Собствениците на кучета са по-здрави

Собствениците на кучета са по-здрави и се радват на по-добра форма от хората без домашни любимци.

Обратно в новината

Коментари - Собствениците на кучета са по-здрави | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как няма да са. Зиме стана някоя съботна сутрин, направя си чаша кафе, седна до прозореца, навън тихо, сняг дебел, покрил всичко, минус десет градуса, седем сутринта неработен ден - жива душа няма, само някакви неясни сенки самотно бродят из градинката като призраци да си развеждат кучетата за сутрешна тоалетна. Седим си с котарака до прозореца, той си грее мъдурките на парното, аз посръбвам кафе, гледаме ги и клатим глави. Как няма да са здрави, то му се налага да търчи навън при всякакви условия и по всяко време поне по два пъти да ден...

Простаци има колкото щеш и сред недолюбващите кучетата ! Прав си за намордника и каишката ! Моя пинчер 2.5 килограма е винаги с намордник и метална верига !

А за тези, които си имаме кучки вкъщи, няма ли да кажете нещо? И да - зная, че не мога да излизам на вън, рогата ми са прекалено големи за да мина през касата на вратата.

по- здрави, но са и образец на простотията. Интересно кога ще се научат че бълхарниците им трябва задължително да са на каишка и С НАМОРДНИК. И да се научат да си чистят фекалиите на питомците.

Аз мога да ти кажа кога ! Когато такива като теб се научат да не си хвърлят сополивите кърпички където им падне