Коментари - Чарлийз: Красавиците трудно получават добри роли | Лайф.dir.bg
назад

Чарлийз: Красавиците трудно получават добри роли

Една от най-красивите актриси в Холивуд - Чарлийз Терон, се оплака, че в киното рядко се търсят жени с идеална външност.

Обратно в новината

Коментари - Чарлийз: Красавиците трудно получават добри роли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък се оплаквам от обратното,търсят се млади и красиви жени.....

Явно е започнала да сърба попарата на възрастта си щом се изказва така. Много от жените изпадат в перманентна менопауза като видят, че красотата им увяхва.

С увяхвянето имат проблем дори днешните 20 годишни. Скапан живот - скапани последствия. С годините жената научава, че начинът на живот е определящ за външността. На 40 жената вече е минала през стотици моменти на несигурност, хормонални възходи и падения. Менструалния цикъл променя жената от грозно пате (по време на течението) - до красив лебед през овулацията. След 40 вече никакви промени не могат да я обезсърчат или изненадат. До края на живота си е освободена от суета.

Ех, мечти мечи. Самото изказване на Терон говори много, а това че вие се опитвате да си вдъхнете кураж сигурно е нормално. Жени над 40 не забелязвам и не ми правят впечатление. До 30 жената е свежа и после изведнъж увяхва

Тази ако се има за красива с тези малки гърди и транс излъчване...

Ъъъъ...понеже не виждам нищо особено в муцуната ти, може ли да ни покажеш ц.ц.те си, за да преценим по тяхното наличие, дали си красива

Ъъъъъ мъъъъъ има по-красиви жени от тая плоска дъска. И в лице съм женствена и гърдите ми са красиви и съществуват. Не мога да си представя как може такова транс недоразумение да е секс символ.

сериозната ми приятелка е по-хубава от тази; отиде на кастинг и я взеха от първия път за малка роля в английски филм; има няколко реплики и една еротична сцена, но те много велики актриси са почнали така

приятелка, тя как е?

Чарлийз или Шарлиз....с това тяло наподобяващо травестит...много трудно ще се добереш до нормални женски роли......

Тихо, цоцоланке

Друго си е,викаш,някоя селска пръчка с ц*ци като любеници и джуки като това между краката.

Харесвам я, тя е от малкото актриси, които запомняш, когато гледаш филм с нейно участие. А на тези по-долу, които са написали, че е "безлична" и не знаели нито един филм с нейно участие, ще им кажа да се поограмотят малко, а не да гледат турските и индийски помии, които излъчват всекидневно някои телевизионни канали.

Щом се ограмотяваш от киното, най много да си кифлата на някой зърнарин от новите селски бекове.

Ни я пузнаам тъз, не шъ да й ут наше село. Ма бозава, ма бозава -да н'ти думам. Баба ми речи, чи жина на фут'графия ни са зима, ма тъ ни й ми рекла, чи ут фут'графия мой да сънуваш киликандзери. Та, тъз смо вгълбената, и на снимака са види, чи няма кой да я земи, пък, койту са излъжи, жаби ша иде. Ба, бий знайте ли що й българка на 45, бе?!

Ми не знам за вас, но на мен тази мацка изобщо не ми харесва визуално. Намирам я за безлична и бледолика. Да не говорим, че не знам и нито един нейн филм.

Стою

Гледай си "Малката булка" и споко.

Убиха я да го ева

"че в киното рядко се търсят жени с идеална външност." Какви глупости само. Некой да е виждал грозна и дебела в главната роля на некой филм или сериал? Щот аз почти не съм (има 2-3 изключения). Всички изглеждат бая добре!

Значи хубава и грозна са относителни понятия... За един хубава за друг не... Кати Бейтс, обаче е далеч от класическа красавица и въпреки това е прекрасна актриса с десетки добри роли...

Така е. Просто ханът малко е преувеличил, за да го разберем еднозначно. Със сигурност знае повече от 2-3 актриси, които не са секс символи, но са наистина АКТРИСИ.

За мен тя е съвременната наследничка на Шарън Стоун , която много харесвах преди. И тя имаше подобни неудачи не само в Холивуд , а и в личния си живот ?! Не знам защо такива красиви и стойностни жени са "орисани" от дявола с такива проблеми ?! Като , че ли ние - мъжете се плашим от съвършената хармония у такива жени - красота и ум на "квадрат"...

Защото е 2 метра.

колко е лошо когато ниските мъже стават все повече.....

Елементарно, Давидоф. Защото повечето от тях нямат чувство за секс (в положителния смисъл на думата). Преведено на нежен жаргон ще прозвучи така: "Защото са скрити лимонки и не могат да "изпържат" дори две яйца на очи с дресинг един най-обикновен морков".

