Фран Дрешър се развежда след 2 г. брак

Актрисата, сценаристка и продуцентка Фран Дрешър се е разделила със съпруга си - създателя на email-а д-р Шива Аядурай, след продължил две години брак.

Обратно в новината

Коментари - Фран Дрешър се развежда след 2 г. брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ся, ко ши прай без черния?

" саморефлексия" хм ,за масаж ли намекваш ;)).

...няма по- лоshо от това да си плюеш на гена.....

Това, че държи правата не означава, че го е измислил.

Франито е много секси, забавна, атрактивна. На мен определено ме разсмива, прави хубави роли, внася й импровизация. Що се отнася до брака - достатъчно години е била семейна - вече да си живее живота освободена от семейното робство и без да слугува на никой.

Може би е разбрала, че няма смисъл от такова изкуствени съюзи като брака или връзката само, зада си в някаква връзка. Като знам някои хора са готови да убиват уж заради партньора си, а то всичко е до време и е изкуствено наложено от обществото. Тази актриса трябва да знае това много добре щом бившият и партньор след повече пт 20 години връзка се оказва хомосексуален...

Или секса ги е събрал или той ги е разделил ! Повече първото ми се чини ...

другари, четете бе, преди да пишете навсякъде и в уикипедия включително, пише че този е самозван шарлатанин и никой не признава, това което той твърди, че е бащата на имейла, най-малкото щото апликацията дето е написал е има няма 10 години след сато имейл има!!!

да, добавия, аз ако утре ви кажа, че съм измислил интернет, ще пишете ли и за мен, на база на какво твърдя?!

Браво, добро обяснение за единството между портфейла, работеща жена и чушката. Но дали е така.

Кой както си го направи. Ако сбъркаш - пробваш пак и това е. Ако не действаш, целият ти живот ще мине в саморефлексия и мъдруване в Dir-a.

извинете, но какъв създател на имейла може да е този, къде е името в технологиите довели до създаването на имейла, че дори и "" е въведено преди раждането на тази чернилка, моля не подменяйте историята - имейла е създаден от бели хора!

това дето беше цензурирано с "" в предишният ми пост е знача "at" известен на български като кльомба.

и аз не знаех, и ето какво намерих: "Всъщност въпросът е малко спорен, но поне един програмист разполага с официален документ, за да подкрепи твърдението си, че именно той е създателят на имейла. Това е роденият в Бомбай Шива Аядурай, който точно на 30 август 1982 г. получава официално признание като изобретател на компютърна програма за система за електронна поща от американското правителство. Аядурай започва своята експериментална работа по имейл система за Университета по медицина и зъботехника на Ню Джърси още докато е студент в гимназията "Ливингстън". През 1978 г. той разработва пълна дигитална емулация на пощенската система на офис и я нарича "E-mail". За изобретението си Аядурай получава документ за авторско право от американското правителство. По онова време този документ е равносилен на патент, тъй като все още не съществува друг начин да се защитят софтуерните изобретения."

ами приятел, точно това е проблема имейл има далеч преди 1978, като дори от 1971 се използва в текущия си вид с кльобва в адреса, така че какъв и на какво баща е този?!

Това жените са много страни същества, как не ги гнус да се женят с такива че..рнилки не знам......

Абе гнусен, ама богат.

Човек като всеки останал. Ти да не би да живееш с идеята че го превъзхождаш в нещо? Знаеш ли че много често генетичните разлики между двама човека които са представители на различни раси могат да бъдат по-малки отколкото между два човека от една си съща раса?

Много харесвам Мис Файн,дано намери щастието си

цели две години брак, направо си е живо геройство, хайде дано следващия път да попадне на точния човек и да ни съобщят отново на днешния ден, новината си заслужава, вече ще съм спокоен

Ти направи ли си труда да прочетеш новината и факта, че предишният й брак е бил за 21 години?? А другият ми въпрос е, защо да не се разведе, ако не е щастлива??? Много от женените са безумно нещастни и самотни в брака си, но малко имат смелостта ( и финансовата независимост) да си позволят да се разведат.

Много ми хареса това с финансовата независимост...Като се цялят в портфейла, а не в сърцето, това ги очаква.