Джони Деп е най-надцененият актьор

Джони Деп измести Адам Сандлър от челното място в класацията на сп. "Форбс" за най-надценени актьори.

Обратно в новината

Коментари - Джони Деп е най-надцененият актьор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Victoria

Какво му е срамното - той нали негоФто си го е прибрал. Свършил си работата, взел си договореното. Що да бере срам за несвършена работа от другите в екипа ???

Да се чете: " Джони Деп е най-оцененият актьор!" ...защото знае колко струва, другото че не останали пари продцентите да спечелят милиарди вместо милиони, не ни вълнува!

Ficho

Не искам да коментирам качествата му на актьор, защото класацията не е за това, но ми е много странно да се води надценен финансово актьор, след като буквално създаде франчайза за "Карибски пирати" на Дисни с образа на кап. Джак Спароу. Ако Деп не участваше в тази иначе тотално посредствена поредица, щяха да си останат само с първа серия, но благодарение до голяма степен на неговия персонаж, 7-мия филм ще излезе през 2017-та. Не знам какви са им приходите на Дисни от всички филми, тематични паркове, играчки, книжки и т.н., но със сигурност са в милиарди.

Джони-то беше Актьор в началото и средата на 90-те - ГИЛБЪРТ ГРЕЙП, МЪРТВЕЦЪТ и пр. Оттогава само пропадане....

Имаше хубави филми 90-те, сега само бълвоч...за това не са виновни (само) актьорите!

Нямам представа от къде през последните години излезнаха твърденията, че Джони Деп бил най-сексапилният мъж, а и много талантлив актьор. За мен той си е един алкохолик с късмет да стане актьор.

Освен актьора, за успех на филм са важни, сценарист, постановчик, музикален директор, режисьор и т.н.т... Да, актьора е лицето на филма, рекламата, но при скучен сценарий или слаба режисура, неподходящо музикално оформление и т.н.т..., интереса на зрителя ще е само в рекламния плакат а не върху филма.

Джони си е точно за тая класация и то на върха. Но моят любим актьор Лиъм Нийсън? Той какво прави там?Не мога да се съглася в никакъв случай!А и за Дензъл Уошингтън

Прави са надценен е. Дори лицето му е толкова застинало. Вижте Ди Каприо,де Ниро, Джак Никълсън и Пачино какви емоции имат на лицата когато играят,дори без думи могат да играят. А този една маска застинала.

Значи срещу един вложен долар Дензъл Уошингтън давал "СКРОМНИТЕ" 6.50 печалба. Браво бе, явно хората пишещи тук печалби под 10-20 пъти не ги броят.

винаги ме кефат тя хора с каква то4ност го казват...абсолютно прави са..излага се доста от давна

Не плюйте класацията. Попитайте за подобна класация в България. За всеки даден лев за каквото и да било, колко се връщат. Тогава ще видите трагедията на България. Защо сме бедни? И заради милионите и милиарди харчени за ...вие се сещате за какво.

Само една "малка" корекция, не са изхарчени, усвоени са! Разбирай откраднати от "наш'те хора".

Списание форбс да си ядат ушите. Да не би актьора да прави филма. Има режисьор, сценарист,продуцент. За да бъде високо платен един актьор значи има защо.

е силно казано актьор!

Защо тъгува Гилбърт Грейп Аризонска мечта Пътят към Невърленд Гледай ги и тогава говори. Има и други, но тези ти стигат.

Ама че тъпа класация! Не са само актьорите, които правят филма касов. Има сценаристи, режисьори, продуценти! Те къде блеят с всичкия си професионален опит и претенции да преценят колко ще е успешен един филмов проект!?

А толкова много го биваше навремето, какво му стана последните години...

он и така си беше надценен, ама сега щом и доларо се намеси, вече сме уверени в това.