Силвестър Сталоун: Няма нищо хубаво в остаряването

69-годишният Силвестър Сталоун призна, че предпочита да си върне младостта, вместо да се радва на мъдростта, която идва с годините.

Обратно в новината

Коментари - Силвестър Сталоун: Няма нищо хубаво в остаряването | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може фигурата и килограмите да са на 40 - годишен, но лицето му е "обработвано" като гледам....

е част от изкуството на живота. Който го владее не се оплаква от старостта. От деуга страна един велик човек е казал " Човек трябва да може и да си отиде навреме".

Pамбо, пич си брато, даже и на тези години!! ;))

Не беше ли човекот роден 1952 г. което го прави 63 , а не 69 г. Ако грешката е вярна, оня ще ви съди, другари!

Не, роден е 1946

Ама моля ви се,мъдроста не е атрибут на възраста.Че как е възможно от млад глупак да стане стар мъдрец?

ха животът така те очуква, че с годините неминуемо помъдряваш! не става въпрос за интелект, а за житейска мъдрост ! Има разлика !

Този пък от какво се оплаква?

Дааааа, така си е, тежко е да се остарява, та кой го иска никой....но това е живота, даже и тези които имат милиони...не могат да избягат от Черната госпожа...дъщерята на Надкин Кол съвсем скоро на 65 години си отиде, въпреки милионите си...не може да се спаси човек, когато ти е писано, помните ли Елизабет Тейлър...колко операции, колко пластика и на края...и аз не искам да остарявам, най ми е мъка, че ...например няма да съм тук когато земните жители ще пътуват до други планети както в Стар уорс например, че няма да видя други изобртения и прогрес...но какво да се прави родили сме се сега в този период, век...и един ден ще бъдем прах....

Нат Кинг Кол се казва,а не Надкин Кол.

Когато бях млада бях красива и супер секси, освен това бях интереснаи духовита ! Край мен имаше безброй мъже,които ме желаят и много жени, които търсеха компанията ми ! Телефонът звънеше нон стоп !Животът беше купон ! Сега съм остаряла, погрозняла, а на нова година ми се обадиха само двама приятели !

Неволите на жената. Като материално създание и символ на физическата красота жената е обречена мъчително да осъзнава с годините преходността на онова, на което най-много държи. Истинската красота не е във физическия облик, а във духовността, т.е. вътрешният мир. Огледайте се и вижте кои жени запазват чара си до края!

Дрън, дрън... Чарът е единствено в младостта

Не остарявай , любов , чуваш ли , много те моля . Кой те гримира така в тази изтъркана роля ? Кой в този смешен костюм глупаво те е облякъл ? Всичко е само игра , всичко е само спектакъ

Старостта бил единственият начин,човек да поживее по-дълго,но за какво ми е този дълъг живот в старост,грозота,немощ и т.н.Може и да не съм права,но аз мисля така.

Трагедията настъпва когато ума си остава на 20, а тялото е станало на 70. И на зряла възраст има радости стига да умееш да ги усетиш. Има достатъчно щастливи възрастни хора и без парите на Сталоун и Шер.

Къде са, къде са ? Освен някои реститути.

Тия щерки хубавици бих би гушкал редовно, много са сладки

И тази на 13 ли бе......

...... , ти не изпускай кака ти Пена . За другите не мисли. Аман от гушкачи , трепачи, късачи и какво ли още не.

аз като изляза на вън виждам само комплексирани смачкани мъже, от де тез гушкачи??

точно те двамата - Шер и Сталоун се чувстват виновни, че са провалили живота на децата си, пожертвали са го заради светската суета и т.нар. 'кариера'. Това ги мъчи и не им дава покой да живеят. Не са годините, дадени им на тази земя. Не си признават, защото са гузни.

Сталоун е плод на едно прекрасно западно общество. Само кремълския вожд трябва да е вечно млад , красив и висок. За да не остарее си слага ботокс и ходи на високи токчета. Българските червени крепостници остаряват кактос са живели - като църковни мишки с много бръчки и болежки. Хаха

щереффф, пак му гризеш кратуната?! по внимателно го поемаи бе човек!! ;)

еееех Рамбо на мен ли го казваш че няма нияо добро в остаряването

"Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си за да възстанови здравето си. Тревожи се за бъдещето и се ядосва на миналото, вместо да се радва на настоящето. Резултатът е, че той не живее нито в настоящето, нито в бъдещето или миналото. Живее така, сякаш никога няма да умре. И накрая умира, без никога да е живял истински".

Какво се оплаква? Имал е в живота си повече отколкото почти всички други.

Канализаторе, ти НИЩО НЕ РАЗБИРАШ....Сигурно си на не повече от 40-45.

На 31 съм.

абсолютно прав е, няма нищо хубаво в това тялото ти да се разпада.

