Перфектна асиметрия от ”Балмен”

Творческият директор на "Балмен" Оливие Рустейн затвърди промяната в лицето на марката с пролетната си колекция за 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Перфектна асиметрия от ”Балмен” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перфектна афункционалност.

Глупости някакви в неопределени колори ... парчета еластични платове, усукани тук-таме по скелетите, наречени манекенки ... А иначе "високите гости" и "отбраната публика" е цялата в черно - Карла като черен скафандър от горе до долу, Кардашян - в гащиризон на дупки - страхотно, направо падаш и не ставаш ... И красивата мода се премести в Азия - Русия, Китай, Индия, Япония, Южна Корея шият богати и красиви неща в цветове, дантели, шевици, кънтри и етно - поне има с какво да оплакнеш око на ревюто, ако не толкова на улицата, където всички поголовно ходят с джинси, фанелки и черно сако/яке ... Скука и в модата, като във всичко друго!

стилът е арт деко, не ар деко.

Много ми харесаха. Обикновено показват неща, които са отвратителни,но в тази колекция има нещо много приятно.

Дрехите напомнят на нарязан плат за парцали. Манекенките също излъчават някакво оттегчение, сякаш са нападнати от побесняло куче, което така ги е раздърпало, че едва са останали отделни късове, които да прикриват телата им от пълно разголване. Никаква естетика.

Тоалетите ни са женствени, ни удобни, още по-малко пък красиви. Демонстрират окаяна творческа немощ и повъртане насам-натам каква поредна глупост да се измъти, за да си уж оригинален и неподражаем. Отразяват света ни в цялата му откаченост. Жалкото е, че далечно ехо, повтарям - далечно, от такива парцалки ще се появи по витрините на второразредните магазинчета и ще има клиентки за тях, ще знаете...

Саркози май беше възкъсичък за Карла Бруни.