Селена слиза от сцената, ще се лекува

Поп певицата и актриса Селена Гомес обяви, че си взима почивка от сцената, за да се справи с паническите атаки и депресията.

Обратно в новината

Коментари - Селена слиза от сцената, ще се лекува | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Известни са няколко форми на болестта: системна (остра), кожна (дисковидна) и лупус, причинен при употреба на определени наркотици и лекарства.

Не им е лесно на известните и богатите. Всеки си има индивидуален предел на натоварване, след който идват болестите. За това много от тях дадоха рано фира, заради дрога, алкохол и антидепресанти. Дано Гомес не посегне към тях.

Много сте зле (Бай Данчо, gonzales и Доктор бачкатор) Лупусът е нелечим и в крайна сметка без значение на къде ще тръгне ще я убие до 10-15 години. А това че има депресии означава че явно и атакува нервната система (това е най-гадния лупус) може да стигне до там че да не различава реалност, да не познава хората, да не може да си контролира крайниците. Ако това заслужава подигравките ви или според вас е предизвикано от концертите и алчността значи нещо вие не сте наред.

?!?! Ти нали не възприемаш новините от този жълт сайт, като истина! Според мен тук половината от пишещите се забавляваме и разтоварваме! Обикновено на гърба на управляващите и някоя друга наша "звезда". Ако това е вярно за Селена, съжалявам за казаното от мен! Сега ще потърся новини в западните издания!!!

Още от началото на годината

"Открих, че безпокойството, паническите атаки и депресията могат да бъдат странични ефекти от лупуса...." Ох на дядяяя.....Дедо ги лекува такиви хубавички малки, като тебе от лупус.....С много лупане по цел ден ша забравиш и за атаки и за нападени....Ша та лупам до припадак по 3 пати на ден!

докато лапкаше паричките нямаше стрес. алчността до там води. никой не я е карал насила да прави по много концерти. да си е правила сметката преди това. от друга страна - не е свикнала на такова натоварване за годините си. доста известни на нейната възраст не са имали такива проблеми. явно на днешното поколение и това не им се отдава. нека си почива, но ако иска отново да взима парички ще трябва да се потруди повечко.

Хайде на бас, че ще и излекувам паник атаките за две седмици. Лупуса също. Без милиграм лекарства. Една лопата за нея, да копае канал, една за мен - да се подпирам. Като я гепи паник-атаката, ще я избивам с лопата в гърба. Приемам залози, че до две седмици няма да се сеща дори за разни атаки.

В щатите всички имат паник атаки, модерно е. Пият хапчета и стават още по-зле. Момето прекалено рано го удари славата и парата, и резулатата е налице. Особено при по-слаб "ангел", както казваше дядо ми, лека му пръст.

всеки четвърти страда от психически заболявания. Депресията е ужас! И за близките. Пожелавам ти успех хубаво момиче!

няма лечение, а плащане за всевъзможни отлагания на проблема и байпаси..

Ето до къде води връзката с онова недоразумение Д.Бийбър.

За съжаление животът им далеч не е токова лъскав, а много труден. Селена е на сцената от дете и не й е било лесно. Стресът отключва какви ли не неща. Дано лечението подобри нещата!

Автоимунните заболявания са страшен бич!!! Тази болест, както и МС, засягат предимно млади хора. Коварното е, че външно човек изглежда здрав и активен, дори може да живее и работи нормално, но във всеки един момент можеш да се сринеш напълно и лечение няма само терапия, както забелязаха по-долу. Един от най-добрите методи на самолечение е здрава и силна воля, и подкрепа от близки и приятели. Пожелавам на Селена да се отърси от паниката и депресията и да живее пълноценен живот!!! Но може би ще трябва да скъса с досегашния си начин на живот, ако не напълно, то до голяма степен?!

