Кучетата са прекалено умни - не копират безполезни команди

Кучетата не възприемат безполезните команди на собствениците си, за разлика от децата.

Обратно в новината

Коментари - Кучетата са прекалено умни - не копират безполезни команди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека си е човек. Детето съвсем правилно спазва каквото му се казва. Това се нарича "процедура". Примерно ако ръчката просто изключва някаква възможна утечка на ток, която може никога да не се случи, като не се спазва процедурата, ако все пак протече ток кучето ще се гътне. Човек, в случая дете, спазвайки процедурата, няма да го удари тока. Кучето игнорира ненужно според него действие, без да се замисли, че някой е преценил, че това действие е необходимо. В случая детето проявява много повече разум.

Не се нарича процедура а стаден инстинкт.Ходя често до мол Сердука входа за коли е с 3 бариери двета са заедно а другата е разделена с 20см бордюр.Ясно се вижда ,че и трите влизат навътре.В събота и неделя на двете които са заедно има опашка от поне 20 -30 коли на третата никой.Така че не измисляй овчи глупости.Хората в група следват и вобще не разсъждават,което е по- лошо не използват и сетивата си.Скоро четох че пуснали накакви да излизат от сграда.Имали 2 варианта да следват ясно обозначени надписи или робот.Роботът умишлено ги водел в кръг.Познай колко са се водили от надписите.Групата били около 20туна човека така че никой не взел правилното решение.Всеки предпочел да следва ,пред това да разсъждава.И последно- относно процедурата навсякаде ги има и всеки мислещ човек вижда ,че има и по добър начин.И накрая сега си представи че времето е критично.Ако има ограничено време следващите процедурата ще гризнат дръвцето.Освен това ако има вероятност за опасност тя се индикира предварително при всички процедури при хората.Виж си плюсовете имаш само един минус от мен.Води стадото човеко с точния ник.Наслука

смятайте как ги "обработват" дечицата още от училище, с филмите, телевизията, списанията и интернета вече...

Подозирах ги, че се /ни/ правят на луди и ето на, доказа се! И откъде накъде тази поза "кучешката"? Обидно, най-вече за животинките.

Винаги съм смятала, че кучето ми е по-умно от повечето хора, които съм срещала.

Скъпата Анджи да беше уточнила за колко време "съзрява" едно куче и за колко едно дете. Та да сме наясно едногодишно куче към колко годишно дете да апроксимираме. И ако ми кажете, че седемгодишно дете реагира САМО първосигнално - жал ми е за детето. За родителите му - нищо няма да спомена.

са кучетата, наистина са много общителни и умни. Но по-сръчност и изобретателност котките ги надминават неимоверно, много бръкливи гадини са!