Всички тоалети от посещението на Катрин в Индия

Следвайки примера на Мишел Обама от визитата й в Куба, Катрин подбра гардероба за посещението си в Индия и Бутан, черпейки най-доброто от модата там.

Обратно в новината

Коментари - Всички тоалети от посещението на Катрин в Индия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пълна порнография, важни неща запълнили все едно са техния тампон, не като благородител. никои не го интересува да обръща опаки с личности.

целуването на ръката, с това благодаинна роля се дава

Някой нема ли да ни светне така тая женка като какви тампони ползва или е с превръзки с крилца и колко често ходи да ги сменя Все жизненоважни неща ще знаете. Не бива така да ги държите в тайна. Кажете и за гъз папира най-сетне

Ако бяха пуснали снимките й с вдигната от вятъра пола, щеше да разбереш... беше много добре показано, но някак си всички агенции си мълчат за този резил

Много важно какви тоалети била носила. То е ясно, че си нямат работа там и по цял ден се чудят какво да облекат и как да изглеждат пред камерите. Въпросът е нас това какво ни интересува. За протокола, ни най-малко не й завиждам, но тези новини вече са в повече.

Мен ме интересува! Теб като не те интересува защо четеш? Хем прочел, хем и коментираш, а видиш ли не те интересувало! Кеф ми е да гледам хубави тоалети, а Катрин наистина има стил! И за всички онези, които ще напишат, че за стила й се грижат други хора, ще им кажа, че си личи когато носиш тоалетите си по задължение и кога това е твоят стил! Пълно е с известни дами, които изглеждат на моменти смешно и дори нелепо, пък и те си имат екипи, които ги обличат!

едни вмирисани от индийската жега на пот парцали в центъра на света

Принцесата нещо мяза на скрита лимонка... кога ли ще почне с изненадите...

Никъде в западната преса не пише.че Херцогинята е следвала примера на Мишел Обама-най-малко Мишел Обама може да й бъде пример.Уляли сте се в сравненията..........

Хора, престанете да злобеете, тогава може би тази страна ще отиде към по-добро. Жената изглежда прекрасно и има страхотно излъчване. Колко често се пише за тях, дали има нужда от тях е друг въпрос, който вас не ви касае. Нита вашите данъци ги издръжат, нито нищо. Това е рубрика за лайфстайл и е нормално да има новини за такива хора- Предпочитам тях пред Николета и разни такива псевдо "звезди" в България.

Тук не става точно дума за злоба. Никой няма нещо против от време на време да види хора от голямото добро утро и да научи и нещо от тях. Ама между това и истеричното всекидневно чуждопоклоничество на дира има лека разлика...

Абсолютно съм съгласна! Не мога да разбера злобата на някои хора към кралското семейство. От приятелите ми, които живеят в Англия знам, че англичаните си ги харесват. Катрин ми е много симпатична, има излъчване и чар, има вкус!

Само за нейните дрехи им е трябвал един самолет, а пък горкият Уилям - все с едно ѝ също синьо сакенце. Ама нали това им е работата на кралските особи - да представят страната.

Има вкус момичето, тоалетите в синьо (Боливуд), синьо и бяло (Тадж Махал) и ефирната рокля за ЧРД на кралицата определено ми харесаха най-много.

Вижте ми поста по-долу. Вкус или нещо такова има екипът, който я е подготвил....За момичето, нищо не знаем.

А за "Кама сутра" какви и са прашките?

Тоалетите са хубави за двадесетте години на миналия ВЕК.

задръстени журналя писна ни да ни натрапвате таз Катрин и мъжкия екземпляр. Да не сте случайно поданици на кралството или бабата ви плаща ааааааа?

