Ванеса Редгрейв позира с круизната колекция на Gucci

Модната къща ангажира Ванеса Редгрейв за лице на круизната си колекцията 2017, повлияна от британската култура.

Обратно в новината

Коментари - Ванеса Редгрейв позира с круизната колекция на Gucci | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко в повече ми идва шареното , но е весело и направено със стил. момчетата манекени са доста женствени , не можах да ги различа от момичетата, но Ванеса Редгрейв е страхотна ! Тя прави тази фотосесия различна .

Тази едно време на оскарите се изказа против евро приятелите и после кариерата и тръгна стремглаво надолу.

Страхотни весели дрехи. Толкова пънк и стил имат. Искам ги!

Не че нещо,ама ми се струва ,че някои от моделите копират стила на Долче и Габана от колекциите им от последните няколко години :)

Безвкусица. И това ако е висша мода.

Роклите са страхотни.Манекените са гримирани силно и затова изглеждат гротескно,но това е търсен ефект.Не съдете какви са докато не ги видите без грим.

Наистина ли? Тогава излиза, че ние, които намираме дрехите и манекените за откровено грозни сме или много глупави, та не можем да "прозрем" търсения ефект или твърде некомпетентни, за да определим дали един парцал е конски чул или царска мантия.

Ами да - така излиза...

Аз пък си купих новата колекция на "Гуци" от Илиянци, повлияна от круизните пътешествия на автобус 76 по Цариградско шосе.

Ми честито. За всеки автобус си има пътници :)

Аз пък, понеже съм от село, си купих чанта Гучи от един сайт за секънд хенд и аутлет, вдъхновена от круизите на една куриерска фирма. Не съм сигурна дали е оригинална или не, но при всички положения от чанта на друго няма да стане.

Колекцията не ми харесва, но аз и не разбирам от висша мода. Крайно време е обаче, да се избират за модели обикновено изглеждащи хора, защото такива ходят по улицата и купуват въпросните дрехи или техни имитации. Използването на много красиви модели не отразява как реалистично би стояла дадена дреха. На слаба и висока жена общо взето всичко отива.

Колко безлики изглеждат младите в сравнение с женат, която може да им е прабаба!?!? Нямат харизма, нямат вътрешен блясък, нищо че са кльощави. До тях "бабата" изглежда с пъти по-млада

Gucci за мен е единствено,, Rush-2,,. Много по- малки и по- неизвестни къщи правят по- хубави облекла. Разликата е в цената.

Много грозни и противни манекени. Чудя се дали тези хора ходят така безумно и по улиците в ежедневието си? Момчето от клипа прилича на младият Адолф Хитлер.