Хилари Клинтън и Доналд Тръмп се обличат като лидери

Той не изневери на тъмните костюми, тя - на костюмите с панталони.

Обратно в новината

Коментари - Хилари Клинтън и Доналд Тръмп се обличат като лидери | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А може би аха-аха, току-виж, още малко и ша са цаливат?!И наште двама да съ снимат тъй за пуколенията с взор един в друг сякаш обречени с вечна клетва за вярност. Представете си ги като гумени глави в скечове, ако това беше в кръга на комиците от "Монти Пайтън"...Ама не би! Само гумата остава същата.

тия са пълна гротестка -дърти кукли на конци на два три олигархични клана-тя с маниакална психоза, той -завършен клоун.

Е, нема що! Намерили с кого да я сравняват! С тая разпоретина - героинята на Кери Уошингтън!

Кога ще е краят на този латиноамерикански сериал. .Вече стана мн. досадно.8183

"...Нека се обичаме без да се събличаме..."

КЛИНТЪНКАТА Е В СТИЛ "МАО ДЗЕ ДУН ":))

Стою

Клоуните се гримират преди представление. Тунеядците ги "гримират" екипи, щото всичкото им е представление. Жалкото е, че клоунадата е за чужда сметка.

и двамата са със стилни облекла и наистина им прилича, друго е като пред хората се изправи политик със стилно облекло, и външния вид не е без значение, но у нас е на мода, която са копирали почти всички герберски кметове - тениска+сако+изтрити и впити дънки за мъжете и панаирни облекла за жените, но в нашия случай е важен банкянския привкус, а не стила .....

Който е писал статията, хабер си няма от символика на облеклото. Костюмите са робски дрехи, еднакви са, за да се обезличи слугата. Вратовръзка, ръкавели, гривни, значки по ревера и т.н. символизират робските окови и чия принадлежност е робът. И ако облеклото на Тръмп може да се интерполира като "слуга на народа си", то Клинтън просто се опитва да не бие на очи с истинско лидерско облекло, защото то обикновено се възприема като твърде ексцентрично от простолюдието. Един Зукърбърк се облича много повече като лидер.

И какво е "лидерското " в облеклоте на Цукъра? Би ли могъл да си конкретен?

Бабишкерата продължава да износва панталоните на мъжа си. И така до пенсия.

Хилъри е с панталони, за да не изпъкват тестисите..

.....напротив под полата няма да изпъкват, а панталоните ги подчертават.... и ти си се напънал да напишеш нещо остроумно повече от колкото ти се отдава.

те и бг селяните по дискотеките се обличат, все едно управляват 20 фирми с годишен оборот от 40 милиарда долара, ама 90 процента от тях гледат прасета, или са шофьори на микробуси с цигари.. Има си и правила, колкото по-голям и жълт часовника, толкова си по-богат (негърска мода) . Колкото си по-татуиран, толкова си по-лош (bad boy, негърска мода) Колкото си с по-избръснати ръце и надути от химия във фитнеса, толкова си по-як (арабска мода в Германия) Колкото БМВ-то е по-шумно с пробито гърне, толкова повече върви (арабска мода по гетата)

Ако имат въпроси как да се обличат правилно могат да се допитат до нашия посланик в Холандия ли беше, Белгия ли, ей сега наскоро я коментираха в новините.

Люксембург.

Белгия и Люксембург най-точно

и двамата са опасни за света, особено Хилари - пък дали са с панталон или дълга вратовръзка, като прецакат пейзажа, каква файда.......

Хилари Клинтън и Доналд Тръмп се обИчат като лидери.

Истината е че са приятели (освен когато се джавкат за големия кокал).

Нещастници, защо си трайкате като мишки? Вие сте най-яркото доказателство, че медиите са в ръцете на килъри!

за кое си трайкаме?

Асандж