Бременната Марион Котияр позира за ”Диор”

Марион Котияр пренесе новата рекламна кампания на "Диор" в градината на Кристиан Диор.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Марион Котияр позира за ”Диор” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да ама Чарлийз Терон, пак в реклама на Диор, я превъзхожда по всички показатели

Съжалявам че не знам френски и повечето филми с нейно участие трябва да ги гледам с дублаж или субтитри. Има страхотна харизма която днешно време много малко жени имат. Заедно с Моника Белучи са ми двете любими европейски актриси.

почакайте новите франзуци да изглеждат така - мазни маймуняци с евтини дрехи, неграмотни, нагли и нахални, по цял ден дремят по тротоарите или гледат телевизия и спят, а когато не спят е*ът всичко което мърда в квартирата (безплатна от Франция) , ако няма какво излизат навън да изнасилват..

Много красива жена, естествена, запазила индивидуалното си излъчване! Браво!

Ох, Коти(яр)о...

Хайде, хайде, на нас ще ни ги разказва тия лафове. Погледнете ги само миличките на снимка 8. Като че ли са родени един за друг. Дали пък тая ще е първата, която е устояла на чара на Брат. Едва ли. Те французойките не си падат по отказването.

Ако е за Брад Пит, и а не си падам по отказването! А мацката е сладурана. Да е жива и здрава и много щастлива. Пък с кого - тя си знае.

възход и падение - едната снима за диор, а другата я разпитват фбр за осиновените от кол и въже дечурлига

никой не бил чувал за нея??! а защо тогава диор не са наели другата, по-известната?? въобще джоли може ли да е лице на бранд от такъв клас?

Прекрасен модел за Диор, за дрехите, аксесоарите, обстановката, самите снимки - думи нямам, просто всичко ми е перфектно. Адмирации от мен!

Хубава жена, талантлива актриса. Излъчва класа.

тая никой нямаше да я знае ако не бяха слуховете с брат пит и брат му.

Да бе, само дето е носителка на "Оскар", "Златен глобус", "Сезар" и други награди. Не я знаят хора, които се интересуват само от жълти клюки, а не от изкуство, такъв тип хора са научили за нея сега.

Значи аз съм от никои-те.. :) Прекрасна дама и актриса.

несравнимо по-красива и женствена от джоли. известна e на тези, които гледат европеиско кино, а не холивудски бози.

хаха, че аз съм гледал повече филми с нея отколкото с Брад Пит. Явно гледаш само американско екшън кино. Макар че и там играе в много филми - само вземи четирите серии на Такси

или "Добра година" с Ръсел Кроу и нея - любим филм

АХхаха горкичкият, колегите вече са те изяли с парцалите, за такива пошли изказвания само такова отношение. Но нека и аз да не ти остана длъжен. Това, че си как да се изразя семпъл, не означава автоматично, че и целият останал свят е такъв. Това, че за теб киното се изчерпва с поредният грандомански проект на Бей не означавам че няма европейско кино !