Експерти: Синият тоалет на посланик Добрева е гаф

Експерти коментират, че синият тоалет на посланика ни в Белгия и Люксембург Мая Добрева, който предизвика множество коментари, е публичен гаф.

Обратно в новината

Коментари - Експерти: Синият тоалет на посланик Добрева е гаф | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре,че разгледах снимките - каква завист да имам към тази женица ,тя просто е жалка картинка. Вижте я на една от снимките дебела,грозна и какви гривни е ,направо ми идва да повърна. Как може тия от външно да ни карат целила бг народ да се срамуваме от тая крава. Урод. И моля не ми трите мнението,защото почти всички го мислят това. Това е срам за българския народ.

Тая като я гледам ме е срам да се наричам българка. Откъде я изкопаха. Ма той Плевнята си е от село и приятелите му естествено са селяния. Вижте тая магарица а и ивчо Прокопиев е даже червендалест като пияница селяндур. Ама той нашия вдовец плевнята какво да изпрати. Естествено боклуци. Това му е акъла.

Къде пък видя Иво Прокопиев в 3-те снимки, че го намесваш в тази тема?

специалист и всички коментарии са израз на просташка завист и злоба българска. Явно гледат редовно "големия брат" и за повече от това нямат капацитет.

пишеш като тарамбука, да ни си интегрирана мигрантка?

говориш глупости. Живея във Вашингтон и имам впечатление от Елена Поптодорова - жена с осанка, хазизма, знаеща брилантно английски, италиенски, руски. Тази Добрев ако не е работила като дипломат - е служителка във външно. Разбрах от Леа Коен, че не знае езици. Сега всеки където и да е говори английски- тя с преводач ли ще говори. А тази китка на главата ѝ е скандална както облеклото ѝ и позата ѝ.

Без коментар как се е 'решила' стрината. Ама пък и вие как сте се сетили за двете другарки!... Да бяхте се понапънали малко за по-светли примери, все пак във Вашингтон преживявате.

За кой "тоалет" става дума? За синьото пеньоарче ли? Ако да, то е много смело да се нарече "тоалет"!

преди много години работех вув вуншно министерство и мая добрева беше мои началник. поснавам я, като компетентен и поснаваст работата си дипломат. тя има може би около 20 години стаж вув вуншно министерство. и сум потресена от жлучта, исливаста се в медиите от хора, които си посволяват да коментират човек, когото виждат са пурви пут и то на снимка. мая добрева поснава дипломатическя протокол по-добре от всички гнуснописзи в нет-а. и неснам састо някои, които никога не е прекрачвал прага на вуншно си посволява да дава мнение. нека всеки да си вурши работата, от която расбира. може пук тогава сте се оправим. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

по скоро това е царски цвят,но няма как да се разбере,понеже хората са свикнали нас да командват,а не да подчертаваме,че сме синове и дъщери на царе.мислитена роба,са далеч от мислите на наследника,затова бих препоръчал на умния професор да си вземе една ракия и да угаси виждането си за гаф.

поредната гербаджийска излагация пред света

Ама защо синичко бе душко , нямаше ли в розовко

Ако има изобщо вина, то тя е изцяло на протокола на МВнР. При подготовката на госпожата за посланик, протокола е бил длъжен да определи изискванията и предварително да уточни облеклото. Но хора като Джибров вече няма, а само измислени експерт , като тез двамата днес сутринта по една от ТВто. Измисления проф. Стоилков може да коментира само парцалките на фолк певиците.

посраничка съща... защо сте ми изтрили първия коментар, Дир-ници??? Нямаше нецензурни думи!!!

Този лебед небесно син все за едни речеви клишета ми напомня от типа на: "Видяла жабата, че ..... и тя дигнала крак" или оная маймуна от фейсбук дето седи и си хубавее по цял ден като няма какво да прави. Ама какво да се прави - Господ вересии ни е пратил, грехота да му ги връщаме.

Циркът е голям за съжаление.

В Брюксел няма ли огледала- тази госпожа да се погледне преди срещата и снимките?

Митов, накарай я да се подстриже поне! И коя е тази тотално неизвестна дама? Да не му е стринкя на Даниелчо? Щото точно така изглежда. Откъде ги вземате, бе! Ох, зная, зная - оттам, откъдето се пръквате и всички вие, управляващи!

Чантата по време на официални срещи се оставя на пода. Обикновено стои дискретно отстрани до краката. Спрете да се излагате и разгледайте малко снимки от нета ако няма къде другаде да проверите информацията. В случая обаче, по мое мнение, най-вопиюща нужда от радикална промяна има прическата.

С чанта като тази не се ходи на аудиенция при краля, а на пазар в хоремага. Ходи се или с малка дамска чанта или, в краен случай, с бизнес чанта, тип папка.

Махнете по-бързо тази кичозна простакеса от Брюксел, че ставаме за смях.

Посланикът е гаф! Но пък е герб на управляващата партия. Да се препоръча стилиста на бъдещата майка на нацията...

Правилното място на чанта като тази е именно на пода.

не ми казвайте, че тази е "дипломат от кариерата" Видя се както има под това нещо, т.е. шапката - пълен въздух.

я върни тази - измислете някакъв предлог - айде бе - имало етикет - ама не да ни резилиш с това на главата.

Тая дето са я пратили от външно само е в унисон с надпреварата гербераска да усмиват и унизажат България навсякъде.. И понеже за това недоразумение важно било ''какво има под шапката'' как искате да се представи по друг начин след като под шапката НЯМА нищо

Чувството за стил, адекватност и усет за нещата е също част от мозъчната дейност и култура на човек! СРАМ!!!

хаха умрях от смях - е няма такава простота!

Хахаха,и това ще ни представлява като държава!?После се чудим защо ни нямат уважението по света.Явно назначението е с оглед на всичко друго,но не и на това какво има под шапката;)

Тая кой я видял, кой не, ами Той като ни представлява - нямакак да остане незабелязан, нали...

Най- кофтито в целия аутфит е прическата, защото е пълен контраст на облеклото. Ако косата й беше прибрана в кок на тила, и дрехите, шапката, чантичката и ръкавиците нямаше да изглеждат толкова нелепо. С така пусната коса сякаш е тръгнала за дискотека.

Кой ще я пусне в дискоте да му разгони клиентите:))))

... по-добре да беше облякла... шинела на коко...

Каква прическа бе! На брифинга тая е отишла направо от пазара. Изобщо не се е ресала преди това 3 дни. А гривничките й дрънкат ли, дрънкат. Защо не е жив Алеко да напише разказ за стрина Ганювица става посленик.

Ако Добрева беше някоя красавица, никой нямаше да критикува тоалета й, който сам по себе си не е грозен, нито неприличен. Тя обаче е с доста неугледна външност и изглежда гротескно в тези "кралски одежди".

В случая при тази госпожа, май няма нищо под шапката.