Омръзнаха на всички тези двамата. Толкова изкуствени и инфантилни изглеждат, сякаш живота им се върти около 20 -те снимки за деня. И как в възможно в Тадж Махал да идеш да ти снимат голите колене. Малко уважение прояви и покрий кокалите, каквато е културата на хората там, особено в светинята им Тадж. Нас ни събуха като бяхме там, уважих на 100 % традицията им, да се събуваш в индуистките светини и сгради. Тази токове, минижуп, зъби като плочки на баня. и това всеки де залива света. Какво искат от нас. Да я величаем,. За какво точно? Разходила си тоалетите ???

За мене лично Кейт е тип селебрити като Кардашианката или нашата Николета - това са момичета, които стават известни с личния си живот, за тях се говори най-вече за външния им вид и дрехите и от време на време тези дрехи падат да се види я зърно, я дпе, а цц*, която квото има да дава. Те са си една и съща смес просто всяка е различна "подправка".

За всеки , елементарно познаващ древната Българска история , е меко казано малоумно да се натрапват ежедневно " новини " точно за тия особи . Със здраве ;))) П.С. Каквото и да навлече , рептилът си остава рептил .

От всички принцеси (не по рождение) се очакват две неща - да изглеждат и да се държат добре и да раждат... При Даяна имаше известна разлика, твърди се дори че има кръвна връзка с Чарлз II... Обаче спря да се държи добре и... катастрофира... И я смениха с камила... А сега и с уейти Кейти...

Селин Дион? Зъбите и ми приличат на изкуствени. Не е ли много млада за изкуствени зъби?

Кралският двор не забраняваше ли обувките на платформа на кралските особи?

Дира, последните дни направо изригнагхте с тия двамата...

Убиваме си времето.

браво на вас, използвате човешката простотия за да се забавлявате

Всеки ден, като отворя медиите, чета за тези двамата, които нямат нищо общо с България и едва ли дори знаят къде се намира...Ако е да уважим резултатите на 120 членния екип, който работи по техния имидж - ОК. Но преди огромното количество български наивни девойки да продължат да си мислят, че всичко това е случайност, да изясним: Имиджът за посещението на тази двойка се приготвя с месеци. Екип от визуални редактори и личните асистенти на двойката, посещава държавата предварително, снима местата подходящи за позиране и заобикалящата цветна смесица. След това се прибират в родната Англия, където се изработва гардеробът, И НА ДВАМАТА, съобразен със случая, политическото послание и заобикалящата среда. После се затоплят моторите от ПР екипа, който се състои от не по-малко от 20 души, а при пътуването, може и да порасне до 40. Придружени също от секретари, асистенти на секретарите, фризьорка, стилистка, гримьорка и техните асистенти, личен лекар, медицинска сеста и т.н Да не забравим специалисти по протокола, връзки с местното правителстви и рой дипломати. Има поне трима фотографи, които да снимат под правилен ъгъл, и екип от журналисти, които да препращат до агенциите, съответните прес- комюникета. Като резултат - този добре опечен ПР хамбургер, в който са инвестирани милиони, го ядем всички, които отделяме от ценното си време за това. Няма нужда да ми благодарите за лекцията. Поне това е безплатно...

Да, така е! Но ще добавя че бюджета за всички тези "разходки" по света на тези "особи" сигурное е по-голям от бюджета на много от малките държави. Сигурно с тези пари ще мигат да се изхранят за една година всички деца в Сомалия, например.

Истина е също, че и ти можеш да изхраниш няколко или поне едно дете, ама... не го правиш...

Тоалетите на Катрин ги плаща Чарлз,защото е по богат от Уилям,а принцесата трябва да изглежда добре.Държавата не е ощетена,по скоро добре рекламирана!

мине не мине катрин та катрин.Българска "херцогиня"????да беше нямаше да е толкова популярна в тоя дир.Абе на кой му пука катрин бе.тази катрин ,дали знае нещо за България и българите.най-обикновенна английска к.б.ла.

просто дир.бг превеждат наред статиите от дейлимейл(ко юк), вместо да превеждат наред от км . ру , избрали са правилната пропаганда ..

