Принцеса Шарлот - най-важната във Великобритания

Правнучката на британската кралица - 8-месечната принцеса Шарлот, беше призната за най-важната персона във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Шарлот - най-важната във Великобритания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джордж е уникален сладур :)

Има очите на прабаба си, стойката и е същата:-)

няма ли един мислител, един откривател, изобретател, учен, ами някакво посрано бебе

бебе, ама истинска принцеса и то ВЕЛИКОбританка. Щото е вярно, че казваме: на мама принцесата, и е вярно, че тук на Балканите всички сме велики - и Албания, и Македония, пък и ние, и сърбите и..... Ама нито сме принцеси, нито сме велики. А хлапето наистина е бъдещия монарх , щото при великите така излиза.

A ти дори не си сред"бъдещите", ами сред сегашните мало умни, Какъв "монарх" е тя - нали Джордж е първороден?

Била мега важна за британия - ок ! Какво дирят ежедневните сводки за рептилската фамилия в Български сайт ?!!! Всеки , бегло запознат с древната ни история , ще се съгласи , че това натрапване е меко казано нелепо ... Със здраве :))

Що пък тази да е най-важна? Брат й (пикльото Джордж) не е ли по-висшестоящ сред наследниците на трона? Ако има трон де, че с тези мигранти няма да се изненадам ако Джордж стане ибрикчия, а Шарлот - една от многото в харема.

Да се.родиш принцеса!!!

ДА ЖИВЕЕ КРАЛИЦАТА.ДА ЖИВЕЯТ ПОДАНИЦИТЕ И ЕМИГРАНТИТЕ НА ТАЯ БЛАГОСЛОВЕНА СТРАНА.

Самата класация е откачена и просташка!

Какво е това най-важна. Сладко детенце като детенце. Всички деца са важни. Че било на кралица внуче - много личности са велики или герои с делата, откритията които са извършили или с рискуването или жертването на живота си за някого или всички. Най-важно бебе, майко мила, народа навсякъде тотално изтрещява.

Грешиш,това същество е най-важното,защотото то е следващия монарх няма Чарлз,Хари,Джордж всички тези са второстепенни това е монарха.Така е при техния вид.

Така погледнато си прав/права, но погледни малко по-глобално кое прави човекът наистина важен. Когато порасне тази бонбона и направи нещо действително значимо, тогава може да се нареди в редиците на важните без значение от кой вид е.

Това , че е първа и е бъдещ монарх в твоя шизофреничен "ред ' за наследяване на кралската корона в Англия ли е? Айде се скрийте, неграмотни идиоти

ОТКАЧЕНИ ОСТРОВИТЯНИ...

В изблик на обич към детето си никой не казва: На мама сладкото селяндурче! Но твърде много казват: На мама принцесата! Същите тук плюят принцесата, понеже е истинска принцеса, с което показват селянията си. Хората сме един парадокс... По-добре веднага да сменят комплиментите към дъщеите си и да проявят реализъм. Препоръчвам им първия варинат от изброените в началото, понеже явно пасва по-добре на ценностната им система. Да не почват да учат на лъжа детето от малко! ;-)

Тя е представителка на местния господстващ клан риптилии,които са малко бунтовници,но се отчитат на Господарката в злато и прочие.Така,че ги търпят,най-вероятно е далечна потомка на Господарката разбира се но женска линия.

Ами точно така казват - "на мама принцесата"! И това няма нищо общо с Английския двор и принцесите. Какво общо има "Кралицза на красотата" с Английската кралица? Тази , т.н.аричаща се "Истина" е тъпа, ограничена и не особено умна.

Много сладко и чаровно детенце. Прилича на братчето си. Даяна и Катрин оправиха гена (некрасивата външност) на кралската фамилия.

Верно е това, я виж на мъжа главата - типична крива и конска физиономия. От много 'чифтосване' с роднини за да запазят богатството така се получава..

да бе виллям си е мн хубав по хубав от катрин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Слънчице да е жива и здрава. Англия е във възход.

Защо трябва да ни занимавате с тези хилядолетни престъпници? Бебето на най-известните и влиятелни крадци на земята било много важно. Е и?

