94-годишната Айрис Апфел - модна икона и модел

94-годишната модна икона Айрис Апфел се включи в кампанията на австралийския бранд Blue Illusion.

Обратно в новината

Коментари - 94-годишната Айрис Апфел - модна икона и модел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смехотворно кичозно същество!

Супер е!

Респект за възрастта й! Обаче това не е стил, а най- обикновен кич. Едновременно тъжно, смешно и жалко.

Да е жива и здрава! Като я гледам се сещам за бабата на Сид от "Ледена епоха 4: Континентален Дрейф". Нищо лично, смях се от сърце, голяма сладурана. Духът е жизнено важен, но тези очила... :-)))

Ивче, пак ли ти, дете на природата? Смешна си. Макар да пишеш под различни имена си ясно разпознаваема.

А бре"хммм", чудо природно! Не знам, какво Ивче те гони, но аз не съм тя. Голяма сладурана е бабата на Сид! Защо изобщо се хабиш с излишни констатации? И ти си смешен, както си захапал това Ивче!

ИКОНА.

хахаха ти трябва да си много грозна щом такива смехотворни бабушкери са икона за теб!

УНИКАЛНА! Да е жива и здрава!

Уникална в палячовщината си!

СТРАХОТНА Е!ВДЪХНОВЯВАЩА! Всички вие с негативни коментари сте НЕЩАСТНИЦИ!!!

Ами имаме очи и глави, с които разсъждаваме. А ти си тази, която си достойна за съжаление нещастница, щом харесваш такъв кич у една жена на преклонна възраст /меко казано/. Като гледам повечето коментари на възхищение тук са твои. Значи си наистина нещастна.

Значи съм нещастница,само защото не ме вдъхновявя 100 годишното бабе, накичено с грозни парцали и пластмаса. Приеми , че има хора с различен вкус, преди да давате определения!

Достолепна, богата дама, добре облечена, можеща да си позволи подобни аксесоари и тоалети.Да е жива и здрава и все така да се грижи за себе си.

Глупости!

Само да не ми се надвеси тая над кревата, докато спя! Направо ще си ида преди нея! Нещо средно между Буда, старата Олга Кирчева, актьорът Йън Маккелън, Крюела Де Виль и склуптурът Хенри Мур!

икона - за кого, модел - на какво? духат е безспорно важен, но един реално разсаждаващ човек би трябвало да се саобразява и с физиката си. моето скромно мнение - едно чучело на изкукала бабиера.

Поклон на духа й и на дрешките-наистина са красиви, оригинални и интересни. Що се отнася до бижутата - огромни, смешни, неподходящи, екстравагантни... Никой не ходи с такива бижута, лицето й/дребно, слабо/ се губи от тях. Да не говорим за очилата, които са по-скоро бузила, а не очила. Като дизайнер трябваше да подбере по-фини и елегантни рамки, които да са очила. Абе ... смешно и изкукало бабе!

Поклон за духа на такива люде ! Някои хора остаряват духовно и на 50 !

Като гледам тази бабиера направо се е спаружила не само физически, но и духовно!

Бабето е трепач и се забавлява от сърце ! Браво !

Вземи си я за гадже тогава.

te tfa e stil

Защо ми скрихте коментара? Много ми харесва тая жена, шапка й свалям и да е жива и здрава!!

Виждала съм възрастни жени, поддържани, облечени семпло но стилно. Но това, което ни показват като визия е дразнещо, смешно и отблъскващо!

Чиста проба ПРОВИНЦИАЛНА ЕСНАФЩИНА!

Неприемането на чужда мнение е типична проява на провинциалната еснафщина, с която се характеризираш.

Абсолютно точно, Веси!

Обожавам този свободен дух, позитивизъм и борбеност да не се предадеш, когато дори животът ти очаква това от теб! Страхотна е, такива хора винаги ще са ми за пример. За съжаление в България е точно обратното, тук мрънкаме и се оплакваме от млади, а още на 50 имаме куп болести вследствие на нерви и най-вече, защото се предаваме твърде рано. Разбира се съдбата на тази жена е много по-различна от тази на средностатическата българска пенсионерка, но за мен посланието е важно. Винаги трябва да се стремим да се преборим и да не се вслушваме в онези, които по някаква причина искат да ни пречупят!

О, я бягай се скрий. Показаха ви едно чучело и взехте да се вдъхновявате да пишете глупости!

имате много адмирации от мен..браво за начина ви на мислене. Прав сте най-важното нещо е духът.Желая ви здраве ,любов и живот изпълнен с енергия и здравословни емоции.

Ивче, пак ли ти, дете на природата? Смешна си!

никога не е късно да станеш за резил

А бе тия перверзници, дето диктуват нещата в модата, съвсем вече се оляха и осраха с тези налагани от тях девиантни "модни икони"! То не бяха анорексични скелети и огромни лоени топки, не бяха психично болни и физически увредени момичета и жени, не бяха деца на по 10-12 години - ето сега пък жена в дълбока старост. Май най-рядко вече се виждат нормалните млади, излъчващи здраве, сексапил и женственост модели, които да доставят естетическо удоволствие на публиката и да са в хармония с облеклата, които представят...

А останалите, какво, да мрат ли, за да получаваш ти естетическо удоволствие, ммм?

....той не си пие апчетата бая отдавна и си мисли, че света се върти около него!