Последните няколко дни почнах да гледам Роки и откривам, че Слай не е чак толкова лош актьор. Аз съм голям фен на Катерачът и Рамбо иначе :)

Еми той е номиниран за Оскар за Роки

Ами "Кобра"? Лейтенант Кобрети :))) знаменит!

Да старостта е наказание.. бич!!! Виждам как през годините пречупва характери, убива мечти и склонява духа... Виждам го в очите на баща си. Изключително силен характер и човек беше а се превърна в толкова колеблив .. че не е истина!

Не е наказание. По-скоро животът и силата са подарък.

интересна гледна точка. Бих казал компромис, а не подарък..

Дяволски прави са и двамата ( Сталоун и Шер)!

Каквото сложиш на младини на оная работа и в устата, това си спомняш на старини.

Старостта е наказание. Тя е лоша и ненужна. Все се питам - кому е нужно да остаряваме?

не е нужно да е нужно някому. природата ражда, отглежда, състарява и прибира, и така до края на света. след теб трябва да дойде млада кръв и плът, а те ненужния вече да си ходиш

Така е, за съжаление. Понякога си мисля, че светът е устроен гадно. Никой не иска да остарява и да умира, нито да губи близките си. Вселената просто е безразлична към нас. Тя си върти вечния кръговрат на живота, но чувствата и желанията на отделния индивид нямат значение... Като се замисля понякога за тези неща, ми се иска да не се бях раждала тук. Може би вярващите са по-щастливи, намират упование в обещанията за "вечен живот" в Библията.

Така е, но не трябва да се притесняваме, затова има прераждане на духа в ново тяло. Само дано попаднем на по-добро място следващия път

Скачай от прозореца, остаряваш! Голяма глупост си казала. Всяка възраст носи радости и е по добре да ги изживееш.

Да, гадно е да остаряваш, особено като си млад по дух, но-о, вече се задъхваш докато се изкачиш до шестия етаж..............

За повече позитивизъм гледайте повече филми. Там старите са във върха на сексуалността , мъдростта и най-младите индивиди им се връзват безотказно. За болести почти не се говори.

Да, Слай, никой не се учудва, че не си помъдрял. И за това се изисква капацитет!

Говорейки за капацитети и с опит за подигравателна нотка към човек, който ЦЯЛ свят познава. Милионер е, и е бил идол на 2 поколения ...... интересно ми е твоят "капацитет" съпоставен с гореспоменатата звезда как ли би изглеждал .....

и аз мисля че е тупо. естественно че са прави. ама какув е смисалaт да се ялват. позитивното е наистина това че са още живи ( и донякaде здрави) достигнали тази вазраст.

А и на мен лично все повече ми расте страха от КРАЯ...Колкото и да ви е труден живота хора радваѝте се,че не е свършил още!Винаги има за какво да сме благодарни!

Има си хас- едно време Слай е гонел сърнета като тези от снимката /негови щерки/, а днес вижда как разни други ги гонят...че и ги стигат;-). P.S Рамбо, майстор си!

A ако бяхте и български пенсионери направо щяхте да се гръмнете...

абсолютно са прави

Човек остарява така както е живял ........Човешкото лице на старини е огледало на преживяното през годините...... и едно голиямо доказателство ......какви са били мислите, желанията и амбицииииите на тази особа. На 20 години изглеждаш както Господ те е сътворил,на 30 изклеждаш както живота те е награбил ,а на 60 как ще изглеждаш зависи от самите нас !!! Благодария с голямо Б !

+++

Слай явно е ял Ботокс на младини :-))

То затова е казано, ч еонзи когото Господ обича, той си го прибира при себе си на младини. А иначе може да се спори кое е по-лошо: бракът или старостта!

Бракът е триумфът на жената и поражението на мъжа. Затова няма да чуете жена, която да се изказва с/у брака.

много вярно

Хубавото на старостта е, че си доживял до тези години. И ако си и що годе здрав, още по-хубаво. Да се радваш на порастналите си деца и на внуците си. Какво по-хубаво от това? А колко млади хора си отидоха... Така, че да не се жалват, че били стари.

ще им се радваш се ако не са на другия краи на света

Нормално е за всеки млад човек (околко 20-тата си година) да напусне "семейното гнездо" и да започне самостоятелен живот. Някои избират да е далеч от родния дом, но в това няма нищо лошо. Щом децата се оправят сами, човек може да е спокоен, че е свършил добра работа като родител. Пък време за срещи винаги ще се намери.

Поздравления за мнението WTF? Човек често се концентрира в това, което е изгубил вместо да вземе под внимание и това, което е получил през годините.

А как ли ще се чувства с децата далеч, ако има нужда от помощ и няма кинти да плаща на външни....................

Много точно!