Виктория Бекъм пуска колекция на достъпни цени

Виктория Бекъм официално обяви, че ще направи дебют в high street модата.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм пуска колекция на достъпни цени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахаха тази спайска и мода, чудят се къде да си харчат парите

Това не е никаква Виктория - това си е нашата Ирина Флорин!!!!

Боже, Target е магазин за боклуци. Нещо като магазин за 1 евро, но миризмата на пластмаса вътре е ужасна. Щандовете са доста празни. Преди около 2 години откриха множество магазини в Канада, но около година по-късно без много шум ги затвориха, всичките. Та се питам,до там ли е изпаднала тази т. нар. "дизайнерка" или всъщност това е точно магазина за нейното ниво?

Ти пък се изказа ... Таргет направи над 17 милиарда долара миналата година и е втората най-голяма верига магазини за дома (храни, дрехи, мебели). Погледни им индексите преди да говориш...

Тъкмо ще и отиват и на нейната цена. Тя не беше ли от "Спайс Гърлс" - нещо като английски вариант на сборна група на телевизия "Планета"? Ако не беше излъгала Бекъм към момента щеше да има пари колкото да си поднови членския внос в съюза на компаньонките. За справка - колежките и от "Спайс Гърлс". Едната, чернокожата, роди незаконно дете на Еди Мърфи, и от това живее. Другите и това май не успяха да направят... Мелби, Мелси и други сладоледи.

Всяка жена, която няма професия, става моден дизайнер. Има патки, които залитат по това.

Тия парцали и без пари да ми ги дават пак няма да ги взема.

Що така?, скъпотиите не вървят ли? Смени доставчика в Китай. Всички сме притиснати от китайците. Китайците го правят в пъти по евтино. Пък и Вие с този Брекзит, проблема е че трябва да се плаща мита и данъци на стоките произведени в UK.