Не знам от какво се плашите, но донякъде съм съгласна с Вас.И двете са невероятни като жени - красота,излъчване,ум...Единствената разлика е, че Чарлийз Терон има талант в излишък.

Ми щото си е негов целя свят!!!!

Прав сте! Мъжете се плашат от красиви, умни и успели жени. Бях чела, че Терон осем години е била с ирландеца Стюарт Таунсенд. Двамата смятали да сключат брак, но отношенията им се разклатили на фона на успешната кариера на Чарлийз и неуспешната кариера на любимия ѝ. Те си знаят най-добре защо са се разделили, но е факт, че успехите на жената обикновено не влияят добре на мъжа до нея, особено когато са повече от неговите. Красотата за съжаление не е определящ фактор за лично щастие. Много често причината за неуспехи в личния живот се корени още в детството. На 15 години Чарлийз вижда как майка й убива баща й, след като пиян се опитал да ги нападне. Това си е травма, която белязва за цял живот. Децата разбират любовта така, както са я виждали в семейството. Примерът на родителите е много важен. Те наблюдават поведението и отношението на родителите и в по-късна възраст, дори несъзнателно, повтарят ролевия модел на поведение, който са виждали вкъщи и го пренасят в собствения си личен живот. Затова да си родител е голяма отговорност, защото предаваш нататък, но много родители не го осъзнават и травмират децата си от ранна възраст. В този ред на мисли не ме изненадва, че Чарлийз все още не е създала семейство.

Коментарът ми е адресиран до Davidof .

"Живеем в общество, в което жените увяхват..." - не живеем в такова общество, а такъв е биологичният ни вид. Единият пол има много силни години примерно 18-28, а другият се развива по-равномерно. Жените не увяхват във въображението на обществото, а реално физически. Но никоя не се оплаква когато е хубава на 22-25 и всичко около нея се подрежда без да си мръдне пръста. Вайкането е защо това не става и на 45.

Ей, много си прав: къде е справедливостта да се иска еманципация за 45-годишни жени, без да се иска такава за 17-годишните момчета

Много красива, стройна, с интелигентно излъчване, вкус и стил на облекло. Лично аз не мога да се сетя за друга актриса, която да притежава всичките тези 4 качества накуп в живота.

Казва се Шарлиз. Шарлиз. Не е трудно да се каже/напише.. Настина. Пробвайте. Шарлиз. Шар-лиз. Ш-а-р-л-и-з.

shar-leez therr-ən

Стою

Отвори IMDb на някой филм с нейно участие и виж как я лансират. Все пак е Холивудски продукт. На кой му пука как се произнася на африканс? Шарл, Карл, Чарлз и женските еквиваленти - в Холивуд са все "Чарли-та". Отделно - коментираме нейното изказване и способности, не как е прието да се произнася/пише името ѝ.

Сама го е казвала как се произнася във вече доста интервюта и хората започнаха да се учат. А как го казва един ограничен реднек.. Не-произнасянето на име така както се произнася в родният му език е липса на уважение. А че в България "спелингът" не го научиха за ТОЛКОВА години е направо жалко и плачевно. Фамилията ми е Рачев обаче българските "спициялисти" са решили че в паспорта ми ще пише Rachev и гес уот... англичаните не го четат Рачев. Рачев за тях е Ratchev.

чудя му се на "шантавата пена"(шон пен), как изтърва чарлито???? аз, ако бях,...щях да си я обладавам по 8 часа на ден, и след това, щях да и давам почивка, да си ги дели на текове!! ;))

До всяка красива жена има мъж, на който му е писнало от нея. Чичо Чарли

Не толкова грубо - и тези "бузи" са омръзнали на някой.......

Прав е чичо Чарли. Мъжете се "уяждат", когато имат до себе си красива жена и им писва, но е вярно, че и на красивата жена и писва от незаинтересования мъж и изчезва при следващия, който ще цени красотата и.

Добре че баба и е рускиня, а не българка..

Вярно, че е много смесена кръв, но има немско потекло, за руско не се сещам. Дори да е така, нямам нищо против.

Прекрасна Чарлийз!

ПРЕКРАСНА!!!!

В кино индустрията за възрастни, няма да може да си отпочине от добри главни роли, но уви.

Вярно е, от опит го знам!Толкова съм красив, че не мога да се реализирам.......

Как да ме можеш бе транс, нали бачкаш за центове на околовръстното??? Кви рубли, кви пет лева???

Каза ли нещо или изпусна въздух....?Панимаеш?

ша та изям!

