Миранда Кер показа къщата си в Малибу

Манекенката наскоро получи скъп годежен пръстен от Еван Шпигел. Но това не е любимият й подарък от милиардера...

Обратно в новината

Коментари - Миранда Кер показа къщата си в Малибу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ видяхме къщата.Заглавието е подвеждащо-видяхме само Миранда

Забелязвам,че е много модерно да се изтягаш в басейн с гумени лебеди.За справка: Риана,тази Миранда,а и наши чалгаджийки: Алисия,майката на Бирмата....МОже би има и скрита символика?Препратка към илюминати?

Мале, добре, че беше баце Леголас, демек Орландо Блум, че така щеше да си остане неизвесното красиво ангелче от Виктория Сикретс. Така де- колко имена от Ангелите на Виктория Сикретс не познаваме, а всичките съм сигурен, че са с божествени тела

,,Ай- я-я Коко Джъмбо,ай-я-яа...,, Много точно казано. За всеки влак си има пътник- стига да може да се качи.

че е Кайти Пери бате Леголас да заприлича на мъж, а не на глист.

И аз не видях къщата... :( Какво искате да кажете със заглавието?

Aз, къщи не гледам, Aз гледам момичето, и му се радвам на успеха и щастието!!;))

Чудя се дали сериозно някой мисли, че животът на тази жена не е сбъднат приказен сън. Като жена казвам, че чистосърдечно всяка би си продала душата да е на нейно място. А вие пак мислете, че жените са най - щастливи докато гледат деца по цял ден, робуват на безконечната работа в дома, с две почивки по 5/6 дни годишно, спестявайки за една нова рокля на 2 месеца. Това си е щастие само на фона на живота на жените в Ислямска Държава.

Естествено, че е така, просто малко жени биха си го признали. Като цяло българските жени са едни от най-нещастните, наистина може би само жените от ислямските държави са по-онеправдани от нас. Българската жена работи наравно с мъжа, но т.к. стандарта ни е нисък вкъщи няма помощница, както е в цивилизованите страни. Домакинската работа е най-тежката. Малко са мъжете, които помагат и всичко чака на жената. Време за себе си, да се поглези, да си позволи нещо - рядко. Как да е щастлив човек, който е непрекъснато уморен, под стрес и само с грижи и отговорности и много малко почивка, развлечение и емоции. Да си жена в БГ си е истинско предизвикателство и определено не си роден под щастлива звезда.

дори не те съжалявам за жалкия ти живот, защото си само претенциозна и искаща. И не вкарвай всичко български жени в лудницата на твоето недоволство. Познавам една такава, дето кълне мъжа си, че не може да стане милионер, а не се замисля тя какво може. Хайде да не се хабя за такива неудачни кифли

Уф, приказен сън! Няма си собствена планета, разбираш ли, няма си! Какъв сън е това без собствена планета, за предпочитане розова? Аз от кога му казвам на моя, но той ми каза, че за собствена планета трябвало проект ракетоносител. И сега нямам мира, защото не мога да открия от къде се купуват проекти ракето-носители или кой ги подарява и никой не иска да ми каже, защото е много голяма тайна.

Къде е къщата????

я дай, да видим твоята Kолиба,...беняко???!!! ;)))

е бил надянат на най-милото му и така го е "получила" целия барабар с камъка. Затова сега отмаря на дюшека от "Бриколаж" и "Практикер" от "получаването" и се хили доволна като гювендия. А ако идете из Бояна, ще видите и по-хубави басейни, а може би и по-големи милионери, само че не така явни като нормалните по света.

Фасони :) а дали и е добре и има хубав живот само тя си знае :) ...... понякога многото пари пречат .... но това е друга тема ...

В Калифорния дори милиардерите са смъртни. В Малибу глобите за поливане на огромните терени на имотите с чешма на вода са солени и за милиардери - $ 10 млн. Кризата за вода е жестока в Калифорния и това кара богаташите да инвестират в технологии, за да поддържат стандартът си.

Аз бих искала някой да ми подари собствена планет, плз! По възможност розова. Толкова много ли искам? Собствен остров вече съм имала.

Ми то има такава Планета Пайнер, ама се нареди на опашка. Хахаха

Аз тук къща не видях...

