Синди продава дома си в Малибу за $60 милиона (снимки)

Синди Крауфорд и съпругът й Ранди Гербер обявиха за продан за 60 милиона долара калифорнийския си дом в Малибу.

Обратно в новината

Коментари - Синди продава дома си в Малибу за $60 милиона (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цената е завишена поне 10 пъти.

Купувам! Но само ако Чичо Чарли ми е съсед :-)

Ех, редакторке... До тук в изречението: "Двойката и Джордж Клуни и съпругата му, адвокатката Амал" има поне едно излишно "и" и една излишна запетая..

И защо продават? Да не би рсторантьорският бизнес или адвокатстването по човешките права да са фалирли?

Ха, тамън се виках, нямам къща, иде зима, къде да си прибера кашона с багажа. И ето ти късмет! Само да мина да обера едно две казина и купувам.

Тази кака е яка та дрънка.Ама чак 60мил. за подобна къща не мерси. Вип персони у Америка май милионите ги нямат за нищо...

И как ги изкара тези пари , манекенка и рекламно лице. Не е ли прав Тръмп, че парите се складирват и се дават на определени класи хора в Аерика, нямащи нищо общо със заслуги за това.

Тя има бизнеси за мебели и куп други неща, не е останала на манекенството и рекламите.

Това обява ли е? Къщата без Синди няма да е същата и няма да струва толкова пари. Те го знаят и за това са сложили снимки с тях.

И ТЯХ ГИ Е НАЛЕГНАЛА,ДА СИ ПРОДАВАТ КЪЩИТЕ !!! КЪДЕ ЛИ ЩЕ СЕ ПОДСЛОНЯТ,КАТО Я ПРОДАДАТ ?! МЪКА,МЪКААА !!!

Синди е велика. Но нека поговорим за малибу - никакво ограничение за строителството върху плажа и така публично благо е заграбено от богатите, превръщайки го в застроена повърня, която е скъпа, само защото кинтите се печатат там-

Kефи ме, снимката с кученцето!!;)) Oх,...искам, да съм на неговото място!!;))

нищо работа - полвин бабина пенсийка...

Това е смешно. Този имот не струва повече от 3-4 млн. долара. Чувстват се прецакани от сделката, а и никак не е лесно да живееш в изолация насаме със себе си.

Напротив сттахотно е да се 'осамотиш' с океана и да не те безпокоят разни бацили, дето живеят от твоята мъка или несгоди.

Може да им предадете че ще го купя.

Едва ли са опрели точно до тия 60 милиона, но просто има хора, които са ненаситни, неспирно се борят за пари и после се чудят защо и от къде са им дошли проблемите - и със здравето, и с живота като цяло. Затова предпочитам да споделям щастието си с любимите ми хора вместо да мечтая за такъв източник на милиони.

Тия пари ги нямате за нищо ей. А на нормалните хора пробутвате дървени бараки на баснословни цени.