Красавиците и трудно си намират мъже :D

Това не е вярно. Във филмите, щом има роли със секс, на прилекателни жени, на сексуални маниачки - вземат Чарлийз Терон. Официално го каза един режисьор - за секса във филма си имам Чарлийз терон. В което няма и нищо лошо, но защо се оплаква

във филмите секса е ключава движеща сила. в основата на секса стои продължаването на поколението. жените след ч0 почват да влизат в менопаузата. някои влизат и след 50, но са по нефертилни след з5. докато мъжете могат да си вършат работата до 70. с това се обяснява слабия интерес към жените след ч0 годишна възраш. просто, жената постепенно загубваики репродуктивните си способности със възраста престава да е обект на сексуалното влечение, което се експлоатира във сюжета на филмите. така че чарлиз да не се сърди - просто биология. половината част на човечеството предпочита да гледа млади булки, останалата половина се фокусира върху мъжете артисти.

Стою

Не е точно така. Какъв сексапил виждаш в Глен Клоуз, примерно?Дори и като млада. Посочи ми нейно лошо присъствие на екран или сцена, моля.

трябваше да я гоогле-на - сигурно щото е на години, и не ми е хванала окото, и щото не гледам много телевизия. а иначе като млада не е никак лоша.

Убиецо на българския език......

яс како си сборувам тако си пишувам

Ама то бива кретенско обаждане...Точно жените "могат да вършат работа", без значение кога приключват с фертилитета. Мъжовете остават отчасти фертилни до края на живота си, но след 50 год. възраст, все по трудно, а за голяма част и невъзможно да "вършат работа". Та с две думи, Коце, работата е такава - След една определена възраст, жените "вършат работа", но спират да раждат деца, а мъжете почти "не вършат" работа, но биха могли да направят деца.

Могат мъжете да правят деца след 50 годишна възрст, ама само единици. Неслучайно донорите за сперма не трябва да са по-стари от 40 години.

я ми обясни какво разбираш под "вършене на работа". не си ли съгласен че мъжете предпочитат кекс с млади жени отколкото със стари. а за вягра чувал ли си във ваща болница.

Невероятна жена! Излъчване, класа, присъствие..нищо общо със сладникавия типаж напоследък.

Ами то красивите жени за друго ги ползват , в краен случай за готини роли, то не е само да си красива, трябва и чар и обаяние , справка - Анджелина Джоли , то и манекенките на една много известна фирма за бельо за безумно красиви , но не стават за роли, красива не означава автоматично талантлива актриса, така че да се радва и на това което и дават, сигурно в Холивуд красиви мацки с лопата да ги ринеш. Харесвам я като жена, но като актриса ми е много посредствена , не се сещам нещо супер запомнящото се от нея, за сметка на това други не толкова с перфектна визия имат незабравими роли.

Ох ти горката. Като не се сещаш - сигурно те гони склерозата или просто не ходиш на кино. И нивото ти е ясно - щом те е впечатлила А. Джоли, която освен да размахва ръце и крака и да дурли джуките - за друго не става,

Стою

Подкрепям!

Като ти гледам речниковия запас,май толкова и разбираш от кино.Тази жена е рядко съчетание на красота и талант.Е,ако представата ти за СУПЕР ЗАПОМНЯЩО се нещо е тъпотия от сорта на разните му там "нюанси","сойки" и прочие бълвочи... Простено да ти е! Ама нищо,изказвай се, нали трябва да се веселим с нещо....

А сега де... Цял живот съм си мислил, че ако се бях родил красива жена всичко щеше да ми е в пъти по-лесно, пък то какво било... Дето викал оня - колко мъка има по този свят...

мм , студено красива - бързо омръзва .....

ето това е красива жена не като руските недоразумения които бяхте пляснали тук като най-красиви на земята

Ай да не се лъжем и да не прекаляваме... викингите са чукали и в Русия доста! :D

Тоя дето ми сложи минус да си го сложи някъде! Самото име Рос идва от Викингски цар! В тоя форум само някакви тенекеджии с основно образование пишат!

И не на последно място викингите са ни братовчеди... поне на част от българите и на по-голямата част от балканците :D За сметка на това имаме доста малко общо с живеещите на изток от Даунбас! Тъй де техните дехните деди след стопяването на леда са преселили от Балканите на север. В историческите книжки могат да пишат всякакви измишльотини, ама генетиката - разкрива всички манипулации, на които са ни подлагали векове!

Звънете на 4 км да го приберат този. Съвсем е откачил

Богиня

изключително красива, а за мен е най-красивата актриса. при това е много малко тунингована в сравнение с останалите. а дори не съм фен на русите жени. макар, че тя май е изрусена.

еми да прав си - май - май -ДА