Чарлийз Терон в гореща фотосесия за ”Диор”

Чарлийз Терон продължава да жъне успехи като лице на "Диор". В новата кампания на марката актрисата се превръща в "златна богиня".

Обратно в новината

Коментари - Чарлийз Терон в гореща фотосесия за ”Диор” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо си е страхотно парче! Само Клаудия Шифър, М. Белучи и Бар Рафаели имат подобно излъчване!Направо апотеоз на жената с главно "Ж"!

За мен това е най-красивата жена, стилна, нежна, изваяна, с излъчване

Най-впечатляваща е дългата й шия. Според специалисти, възрастта се познава по степента на "свлеченост" на фигурата, особено по скъсеното разстояние между шийните прешлени, понякога още на 40 г. шията в задната си част се сплесква и се скрива между раменете. Нея това не я грози още много години напред, сигурно се занимава с танци, йога.

Факт - шия като на красив лебед. Забелязал съм, че дълга и изящна шия имат високите и стройни жени. Противно на максимата къса коса за къса шия, дълга коса за дълга шия, смятам че една красива и изящна шия трябва да се покаже, защото е страшно секси. Жена ми е с дълга шия и прическа на каре много й отива. Много повече отпреди като беше с дълга коса на пластове. Тя всякак е хубава, но с къса коса е страхотна. Има и дълги крака. Дето се вика ти се роди 1.60, пък чакай да имаш хубави крака:)

И ти сигурно си много убав... Не може да не си ...

Кой каквото ще да си говори,но аз не мога да кажа друго освен-много,много красива жена!

Малиии , тая що е убава , ако че е дръта чанта -мачкан лак

охооо и сега видях че сутиена на роклята и е подплатен с дунапренени подплънки с цеп създаване на оптическа измама че гърдете и са по-големи и по-крътли а те всъщност са остри и малки и тя ги прикрива почти навсякъде във визеото само накрая на първото това се забелязва ясно

Да бе, тръгнала да си прикрива гърдите - една от най-харесваните жени! Голямо си село! Да не мислиш, че всички харесват големи гърди? Едни малки свежи гърди са супер! Като на френско гадже, така да се каже, не като на крава!

Не мисля, че има студена красота. Който я е гледал в "Адвокат на дявола" и "Месец любов" е наясно - там е нежна, с много топло излъчване. Събота я гледах в "Прометей". Не бях гледала филма. Там играеше роля на студена кучка и беше дяволски добра. Беше поразително красива и в страхотна форма, а във филма е на 37. Прекрасна е! Просто е добра актриса, когато иска има студено излъчване, когато иска е миловидна и нежна. Но независимо какво излъчване ще изиграе, винаги е дяволски красива и талантлива.

Това пък жена да превъзнася жена ми е било винаги странно, инфантилно и леко дразнещо. Мъж съм. Това за протокола. В случая пък имаме една твърде прехвалена южноафриканска кобила със злобно и надменно излъчване. Това ако го видя, го подминавам като круизен кораб, рибарска лодка и се спирам директно на Меган Фокс или Олга Куриленко, а защо не и на кака Катрин Зита-Джоунс. Cheers!

Меган Фокс??? Този изкуственяк? За другите две съм съгласна. Къде видя злоба, правиш ли разлика между артистично изпълнение и влизане в образ, за който ти плащат и реалност. Тук повечето коментари са от жени и няма нищо лошо в тяхната възхита. Харесвам красиви жени, женската красота буди възхищение, не мъжката.

Една от най красивите актриси.

Жена отвсякъде! А що се отнася до коментарите за гърдите и - въпрос на вкус. Стегнатият средно голям естествен бюст е мое предпочитание. Излъчването е това, което има значение!

кифла, като всяка друга !?

Убава е, ама нема бозки.

оправдания

ПРЕЛЕСТ-какво повече мога да кажа

фотошоп...примерно

БОГИНЯ

Намирам я прекрасна.В чудесна форма е !Талант и класа.Просто кукла.Мечта за всеки мъж.

Не е анорексичка както повечето., да е жива и здрава.

Каката е страхотна. А тука само написах малко за троловете и леле мале. Ама не бойте се бе, нямате бъдеще пред себе си.

Характерна, расова, омагьосваща.

