Харисън Форд ще се снима в ”Индиана Джоунс 5”

Актьорът Харисън Форд и режисьорът Стивън Спилбърг се събират отново в екип, за да заснемат петия филм от поредицата за Индиана Джоунс.

Обратно в новината

Коментари - Харисън Форд ще се снима в ”Индиана Джоунс 5” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато гледах за първи път Похитителите на изчезналия кивот в кино Сердика в София не можха да спя от вълнение. Разбира се тогава бях дете и можете да си представите как ми се е отразила една такава история. Беше велико, несравнимо...каквото и да напиша ще бъде малко. Ееееехх детство, детствооо...

Изтече секретна информация! Харисън ще е в ролята на мумия!

Много тъпо!

Що?

Крайно време е Дисни да оставят детството ни на мира...

изчезналия кивот излиза през 1995 ; а през 1981 излиза храма на обречените - кой ви дава заплата да пишете глупости бе журналя?

В голяма грешка си! "Похитителите на изчезналия кивот - 1981 "Индиана Джоунс и храмът на обречените" - 1984 "Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход - 1989 "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп - 2008

За съжаление без Харисън Форд, "Медузвездни войни" и "Индиана Джоунс", няма да са същите. За съжаление и ние неможем да си останем децата, които гледаха тези филми широко ококорени очи и ги коментирахме с месеци. От последния едпизод на "войните" се видя той е много остарял, лично на мен ми беше мъчно да го видя така. "Прицеса Лия" изглеждаше като икона, все едно изобщо не са й отразили годините. Жалко че с новите технологии, филмите от тези поредици немогат да стават по-бъро. Ерата в киното Харисън Форд, за съжаление, залязва и с нищо неможе да бъде заменена.

Разбира се, че е остарял, времето минава за всички. Но е супер готин и сега. И предпочитам да го виждам и "така", отколкото изобщо да не го виждам.

Индиана Джоунс трябваше да спре до 3. Филма е страхотен, забавен, приключенски, Харисън Форд абсолютен чаровник, но до третия серия. Четвъртата серия няма нищо общо с предните и беше като снадена. Не ми се мисли 5 колко ще е слаб. Толкова ли не могат да измислят нова поредица, нов герой и нов актьор, в този жанр. Харисън Форд може да е в страхотна форма за възрастта си но ще изглежда нелепо като чевръст приключенец.

Между другото всеки път като започнат да оакват такива хитови и любими филми и поредици с безумни 30 годишни продължения, се сещам за филма Завръщане в бъдещето 2. Там когато героя попадна в бъдещето излъчваха 19 та серия на Челюсти, колко проницателно. То за жалост Майкъл Джей Фокс се разболя, иначе до коя ли серия щяха да го влачат и него в Завръщането.

Показателно е едно нещо: Кризата в западната система е във всички сфери. Нищо ново не може да се създаде, а се "претоплят стари манджи". Жалко, че ще ни развалят чудесните впечатления от старите Междузвездни войни и Индиана Джоунс.

Истината е тази: какъв е Индиана Джоунс? Археолог. Какво очевидно е намерил, за да е толкова дълговечен? Безценното. Следователно в пети епизод от сериала ще е в ролята на Билбо Джоунс, който пише мемоарите си, преди да остави на внука си да продължи делата му. Но приключенията на внука ще ги видим в шести, седми, осми, девети, десети, продължавайте да броите, епизоди....

Не осмивам образа на Индиана Джоунс. Подигравам се на тези, които експлоатират идеята Индиана Джоунс. Възможно е всеки филм или книга да имат продължения. Но тези продължения могат единствено да олекотят смисъла на първоначалния филм или книга. Не трябва всичко да се подчинява само на търговската мисъл и алчност за безкрайна печалба.

Харисън Форд макар и на години още в страхотна форма .. отличен пилот наскоро даже приземи аварийно самолета си .. беше в болница но вече е добре :) така че .. може би една последна серия .. няма да е зле .. а може и да е с Джоунс Младши :) кой знае

Харисън Форд може да играе на тази си възраст почтенно, единствено като професор -историк-археолог с най-голям опит в света, даващ насоки на по-младите актъори в филма и те да изпълняват екшън сцените и т.н.

Поредната пародия! Човек трябва да знае кога да спре!

Стринче, има неща, с които не може да се подиграва човек и едно от тях е Харисън Форд. Философията ти за света просто не важи за него. Има и такива хора, слава Богу!

Филма е с работно заглавие "Индиана Джонс/Овчаров-Божо д./ по следите на изчезналата ерекция"

Наи-най-най-най тъпото в тоя случаи е, че също като вече поредицата междузвездни войни по същия начин тия от Уолт Дисни ще ОАКАТ и тази вече поредица! Бре спрете се бре! Сичко дето пипнете СЪХНЕ бре! Ба си хората сте! Поне ме изчакайте да пукна и тогава осирайте такива класики!

Тези от "Уолт Дисни" само апартамента още не са ми купили. А лошото е, че каквото вземат, после го одрискват.

какви са тези хора, какви са родителите им, имат ли такива, та единственото, което ги вълнува е възрастта. Някакво идиотско въапитанив и когато остареят , ще ги хранят в дъраена копанка, ако имат късмет. Иначе в кофата за помия.

пуста лакомия да се излага на стари години - по добре да си гледам старите серии там поне е пич

Дедо Харисън го разбирам. Надали ще му предложат някоя друга по-смислена роля като е стигнал 73. Ама пуста лакомия на Дисни ме погнусява все повече от ден на ден. И бабите си от гробовете ще изкарат и ще ги снимат или ще ги направят на кукли ако сметнат, че могат да изкарат някой лев. Няма креативност, няма ценности.

Пич си е и сега! Недей така - смешно е да одумваш Харисън, просто не е обикновен човек, примири се!

поредната боза най-вероятно, четворката беше пълен боклук!

Дано да не стане като със Star Wars, който превърнаха в Star Farce... Добре е, че тук Disney няма да участва.

Напротив, ще участва!!! Четете бе хора, четете и по-малките букви, не само заглавията!!!

Четем, четем. Не се пени. Явно не ми схвана иронията. Исках да кажа, че ще осерат и този култов и уникален филм. Разпускай! ;)

И аз съм от поколението, израснало със Star Wars, но седми едирзод ми хареса. Всичко е въпрос на вкус.

"Епизод" исках да напиша, но в този момент спонтанно изръмжах...:-)

Харисън Форд ще се снима в Индиана Джоунс 5 Е ТОВА Е ЕДНА ДОБРА НОВИНА ЗА ДНЕС. ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВИТЕ НЕ ИНДИАНА ДЖОУНС 5, А 50. НЯМА ПО ВЕЛИК ФИЛМ, А ПО ВЕЛИК ОТ ИНДИАНА ДЖОУНС Е САМИЯ ХАРИСЪН ФОРД. ДАВАЙ ИНДИИИИИИИИИ.... :)

Ако продължението ще е като това на Междузвезни войни (копи-пейст на стар епизод) - не, благодаря! Успеха на Междузвезни войни 7 беше изцяло заради старата слава. Не мисля, че 8 ще има същия успех. 7 ме разочарова и не бих отишъл да гледам 8 на кино.

С проходилка и памперс вероятно.

Ако ще е като Индиана Джоунс 4, по-добре НЕ.

Абсолютно. За съжаление времето не може да спре и каквито ефекти и гримове да използват възрастта на Харисън не може да се скрие, а поредицата се свързва с него, дори и сюжетът и действията да бъдат по-вълнуващи и интересни от сивата и не впечатляваща 4-та част.