Валентино събра куп звезди и представи нова визия

Пиерпаоло Пичоли получи одобрение от критиката, представяйки новото "лице" на модната къща.

Обратно в новината

Коментари - Валентино събра куп звезди и представи нова визия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак се е уредил с крехко месце, както личи от фотоса. Май стана напоследък модерно дъртаци да забърсват "невинни" красавици в младенческа възраст - и двете страни са наясно защо и нямат нищо против.

Алба е на 35 ако не се лъжа

Валентино е бил близък с една единствена жена - Марилу Толо. След нея прекарва по- голямата част от живота си заедно със своя творчески ( и интимен ) партньор Джанкарло Джамети. Та толкова за Валентино и разни млади жени, ако беше някой младеж можеше да има поле за размисъл, но в случая няма.

Валентино малко прекалява със солариума и кафявата боя, но иначе е гениален дизайнер. Не като новите кифли Джей Ли, Риханна и разни други пишман певици.

Валентино е заприличал на бабичка с вратовръзка, а останалото е суета и парцали.

За съжаление и Валентино вече произвежда само траш. Според мен е крайно време да се сложи край на това безумие "висша мода", което от години е символ на кич, разхищение унижение. За първи път в живота си се чувствам доволна, че не работя като модел и не се налага да си печеля парите като гледам страшно и си показвам дупките и зърната по подиума, увита в луксозни парцали.

От пълната липса на елегантност веднага си проличава, че това не са творения на Императора. Той никога не би създал такава безвкусица.

Той се оттегли от бизнеса и остави модната си къща (и съотвено името си) на двама нови дизайнери, които... а бе айде .... нали се сещаш.

Да, наясно съм. И не той я остави, а просто му я взеха.