Чарли(йз) нали сега е качила повече от 10 кг. за някаква роля и изглежда като лелка?!

Че тя и в "Чудовище" беше качила повече от 10 кила и после пак влезе във форма.

Ама в Чудовище беше 20 години по-млада

Тая ме побърква. Дори циците ѝ са върха. Южна Африка е много далеч.

ти май не си виждал никога през живота си хубави цици

Човекът може да харесва точно такива и ти нямаш право да му даваш наклон на вкуса.:) Точно този тип ,, красоти,, с възрастта стават красиви... Е,ако се помоли като Салма Хайек , може и по-бързо да и пораснат... Важното е, че са натурални, а не силиконова измама за очите...

Давали са ми да пипам съм точно 316 чифта цици. Мъжете харесват мястото. Каквото и да има или няма там, те пак ще искат да пипат. Нейните са страхотни. А Южна Африка наистина е далеч.

Стига с тази студена красота. Као ви хванат онези юнаци с меките китки и четчиците с грим, и Салма Хайек ще направят студена, ако искат. В някои от филмите си е по-естествена и там се вижда клолко миловидно, истинско и топло лице и усмивка има. Друг е въпросът на какъв "имидж" залага. Наистина много е красива и талантлива, има искрицата, която може да промени всеки филм, в който участва. Е, все пак нека не забравяме, че е просто човешко същество. Ако се обърнем към жената до себе си, много от нас биха открили, че тя е не по-малко удивителна.

И на мен ревността много ми вреди, предпочитам свобода пред ревност.

в подкрепа: как се казваше онзи филм в който тя играеше умираща от рак заедно с киану рийвс нищо студено а и в адвокат на дявола беше миловидна и невинна добра актриса

"Месец любов" е филма. Много ревах на този филм.

Сексапилът не може да се направи с четчици. Още по- малко е онова, което жените показват с разголени тоалети.Сексапилът е дар и не всеки го притежава. Сексапил има дори в човешкия глас.Уверявам те, че за разлика от Чарлийз,Салма ще излъчва сексапил дори и в спален чувал.

Чарлийз има много сексапилен глас.

Чарлийз Терон е известна в Холивуд с това, че няма никакви задръжки да се съблича и да играе в голи сцени. Четох един режисьор да казва,че нея я взема в такива роли.

Толкова е красива.Има толкова чар и сексапил в нея!Божествена жена неотразима и неповторима.Господ я е дарил с невероятна хубост!!!!!!!!!!!!

Каква е тази цепка от пъпа надолу и за какво и служи?

тя нямя хубави и секси гърди -айде стига с това съвършена-нарочно не ги показва щото не са за показване -там ще изцъкате всички които се превъзнасяте тук-и тук тя изобщо не е разголена а облечена и достатъчно прикрита където трябва да изглежда без недостатъците които има -ако някой иска да е съвършен трябва дае покаже гол

Тя никъде не казва, че иска или се мисли за съвършена. Ние я смятаме за такава. Няма нужда да има идеалните мерки, за да е съвършена. Според мен си има приличен и нормален бюст, не е голям, но го има. Има жени, които наистина са с много малък бюст. Чарлийз е толкова красива и впечатляваща, че едва ли някой й гледа гърдите. При нея акцента пада на лицето и осанката й, може да си позволи да си остане с естествен бюст. Впрочем ти не беше ли писала пак под статия за нея, където в десетки коментари възхваляше своя голям естествен бюст. И тогава не можа да преглътнеш факта, че хората я харесват и й се възхищават. Ако си същата веднага бързам да те успокоя преди да запълниш отново коментарите за гърдите си. Вярвам, че имаш уникални естествени гърди и тая плоска кифла Терон къде е тръгнала изобщо с тези яйца на очи. Ти си невероятна и единствена по рода си жена със супер гърди. Надявам сe вече си ок :)))

Рекламата на Диор с Джони Деп също е страхотна. Тези не пестят пари ;) Относно Терон, да красива е, но има хладно излъчване по принцип и няма достатъчно големи гърди за моя вкус. Подчертавам, моят! Безспорно е интелигентна и талантлива. Напомня на Шарън Стоун, като по-млада. Тя има студено излъчване, за разлика от Пфайфър и Бейсингър. От по-младите харесвам Уайлд, Скорупко и Имбрулия.

