяха дали някакво обезщетение илилимузина поне, как да не се разплаче, тия са некадърници, като наште конкурси - всички са финалистки и победителки съолбразно броя на режисьорите и организаторите, с които са се...съветвали.

Абе вие нямате ли си друга работа освен а коментирате всякакви глупости!? Ако това не се беше случило какво щяхте да правите? Да седите и чакате да излезне поредната олигофрения?

наркокартелите са яко ядосани. ще има отвличания във филипините.

Една Гаменка си остава за цял живот Гаменка Няма да се промени никога

Печката първо да я изпратят на килийно училище, да се научи да чете

А ти как разбра, че не може да чете?

В последния момент се оказало, че парите от наркотрафика от Колумбия на са преведени, въпреки обещанията!

Най ме изкефи японката негърка.....

и така ли имаше промоцира се мулти културите очевидно

Дааа, не са преброили правилно парите, и при второто преброяване са се усетили..

И според ме колумбийката е класи над филипинката, но какво да се прави.. На победителката носът и се опира в устата. Може би искат да покажат, че всички имаме дефекти и точно това е, което ни отличава един от друг. Иначе щеше да бъде скучно.

объркали едната циганка с другата...

Хубаво е и нашето момиче, но малко нисичко. Трудно ще и е да се пребори с дългокраките каки. Нищо, добро представяне !

Идеална е 172 см е висока. И е по-красива от победителката поне 100 пъти!

Кой облече нашето момиче в тоя евтин грозен парцал, питам аз???

Българката тази година си беше хубавичка,но тези конкурси тотално не обръщат внимание на България.На Мис Вселена на почит винаги са латино американките

На нашата миска рокличката в някой асеновградски гараж ли е правена?

Смеем се на американците обаче подобна грешка имаше преди 2 години и в България - титлата беше дадена на едно момиче, после казаха, че е грешка, взеха и короната и я дадоха на друго момиче.

Смея да твърдя, че нашето българско момиче е по-красиво от избраната на първо място, само че кой я облече в тази ужасна бежова безлична рокля с ужасна кройка и дължина до глезените? Иначе има по-красиво лице и тяло от повечето участнички. Както винаги организацията ни куца.

Ох, тия глезли...Разплакала се...Да ходи да реве на майка си!!!

Това е нищо, проблемите ще почнат, когато почнат да дефилират с фереджета :)

защо ми се струва, че този конкурс си го правят американците, за да си изберат техните си представителки+циганорите от латинска америка. странно защо при толкова красиви европейски представителки мис вселена никога не е от европа. нашето момиче, на фона на крокодилите от предишни години, също беше на ниво. следя конкурса, защото наистина е приятно да гледаш толкова красота на едно място,но не мисля, че победителките са тези,които заслужават :)

А нашата българка с каква тъпа , като нощница рокля. И не знам защо, но в профил ми заприлича на Мара отварачката, но без големите джуки..

Да ужасна рокля. Но не е лошо момичето ни и поне целулит няма, за разлика от половината участнички особенно мис Колумбия и Мексико, че даже една и втора я направили.

Целулитът мярка ли е за красота? Мисля в умерена форма не е нещо кой знае какво, просто някои жени са така, а други иначе. Има степени, които са наистина неестетични, но в малка степен си е женствено и съвсем естестевено! Поне за хора с широки възгледи, а не тесногръди и безплодно перфекционисти.

наща е и ниска и хич не ми харесва Най-готина е Белгия !!! А гъркинята руса :):):) Немкинята с турски черти или сръбски ?! Французойката- негроидна както е 90 % от населението им Америка...то па такава нация има ли????!!! Как изглежда американка ми и мн интересно

Мис САЩ Оливия Джордан... Руса, бяла, с булчинска рокля. Как не я забеляза?

Те му сбъркали парите в плика, той им сбъркал името в плика :) А мацките си ги бива, ей така да ми дефилират на село...ще избегнем демографския сриФф аее хубав ден!

На мен ли така ми се струва но Мис Колумбия целулит ли има и то доста. Да не говорим за нескопосно издялания и нос. Това така ли няма някоя естественна красавица да вземат да изберат.

Де да беше само на нея! половината са с целулит и безформени краци...особенно пък мис Индия. Няма ли хубави жени вече бе!

ура!кльощи вече не избират.аз съм дебела и вече идва моето време,ураааааааа

А като се има в предвид, че вече и по бански не се събличат, направо хвърчиш.

Не само в българските, но и в световните конкурси за красиви жени изборът е нагласен. Оправданието на водещия , че е ПРОЧЕЛ ПОГРЕШНО името на победителката звучи нелепо и доста глуповато.

Ми тя колумбийката доста по- красива ми се вижда от тази.

Да де, но виж на снимка 7 как й се е сбръчкало под гърба... :) А филипинката като се усмихне прилича на сестричка на испанката от другия конкурс - "Мис свяН"...

филипинката е мешана .....нещо чертите не са й баш на флипинка а и това именце Вурцбах......