Ремонтират замъка Уиндзор за 27 милиона лири

Замъкът Уиндзор - една от резиденциите на кралица Елизабет Втора, и основна туристическа дестинация във Великобритания, ще бъде ремонтиран основно.

Обратно в новината

Коментари - Ремонтират замъка Уиндзор за 27 милиона лири | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам на какво отгоре е написана тая статия, замака вечно се ремонтира, толко е голем, че винаги нещо е за ремонт. Скелетата са вечно окачени, въртят ги и докато дойдат до другата страна и пак почват. Все пак не може да изгонят кралицата и туристите и да направят основен ремонт в празен замак, затова. Иначе, на мене ми се вижда ефтино тея пари, кралицата е прочута със стиснатостта си и броенето на пенита. Нейните служители работят на базова ставка от нема и 7 паунда на час и го сметат за привилегия да служат на кралицата си. От какво жевеят не знам, може да са богати за да работът на текива пари. Сметнете си сами по 9 часа на ден, по 6 дни в седмицата ако бачкате на текава ставка, едвам АМА ЕБАМ ше си заработите минималната работна заплата от 1200 паунда на месец, под която ако паднеш и буквално ше умиргаш от глат. Некой се е габаркал с вас, ремонтите в замака не са спирале....:)))

Ще има ли държавна поръчка? :)))

Кралица Елизабет за сега държи първенството за вярност към съпруга си Филип.

паразити!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

не викай!

Тая дали още помни, че е кралица? Или напълно е забравила и затова не се отказва.

е на 90 и все още е с акъла си и по този параметър не можеш да се сравняваш с нея. Навремето е впечалила не кой да е, а Уинстън Чърчил с ума си.

на кой му пука за тия полезни изкопаеми и музейни восъци бе!? не може да се излекува човечеството оттакива паразити без помощта на още един астероид, който да ги изтрепе до крак..

Ако бях крал може би и аз ще доживея до 90г. ?! А колкото до другият ти коментар - Когато си крал впечатляваш всички с ума си и красотата си - това е лесната част ! Та вие сте ''wow '' на едни фолк певици та какво остава за кралици !!!

какъв ужас струи от снимката на тия усмихнати тарантули

Ужас за всеки, обхванат и воден от завистта и неподвластен на елементарен разум - да.

Ремонт на двореца Уиндзор за 60 млн лв???!!! А масларката за колко млн лева направи ремонт на старчески дом в Стара Загора - май само за 10 млн лв?! Че и я оправдаха, мошениците съдии!!!??? Ще рече, че масларката е претворила старческия дом в дворец Уиндзор, ми се чини?!

само туристическата част ще ремонтират,а не целия замък.

Респективно забележете, че парите са от приходи от туризъм. И са само част от тях, бъдете сигурни. Кралското семейство е сериозна приходна част за Англия, но си представям каква долна и низка функция изпълнява завистта и глупостта, заразила голяма част от хората по света - ненавиждат ги, защото живеели добре. Само 3 дни могат да издържат плювачите на ежедневие на тези особи, понеже се иска възпитана компетентност със столетия, предадена на поколенията, та да могат да изпълняват ролята си в това общество. На третия ден, ако е човек отвън и има капка човешки чувства, би клекнал от правила и задължения. Естествено ако пуснеш едно прасе в двореца, то ще грухти там и цяла година, стига да има какво да кльопа. Примерно ако пуснеш лумпен, ефектът ще е същият. Кралските семейства в днешно време са полезни фактори в обществата, чудесен баланс и доходоносна институция. Нациите с крале просперират. Испания се позатрудни, но корективът беше анесен веднага и кралското семейство отново е правилно поставена. Истината е, че завистта е основен недостатък, който е провалил не едно и не 10, а стотици поколения хора.

ако ги нямаше тия хора, дето ти ги плюеш, тия мутанти горе на снимката на кого щяха да са кралици и принцове!? на лайната си сигурно.

Щяха да са крале само на интелигентни хора. И нямаше да са краел и на вонящи в завистта си некадърни бездарни лумпени. Общо вето не съм чул интелигентният човек да не може да си свърши някаква работа. Определено на лумпенажа се осигурява работа от жал, от няма накъде. Един вид, ако няма долнопробни хора, няма да има и долнопробна работа. Лумпените сами си създават пазари за неспособността си - за да оцеляват някак. Аз нямам нужда от простаци, всичко мога да си направя и сам. Но съм съгласен да им осигуряваме работа, понеже другото е нечовешко. Въпрос на морал. Определено не на друго. Съвсем скоро ще започнем да ги изхранваме и без да работят, защото стават все по-излишни. Технологиите вече правят по-изгодно бездарниците да си стоят по домовете и да им се дава пари да вегетират, откокото да се врат в икономиката и да създават проблеми.

Баба Елжбета ми прилича на руска колхозничка :)

Нямаш чувство за стил, за това. И рзличимост съответно ти липсва.

А ти си неграмотен, което е доста по-лошо !

Че то в България ще са от ден до пладне, само подизпълнителите ще вземат толкоз...

Да разгледаш. Има вход така че кралицата няма да ги извади от джоба си

Само 33 млн. евро!!! Нищо не са. ЕЦБ си построи нов офис за милиард и половина евро. Все пак е "криза и няма пари"....

Печатницата е работила 1-2 пъти в събота и ги е напечатала. Какъв е проблемът.