стоун имаше по-провокативно и сексапилно излъчване и честно казано за мен беше по-ниско ниво гледайте пак адвокат на дявола :) терон е изключително красиво нещо

Чак пък Бейсингър!? Тя има излъчване на дебилна змия

И физиономия на премита селянка

много от красивите нямат чак такъв голям успех в отоношенията си много от наистина умните нямат чак такъв голям успех в живота си успехът в живота е главно връзки и подмазване :) а умните и красивите са прекалено горди :)

Ахам и позицията на платен е трол е постижение, така ли?! Леле мале.

Що не си мълчиш, вместо да ръсиш клишета и простотии! Кой според теб му плаща, за да каже такова нещо - нито е за политика, нито е за реклама на нещо. Просто възглед - много точен, впрочем!

Наистина съвършена красота, а и талант има. Дано и късметът и да проработи, защото с този дърт мис-ки-нин Шон Пен нещо не случи.

Може пък той да не е случил с нея - ти да не си им светила?

Как може такава жена да няма мъж и биологични деца. Ума ми не го побира. Противно на всяка логика именно такива съвършени красавици нямат щастие в личния живот. Дали наистина мъжете не се плашат от красиви и силни жени? Моля, мъжете тук, ако искат да отговорят!

И аз се чудя! Не знам защо такива красиви и стойностни жени са сами. Може би мъжете наистина се плашат от съвършената хармония у такива жени - красота и интелект.

Защото като си стойностен, искаш и стойностен партньор, но да срещнеш такъв, си е и впрос на късмет! Няма нищо чудно, има критерии и изисквания, действителността не ги покрива и тя, вместо да прави компромиси, предпочита да си остойностява дните сама. Със сигурност това не е трудно за стойностната личност - мъж или жена!

Когато човек стигне съвършенството, спира да се размножава. Е, незнам дали е така, но гледайки я това си мисля. Прекалено е красива и съвършена, за да прави компромиси със себе си само и само да не е сама. А и да си сам го могат само силните хора. Иначе е най-лесно да се вкопчи в някого с цената на всичко само и само да не е сама. Освен това не е престаряла и е в прекрасна възраст да срещне мъж, който ще я заслужи.

Чарлийз Терон е въплъщение на съвършената женска красота, стил, елегантност и изтънченост. Просто неповторима!

Мен лично, както писах по-долу, определено ме респектира с външен вид. Не бих припарил до толкова красива жена. Освен това и характерът има значение, а ние не знаем какъв е нейният. Със сигурност е много волева и амбициозна, което я прави още по-страшна.

Една жена когато осъзнае, че не може да разчита на подкрепа и разбиране от мъжа до нея или някакви други близки, се налага да стане волева и амбициозна.

Тябваше леко да си парфюмира и пичоринката.

Много е красива, обожавам аромата на Jadore (наричам го топла жена), но не и идеологията, която рекламира. Силна жена без мъж, мъж с мъж, женомъж...не съм консервативен, но това вече е античовешко.

Първият парфюм,,Аз обожавам,, e от 1999година.От тогава има поне 7 - 8 различни версии- ,,L`or,,,, Viole De parfum,, L`absolu,,,,,, Lumiere,,,, Touch de Parfum,, и др. Всяка една от версиите е с РАЗЛИЧЕН състав на аромати в своята пирамида . Когато обожавам нещо се старая да го опозная в детайли.:)

В детайли си струва да опознаеш само друго човешко същество. Освен разбира се, ако не си парфюмиер - тогава опознаваш и ароматите в големи детайли.

Парфюма е приятен, клипа е интересен, а Чарлийз е страхотна жена!

ПарфюмЪТ още не е пуснат в търговската мрежа- сега се промотира и се предлага в специализираните магазини на Dior.

В Гърция го имаше, гърците винаги са крачка пред нас.

Великолепна! Отивам да пробвам j'adore!

Невероятна

Съвършенна е !

По-скоро е съвършеНа!

съвършена, че на човек му е трудно да я възприеме като сексуален обект. Странно е. Гледам - чудна хубавица и ... никакъв сексапил, прекалено естетична е някак.

Като искаш сексапил, пусни си Планета или гледай Емануела в Биг Брадър. Чарлийз е красива, но студена красота. Ако искаш нещо по-знойно гледай нашите убавици.