Мадона показа колко й липсва Роко

"Дни на невинност. В Малави. Колко ми липсват тези дни".

Обратно в новината

Коментари - Мадона показа колко й липсва Роко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е лично мнение. Заставам зад неговия пост

На 15 години детето е достатъчно голямо само да прецени къде иска да живее. Какъв е смисъла от попечителски битки, насила не може да накараш детето си да поиска да живее с теб. Може би Мадона го прави заради себе си, да не би да излезе че е лоша майка. Ако иска да живее със сина си, няма да стане чрез съда.

Роко е на 15г.Момче на тази възраст е по-добре да е при баща си.Пък ми се струва че е за предпочитане пред Мадона.

"Тийнейджърът се изморил, след като работил зад кулисите на двегодишното турне на майка си, което тя документира в "Инстаграм"." Мамин златен Роко. Работил бил през лятото. На 15 години! Абе, лекенце, на твоите години повечето младежи работят през ваканциите, за да изкарат някоя пара. И не само защото майка им не е Мадона и баща им не е Гай Ричи, а защото се чувстват по-зрели, повече мъже. Пък на теб ти е по-гот да живееш до портфейла на тати и без никакви грижи, нали? Не ме е грижа особено за живота и семейните проблеми на Мадона, но искрено ме дразнят тийнове с този начин на мислене. Без значение чии деца са.

А да ти минава през ума, че не всеки човек, да не говорим дете, му се сурне по цял свят две години без да може спокойно да се установи някъде. Може да не му тежи работата (да не мислиш, че истински е работил) а липсата на спокойствие.

someone

съчувствам и, но драми няма да и решат проблема. вместо да прави драми да осинови едно ново дете, и да опитва да има добри отношения с роко. то затова като се избира съпруг очите трябва да са отворени на четири, понеже ако излезне грешка после стават еи такива каши.

Аз лично смятам, че дори на 5 да е едно дете трябва само да избере... Майката си е майка, ама те децата не са глупави, просто са малки. Би трябвало съдът да им дава възможност да поживеят на едното и на другото място и да си решат. Освен това винаги да могат да си променят решението. Това естествено, ако и двамата родители искат детето и могат да му осигурят добри условия.

В такъв случай и двамата родители започват да глезят детето за да избере тях и става ла*но. Малките деца са и много лесни за манипулиране, затова определя съдът.

А иначе какво става? Съдът обикновено го присъжда на майката, която обикновено не е Мадона и също обикновено е с по-ниски доходи от таткото... Таткото го вижда 2 уикенда и го спуква от глезене, а майката цял живот му натяква какви лишения е изтърпяла заради него... Във всички случай децата на разведени родители носят някакви последствия, дори и минимални...