Възмутена съм от преекспонирането на диаметрално противоположните псевдо-болестно-тематични ядра от това малко разглезено, презадоволено момиченце-лигла!!! Мое "мило" дете, а кой ти би камшика да се друсаш разголена до премала и видиотяване, да се кълчиш като пиян, вампирясал шебек, да вееш нелепо боядисаните си екстеншъни- грива като разгонена кобила по долнопробните подиуми, мерзки сцени и прочие свърталища на откачени малоумници? Не можа ли да си седиш дома и вместо късите ти парцалки, да надеш като всяка една морална и млада жена на твоята възраст прохладно-извезана бурчица? Нямаше ли хармонично-пъстри шалварки за твоите краченца, не найде ли фино-извезана кърпа да скриеш предизвикателните си коси? Злите езици съскат, че си се показвала на плажовете пред лъстивите погледи на разни мъже по бански!!! Ако беше носила меки буркини, сега нямаше да те ухапе кърлеж и да хванеш лупус! Ама явно човек трябва да си изпати, за да влезе в правия път. И не се разправяй с разни перкулясало-превъртели доктори, а бягай при камилдолската ходжа, да ти даде една муска против паник-атаките!

Ти какъв си скрит чикиджия.

Добър стил. Жалко за съдържанието!

Това какво общо има с Лупуса, от който е болна (който не се лекува)?

Селена, пожелавам ти да държиш заболяването в контрол. За тези които не знаят, лупуса може да бъде животозастрашаващ.

Недейте да плюете за паник атаките. Срещите с отвъдното са ежедневие и само човек, който не го е преживял си мисли, че е шега работа. Вярно ние тук си ги търпим и се срамуваме да признаем, за да не ни изкарат луди, но това си е сериозна тема и иска лекарска намеса.

Да! А който плюе, просто е ужасно ограничен и никога не е изживявал такова нещо. Това, че не се умира от него, не значи, че е глезотия или глупост. Няма такава мъка. Да се молят да не им се случва... или по-добре да им се случи, за да внимават друг път какво приказват...

Познати се връщат от чужбина в България масово с панически атаки. Доскоро и аз не подозирах колко сериозно може да е това, докато мой близък не се завърна в родината със същия "подарък". Не е минало достатъчно време и все още не може да повярва, че се е "побъркал" и че няма сериозен медицински проблем и не спира да си прави всякакви изследвания. Покрай него започнах да се интересувам повече от алтернативите и с ужас установих, че хората с ПА никак, ама никак не са малко. Предвид това, че всеки носи някаква родова памет закодирана в гените си, започвам да се чудя дали телата на много хора просто не алармират за някаква много сериозна опасност, която е надвиснала над всички. Или пък по-чувствителните и хипнолабилните хора, стават своеобразни жертви на средствата за масова информация, които ежедневно ни заливат с плашеща информация?

Не знам, аз страдах от това преди години и се оправих с лекарства. Получи се от стрес, голямо натоварване, смяна на работата и т.н. Добре, че бързо се ориентирах и аз, и лекарите за какво става дума, та не се наложи да ходя по много изследвания. Както казах, не се умира, но усещането е сякаш умираш или ще загубиш съзнание всеки момент. Ако не се лекува навреме, може да стигнеш до това да не искаш да излезеш от вас, да не можеш да вършиш нищо и да загубиш работа, приятели и всичко.

Страничните ефекти на лекарствата които взима за лупус са депресия , тревожност , сънливост , чувство на хронична умора

Трябва лечебен курс с кожената инжекция в ханала.

И в двете, дедо попе, и в двете!

Идиот!!!!изверг

И тази ли прекали с белото?

ква депресия и кви панически атаки бе девойчееее,да не си в критическа ..вместо сега когато си в най-хубавите си години,да се радваш...

Имате ли идея какво е "лупус"?!?

имам си да...работя в ревматология..а и не пише да си лекува лупуса,а депресията и атаките...знаете ли колко хора са тази диагноза и си работят без да се оплакват..

Грешно е да се мисли, че когато един човек е млад, богат и известен всичко му е наред и животът му е приказка. На тези хора нищо човешко не им е чуждо и е съвсем нормално, когато се появят здравословни проблеми, особенно тежки, да изпитват страх, депресия и прочие.

ами да стане беден, за да види дали ще се иззлекува с глад и мизерия например

При нейните ангажименти и стрес ти до сега да си пуснала..