"Най-хубавото нещо в старостта е... нищо. Всъщност няма абсолютно нищо хубаво в това да остаряваш. Знам, че очаквате да ви дам някакъв философски и позитивен отговор, но...", коментира той в интервю, пише eva.bg.

Вижте снимки на Сталоун и семейството му >>

Актьорът все пак добавя, че човек се облагодетелства от мъдростта, става по-толерантен, прощава по-лесно. Сталоун цитира и думите на баща си, когато бил на смъртно легло:

"Просто се научи да прощаваш. Не бъди вечно ядосан. Научи се да прощаваш"
.

"Болките в гърба"
, отговори актьорът на въпрос кое е най-лошото нещо в старостта.

Сталоун е женен от 1997 г. за Дженифър Флавин. Те имат три дъщери - София (19), Систин (17) и Скарлет (13). През 2012 г. 36-годишният син на Сталоун - Сейдж, бе открит мъртъв в дома си в Холивуд. Смъртта му е настъпила след сърдечен удар. Сейдж е единият от двамата сина, които Силвестър има с първата си съпруга Саша Цак. Той има неуспешен брак и с Бриджит Нилсен.

Преди време Шер също заяви, че не вижда нищо хубаво в това да остаряваш.

"Не съм помъдряла повече, отколкото на 40. Имам нужда от силите си, а старостта е кучка, която пречи на работата ми, застава на пътя ми, ограбва красотата ми. Очакват да обяснявам, че се чувствам по-добре от всякога. Не, няма да го кажа. Не ми харесва да съм стара", коментира певицата.