Катрин е грозновата кокалеста жена с неинтелигентно излъчване, а принцът е направо грозен. Но нали са "богопомазани", плебсът ги боготвори. Изграден и дирижиран от медиите имидж на тези посредственици, за да се крепи монархията и статуквото в разпадащата се Британска империя.

много ми е интересно да ти видя на теб излъчването...по коментара мога само да си представям..

Много красив гардероб, подбран изключително уместно за местата, които е посетила. Красиви и стилни тоалети, а Катрин е много нежна и неподправена. Стоят й перфектно и отиват на излъчването й. Бялата рокля е уникална.

Вероятно модният стилист е "Рошавата гарга" ?

Изключително грозни рокли. По-голяма безвкусица скоро не бях виждала. Стилът е характерен за тази кралска особа, която не блести с никакъв сексапил. Инкубатор на величества.

Ми да! Я да иде в "Биад", че да види за к'во иде реч... и ни'къф силикон! Срамота!

В Биад със сигурност няма да видиш токчета на басмяна рокля. и еспадрили на официална.

В тези среди и на такива събития сексапил ли се изисква според теб? Какво очакваш- да сложи минижуп и деколте до пъпа ли? Много е стилна жената и изглежда прекрасно. Последното, което е важно за една жена, още по-малко за нея, е да изглежда сексапилно. Да изглежда поддържана и да е облечена с вкус- да.

Ти сексапила само в разголването ли го виждаш? Сексапилът е излъчване мойто момиче и няма нищо общо с тази плоска кралска особа с вид на провинциална домакиня.

Красива е и се държи просто и перфектно от гледна точка на протокола, но в същото време естествено. Много красиво се облича! Удоволствие е да види човек най-сетне красива жена от Острова, с вкус и стил!

И да се подмазваш едва ли има кой да те забележи.

ПИПО

Ебати и статията и новината, и събитието. То па бива да пишете идиотщини ама подобни тъпотии идват малко в повече.

дир-а изпочупи всички тъпомери с тази "новина"!

А каква е гаранцията, че тя лично ги е избирала, а не някой от съветниците?

Защо ти е гаранция пък на тебе? Важното е крайният резултат.

Кааква ли щеше да бъде ако не се беше омъжила за принц.................

Отговорът се вижда ясно като погледне човек снимките й от моминския период преди Уилям - посредствена бузеста островитянка, асистент-продавачка в местен мол, като каквато е работила. Сега е шлифован продукт за представителни цели, нормално.

Много добре подбрани тоалети и перфектна фигура на Катрин! Браво!

Наистина супер важно е това! Има амо един пропуск - не се казва нищо за бельото на тази гус'жа?! Ми ся, чий сайт ще сриват тез нашенски гъски, дет си мислят, че като обуят кюлоти от същата марка и ще станат херцогини? Тъпнята управлява масите.

Тази жена е еманация на красота, стил и класа! Харесвам я много повече от Даяна, която леко ми простееше, да ме извиняват многобройните и почитатели. Катрин сякаш е родена да е принцеса! Макар, че по принцип хората са прави, че се пише прекалено за тях, имайки предвид, че нямаме нищо общо с Кралството, винаги ми е страшно приятно като гледам нейни снимки.

Нормално е да е родена за принеса - все пак е далечна роднина на Уилям.

от рубриката "Нищоправещи паразити"

Хайде се постави на нейно място и денят да ти е разграфен до секунда! А и на приемите да водиш разнообразни разговори, за да не се изложиш.

Това е цената на всички привилегии, които има и богатия живот, който води на гърба на цял един народ.

Дори и темите за разговор са й подадени, не й се налага да се напъва сама. А и основната препоръка от Двора към нея е "бъди красива и мълчи".

Много красиви тоалети, но на херцогинята всичко й стои перфектно!

тайната на "херцогинята" е в твоята овча тъпота!!!

много красиви рокли

и какво е прякотоим им значение за лумпен като тебе?