Естетическо удоволствие от нечие "мрене" няма как да получа, защото съм нормален човек с нормално, а не извратено възприятие за нещата. И точно по същата причина смятам, че е приятна за погледа тази красота, която е в своя пълноценен, класически вид. Всяко отклонение носи в себе си огромния риск да се получи антиестетика, нещо нездраво, което може да допада само на малък процент хора с някакви индивидуални особености на светоусещането. Е, аз не съм от тях и затова не мога да приема и одобря тези чудновати експерименти.

първо помислих че са снимали тежководолаз , ама се загледах и виждам че оптиката й е по-голяма и по-мощна и от тази на Хъбъл .

На прима виста-"ЕеБаси и п/тиит/ката!!! :)

Обаче очилата й са убийствени!

стайлингът й също!

Да възприемаш Живота откъм цветната му страна си е талант , който няма нищо общо с възрастта . Почитания на дамата ! Със здраве ;)))

жената е стархотана изглежда на 70 най-много, а тук е пълнос комплексари.

Luna0102

Изглежда не на 70, а на 20. При това на психично болна 20 годишна, но не по физика, а по вкус, а по физика прилича на 120.

че си адски тъпо парче е ясно от всякъде

Ей, казвам ви честно, че ако това нещо го срещна някъде, особено посреднощ, ще скоча в най-близкия язовир без колебание

Jeni

Гледай само да не е източен, защото много станаха такива!

Нещата, които е казала за стила на обличане и за човека, са абсолютно верни. Завиждам на смелостта на хора като нея да се обличат както им харесва, а не както биха искаали или очаквали останалите.

Ами ти наистина си за съжаление щом се впечатляваш от разни нефелни бабички.

Ти си конформист, стегнат в сюртук! Не се възхищавам от нефелни бабички, а от хора от всякаква възраст със свободен дух. А ти се радвай ако станеш такава "нефелна бабичка"

Лудниците са пълни с такива смели личности със свободен дух. Дозата прави лекарството. Всичко прекалено е вредно или в най добрия случай е глупаво.

ауу, дано да не е модел на бански костюми, че само представата е ...

С тия дрехи и накити, дето е накичила по себе си повече прилича на рапър отколкото на модна икона :)

Смях в залата. Тази старица може да се хареса само на геронтофили.

Старата дама кърти мивки. Има много интрига в нея. Мен ме кефи.

Честно казано, ако видиш такава на улицата, ще си помислиш, че е изкукала бабичка. Извинете.

Точно казано! То има такива изкукали бабки по софийските улици, но кой знае защо никой не ги взима за модни икони. Е, друго си е някоя австралийска бабичка да се направи на ку-ку, нали?

Аз пък съм си пожелала като стана бабичка да имам възможността, енергията, жаждата за живот и смелостта да се обличам цветно като нея.

Намери си тогава някоя модна агенция да те лансира, защото иначе рискуваш да те вкарат в психиатрия.

много яка бабка. изглежда свежа, очилата й стоят страхотно, прозира висок дух и жажда за живот. аксесоарите въобще не са повече. да е жива и здрава

И будеща смях, примесен със съжаление.

Е, шегуваш се, ама не си единствен/а. Тоя, дето я е направил публична в този ѝ вид, преди тебе се е пошегувал с нея и я е направил като карикатура.

Прекрасна. Дай боже всекиму на тази възраст.

Че какво му е прекрасното?! Вече е твърде сбръчкана. Накичи която и да е бабка от улицата и тя също ще заизглежда толкова "прекрасно".

Luna0102

Старата дама се е издокарала с дрешки от някой банкрутирал цирк, а чифтокопитните блеят от наслада по вида и.

нямам нищо против грима, аксесоарите, накитите! Но на по-късни години - по-семпло и с мярка!

С тея очила е като :.....мравка моторист

Да е жива и здрава, но ако това е стил, аз предпочитам да съм безстилна. Ма кьви са тези огроооомни червени топки, обесени на шията и в няколко ката, к'ви са тези кукумявкински очила, моля ви се!? Стилът не може да е липса на мяра!

То затова са стилът и изкуството, за да не се слагат в рамки!

Евала на жената!! Това, че си станал на едни години, не значи , че трябва да загърбиш своята индивидуалност. Изглежда страхотно.

Браво дай боже всеки да доживее до тази възраст. Жената изглежда добре въпреки годините си но аксесоарите по-точно очилата никак не ми харесват . Иначе , нека е жива и здрава.

Жената никак не изглежда добре. Затова е завита плътно с дрехи, че и огромни очила са й добавени, за да може някак си да се прикрие старостта и бръчките.

Не ми харесва! Считам, че всяка жена на всяка възраст трябва да се старае да изглежда добре, но не и да се прави на палячо.

Браво на бабето! Прекрасно е човек да се радва на живота на всяка възраст, не да си търси причини да е мрънкало.

Пак добре, че е опакована от глава до пети.

Кичозно бабе!Не е нужно на 94 да се стремиш да си център на вниманието. Няма нищо красиво в това.

Евала на бабето! Да е жива и здрава. Междудругото е голяма рядкост такава претруфеност да отива на някой, обаче при нея се получава добре!Дори очилата й отиват, с тези огромни рамки.

Ами бабето се е облякла кичозно и клоунски, за да се хареса на себеподобните си, сред които си и ти.

защо трябва да се прави на плашило с тези безумни дранкулки? старостта достатъчно загрозява....неизменно!

дрЪнкулки

Яка бабка! Почти като моята, която е на 91... :)