моя басеин два пути по голем

E,и?

Милиардите не са пречка пред истинската любов ;)) Ех, пуста моя женска завист..

че красив и млад милиардер....дай боже всеки му

вече е спечелила парашутка ..

И кво и пречеше, лекичко, с две пръстчета, да разтвори джанката за любителите на джанки.

Аз пък най-много завиждам на такива жени, че са освободени от всякакви битовизми и домакински задължения. А не като бг жената, от работа вкъщи втора смяна, скапана с никакво свободно време за себе си. Тези си живеят като принцеси, а ние като слугини. Любов, не любов, когато безпаричието и отговорностите почукат на вратата, любовта бързо се изпарява.

Ам, че ходи се продай и ти на милионер/милиардер бе, кой ти пречи?...

Минусите означават, че поддържате мнението на завистливата си колежка си по-горе. Уважавам вашето право на мнение, но съм с нулева толерантност и към завистта. Така, че извинявайте че се "срещнахме" тук :)

Хората какви стандарти имат, колко пари печелят и какъв живот имат. Като сравнявам с нашата действителност, чак не мога да си го представя дори този живот, камо ли да го живея. Къде са те, къде сме ние. И въобще голяма част от българите водят толкова жалко съществуване, че няма накъде.

Че водиш жалко съществувание, се поинтересувай как живеят повечето хора на планетата и ще ти се оправи настроението. За да могат повечето хора на планетата да си позволят живота и лукса на гаджето от статия, човешката популация трябва силно да се редуцира. А ако се редуцира толкова, няма да има обслужващ персонал и роби, които да служат на капризите на елита и да вършат работа.

Бе вие толкоз ли сте проЗти или просто така ви отива.за да стане Америка утеха един континент индианци.Отпосле не се спрели войните.После реват в афганистан,целия арабски свят,югославия,украйна,латиносите ,виетнам. Това лустро е върху човешка кръв,сълзи и кости. И много роби които ги обслужват.

Точно. Жена ми е доста по-щастлива с мен макар и да не съм (парично) богат от колкото тия актриси на любовта.

Не им завиждайте на красивите жени! Шансът да се оженят по любов, а не по пари, клони към нула. Това ако си мислите, че е живот...

Тя и любовта е до време, но не е лошо да живееш в такава красота. Не мисля, че са нещастни. Биха били нещастни, ако живеят бедно, пък дори и по любов.

Има още начини на живот.Всеки избира как да живее- понякога дори не избира. Богатите също плачат.

И Миранда като Ивана. Разлика няма.

Разликата между двете е огромна. И двете имат право да покажат колкото и каквото искат. Въпросът е защо има разминаване в текста на новината и показаните снимки.Пише,, показа къщата,,, а на снимките съвсем други неща- изкуствени и чужди.

Hека, са живи и здрави и щастливи!! Pадвам се, на успели млади хора!! ;))

Kефите ме, с минусите!! ;)) Cамо ,когато се радваш на щастието и успехите на другите, тогава, същото ти се връща и на теб, иначе,....страдаш от завист и злоба, и никога, Hикой, не ти слага плюсче, за успеха!!!;)) факт!!

Зависи какво наричаш щастие и успех. Модната индустрия е втория най-голям замърсител и експлоататор на планетата. Това не е добър път, успехите по този път не би следвало да радват, въпреки че младите хора едва ли мислят така, защото са в плен на тази индустрия. Манекенките са съвременните куртизанки. Елитни държанки, компаньонки и т.н. И в техните среди има йерархия, по-способните са по-търсени, скъпо платени, известни. Но това не е добър път, повечето качествата които насърчава и развива - не са качества по същество. Суета, манупулативност, корист, конкурентност, гордост, алчност - това не са качества.

Мисля, че минусите не са щото хората са толкоз против чуждото щастие, а щото коментара ти е тривиален и доста сладникав, абе просто ненужен. Звучиш малко като ония верижни писма едно време или днешните фейсбук шервания, дето трябва да ги споделиш до 24 часа за късмет.

Hещо, за да ти "звучи", това означава, че чуваш музиката!! A, Tи... изглежда нямаш ухо на музикант, или,... ухото ти... е пълно с кал!! ;))