защото, след 1000 години леееко са започнали да дават. Например ако си беден агличанин и напишеш пимо на кралицата - ще получиш пожизнена пенсия. Ако си самотна майка англичанка - жилище докато децата сапод 18. затова масово англичанките са самотни, с 3 деца през 5-6 годни разлика. Хайде сега виж местните крадци - бойковци и т.н, кога ще започнат да правят същото а?

Защото алтернативата е да ни занимават с хилядолетни тъпаци като твоите предци и тебе. За това. От фамилия на крале престъпници поколението може да се пооправи и да заеме по-достойно място в света. Но от ген на тъпаци не можеш да очакваш промяна към добро.

Нищо не знаеш ти за нашия вид бедно ми човече,вие за нас сте просто роби,слуги,играчки и храна.Създадени от аншите подвластни сируанците.

Дали пък не съм Ви обидил лично? Сигурно, щом като нападките Ви към мен "и предците ми" са така невъздържани и зли.

родено с късмет, ако беше българче никой нямаше да му обърне внимание!!!

Така де-ако бяхме Цар Симеоновска България на три морета-щеше да е номер 1 в европа българче... Ама нали сме шушляци...

Толкова сте тъпи и непросветени,вие които занимавате българите с такива "новини",та чак не подлежи на коментар.Престанете с омразните англичани така наречени принцове и принцеси.Поне си издействайте да ви плащат.

сладка е като всяко друго дете на тази възраст, дали е рептил изобщо не и личи, но че е умна отсега е ясно! Вижте погледа- сякаш казва - гледайте си работата!

Според кой е най-важна като 50% са некви араби и индийци на които въобще не им пука за кралското семейство. То тия след 30 години няма да ги има като нация те Шарлот била най-важна. Баси смешниците .

Утре като съобщят, че Кейт е бременна за трети път - третото ще е най-важното.

Добре де, бебе като бебе! Всичките са сладки! Само дето не разбрах, защо е най-важната особа в кралството...

Гарантира 3 поколения напред кралската династия във Великобритания!!!

Света вече толкова динамично се мени,че не гарантира дори 2 поколения... Да видим.

Бебе като бебе. Облечете го еднакво с още две на същата възраст и ще видите, че никой от семейството няма да го разпознае. Всеки може да бъде важен ако попадне на определено място в определено време. Но може и да бъде съвсем нищожен и незначителен - не го забравяйте!

Явно не си запознат с фактора наследственост. Познавам много свестни хора, които са осибовили дете без да знаят родителите. Бедна ти е фантазията какво нещо е генът! Така че приказвай небивалиците си на други. Генът е такъв решаващ фактор! А ако говориш за външност, мисля няма нужда да коментирам. Намери едно детенце на ниски и дебели родители, вземи друго на високи и слаби. Облечи ги по еднакъв начин и да почакаме да видим как няма да ги различиш. Момче, опитваш се да вкараш теза, която не е вярна. Съвсем не е.

Великолепни дечица, толкова слънчеви и чаровни! Прекрасно семейство! Да са живи и здрави , да станат добри крал или кралица един ден на кралството!

Роди си едно детенце за да престанеш да се превъзнасяш. Тогава ще видиш, че твоето ще е най хубаво. Някога и Чарлз е бил бебе и сигурно не е изглеждал както сега.

ШАРЛОТ И ДЖОРЖ СТРАШНО МНОГО СИ ПРИЛИЧАТ!МНОГО КРАСИВИ ДЕЦА СА !

-

Ебати тъпака ! Мунчо !

Щом едните са по-важни направете нещо че да се махна от проклетия ви свят. Самоубийството е грях, не ме устр

Много сладка принцеса!Да е жива и здрава!

Кръстили са я принцеса Шарлот, но повече ми прилича на принцеса Кашалот :)))

Ако твоето изглеждаше така, щяхме да прочетем леген лиги на темата колко сладка прнцеса е. Я вземи се съвземи!

Пир по време на чума.

прилича на прабаба си

Дъртата гущерица? Да, има прилика!