Ангелите на Victoria's Secret дефилираха в Париж

Топмодели дефилираха за Victoria's Secret в Париж на традиционното годишно шоу на марката.

Обратно в новината

Коментари - Ангелите на Victoria's Secret дефилираха в Париж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бая перверзна трябва да си , да облечеш това бельо и да го развяваш пред милиони мъже :)

а бе, ама на садо-мазо ексхибиционизма мода ли му се вика вече?! та чак го показват и на компютъра! това не е ли само за вътрешна консумация тип харем парти? то верно, нали, че в харема същите тези гащи ще бъдат носени от мустакати мечки стръвници, но парите ща са пак същите...

Дефлорираха ги ?

ЕДИН ВИЦ ПО ТЕМАТА : ... "ВЯРНО Е ЧЕ АЛЛАХ Е ОБЕЩАЛ ПО 40 ДЕВСТВЕНИЦИ НА ИСЛЯМИСТИТЕ , НО НИКЪДЕ НЕ Е КАЗАЛ ЧЕ ДЕВСТВЕНИЦИТЕ ЩЕ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО МОДЕЛИТЕ НА ВИКТОРИЯ СИКРЕТС" :))

СМЕЙТЕ СЕ ДА НЕ ГО ПОВТОРЯ :)))

Да ама на арабите им харесват дебели жени ! Същото кичовско бельо под абаята, ама с огромен диференцал...

Как така никой не написа, че по улиците на БГ всяко второ момиче е по красиво от тези мацки! Това е редовния коментар под такива статии. Истината е,че няма много такива жени, нито в БГ, нито по света. Не случайно са подбрани от различни страни. Имаме хубави жени, но малко са тези, които да отговарят едновременно на ръст, телосложение, лице, да не са с пластики, да имат хубава кожа и нормален тен, а не почерняла и татуирана тапицерия. Такива жени са целунати от Бога. Защото, каквито и качества да притежава една жена, красотата си остава нейното най-мощно оръжие. Ако знае как да се възползва правилно - няма да съжалява.

На тези жени работата им е това - да показват телата си. Освен това повечето имат пластики и лазер, за премахване на лоша пигментация... но добре направени...На живо и без грим и фризьор, без зверски тренировки, без специална диета с години, без осветление, пуш-ъп сутиени, кремове и цялото шоу, са си едни кльощави върлини /среден ръст 178 на 50 кила/....

Гроздето е кисело! Тези жените са блян за мъжете от цял свят, но не могат да минат критериите на Дир-ниците. Колкото и да изброяваш, на хубавото- грозно просто няма как да се каже, мила ми злобичке!!!

явно си много елементарен/ елементарна стом мислис це красотата трябва да се използва за изкарване на пари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чудесни десени, свежи цветове! А котета, са само за галене... Катеричките, до орехите!

МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ :))) И ИМАТ КРИЛА :)))

Лима ще си остане една от най-красивите мадами на света. Има красота, секси излъчване- всичко, което един мъж може да желае. Просто е страхотна.

искам и моята жена да изглежда така. е...и краката,супержени са това.

И у нас има високи, дългокраки красавици. Въпросът е ти дали си висок и портфейла дали ти е пълен. Тогава ще имаш и такава жена.

ангели, ангели, колко да са ангели...

и по добри сме виждали .. бива но на 90 % в тях го няма истинското излъчване на жена ... иначе като пластмаса и структура са добре

Тия позавехналите щом не ги искаш аз щъ ги взема горките .

ПО ТРАДИЦИЯ , ДЕНЯ В КОЙТО ГО ПУСНАТ ПО НАШИТЕ КАНАЛИ В АМЕРИКА СИ ВЗИМАМ БОЛНИЧЕН :))))

ПО ТРАДИЦИЯ ЛЪСКАМ БАСТУНА ЧЕСТО :))) НЯМА КОЯ ДА МИ ПУСНЕ :)))

На батко котенцата, искам ви всичките!

Абее, бива ги! Някои от тях вече имат по 2 деца.

i kade beshe tochno Karli Kloss, che ne ia vidiah. A i samata tia kaza, che niama da uchastva v oftsialniat si Twitter i pozhela uspeh na drugite momicheta. Sashto Behati Prinsloo i Candince pozdraviha momichetata i izraziha sazhalenie, che shte propusnat showto.

ма нема ли ангелчета под трийсетака бре тия малко позавехнали ми се струват....

Тези тъкмо са се изпедепцали, а ти искаш да ги сменят!

Явно не разбираш нищо от жени, а само от момичета. Да наричаш завехнали световните секс символи е доста комплексарско. Мисля, че Victoria Secrets трябва да включат по-възрастни жени, за да покажат, че и те могат да имат сексапил. Какъв сексапил може да излъчва 20 годишно девойче, то е още дете. Жената е най-женствена именно след 30. Защото има жени с много нежна кожа и черти, които и на 30 приличат на момичета. Но след 30 лицето, формите и извивките вече стават женствени. Демек жената е жена над трийсетака:)))

Да бъде модел на Victoria's Secret е голяма чест за всяка манекенка, но да си сред първите красавици цели 15 години е невероятен успех. Такъв е случаят с Адриана Лима. Явно марката наистина държи на женствеността и сексапила, защото Адриана носи сутиена от серията "Fantasy Bra", за който мечтае всеки модел на марката на 27, 29 и 33 години. Амброзио го носи, когато е на 31 и 33. Има изключения като Жизел, Кандис, които го слагат преди 25. Хайди Клум го е носила най-много пъти и беше лице на марката до 37 год.възраст. Според мен марката залага на женствеността. Защото едно момиче на 20 няма как да излъчва женственост и сексапил като една жена на 30+.

Не са голи, но и облечени не са - върхът на евроатлантическите ценности е това!

Каза нещо ама всъщност нищо не каза..

Да жувай порното рекох, ама ако може по-така ремъци да има, каиши, перушина. Най-вървежните жени - порно кралиците! Най-могъщите мъже ... хм, цветнокожите, май. Подай насам ваксата и помпата, викам!

Високата жена е за парад. Тез дълги крака требе да ги види целяи свят

Красота от световна класа.

ако от няколко месеца Иринчето има "необичайно подут корем", за това време трябва да е нараснал и да е поне в 6 или 7 месец. Обикновено към 4-я месец бременността започва да личи.

В 5 месец е. Това,че не е станала 120 кг. е друг въпрос.

подутия корем не е от няколко месеца, а от 1 месец. В първите 3-4 месеца не личи. Матката нараства първо към малкия таз, след 4-я месец вече се вижда на симфизата.

никой не говори за килограми, по себе си ли съдиш?

Женска суета + мъжка похотливост = Виктория сикрет.

Сополи + Салфетка = май сикретс