Григор Димитров и полуголата Никол заедно на награди

Никол Шерцингер и тенисистът ни Григор Димитров дойдоха за ръка на Британските модни награди за 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров и полуголата Никол заедно на награди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

забавляват се хората, и двамата са известни, успели, богати, ние колкото и отрова по техен адрес да изплюем, с нищо няма да ни помогне да станем по-успешни или по-щастливи

Преди Никол да стане гадже на Гришо коментарите под статии за нея бяха положителни. Откакто е с него е най-оплювана. Защо ли? Дали в основата не стои прословутата българска злоба.Тази завист е насочена към Гришо. Като ходеше с Маша редовно съм чела ковентари, че е стара за него, че е висока топка, че той е неудачник и т.н. И тя беше стара, даже някои пишеха, че му е леля и тем подсобни, а разликата им е 4 години. Според мен, с която и да е никога няма да я харесате. Не ви прави чест, Гришо е успял българин. Това, че няма да постигнете неговите успехи, да живеете негвия живот и да имате неговите готини мацки, не е причина да изливате тази злоба. Вместо да се гордеете с него, пишете простотии - много е грозно!

Гришо сигурно я сцепва от оргазми, а вие тука си злобеете!

Никол есупер елегантна и много и отива!Всичко останало са коментари от "българския казан в ада, който никой не го пази, защото сами се топим и мразим"

Според мен сте много тесногръди. Приемете, че хората просто се забавляват. Какво сте седнали да ги обсъждате, все едно ще се женят. Не че е невъзможно, Шакира и Пике са с 10 години разлика в нейна полза и имат две деца. Но според мен Гришо е млад за семейство и като се има предвид, че е във възрастта на силната мъжка потентност. Едва ли нещо повече го вълнува в момента от нагона. А какво по-добре от една опитна кака. Какво да прави с 20 год. дето не знае какво да прави в леглото. Никол има излъчване на тигрица, пък и славата й е такава. Освен това тази раса са много страстни, иде им отвътре. Щото има жени дето и на 40 са дървета и такива дето са майсторки - тази е от вторите. Така че двамата чисто сексуално няма как да си паснат по-добре. Фигурата й е перфектна, възраст не възраст....с това тяло няма как да не го възбуди. Като сложим и уменията и техниките, които владее. С две думи - наш Гришо ще има хубави спомени да разправя на деца и внуци. Сега му е времето, нека си поживее момчето. Едва ли някой от тук пишещите мъже би отказал на Никол, тук може да я плюете, но ако ви падне ще искате и да повторите. Просто не го мислете, момчето си живее живота и граби с пълни шепи.

В тяло няма грешка, макар че е ниска. Но в лицето ми прави впечатление, че 50 годишната Салма е много по-свежа от 38 год. Никол, което не е добре. При условие, че и двете са поддържани. Природа, какво да се прави, не е младолика. Но като цяло визията й е на лека жена, което на нейните години не й отива. Ако беше на 20 да й простиш младежката глупост, но на 38 да се разголваш така говори лошо за жената.

Гришо ако Николчето е със същия стайлинг, когато решиш да я представиш на родната си баба в Хасково носи повечко валериан със себе си!

жената има бельо, но е телесен цвят и за това не си личи!

Абе ти па щото лично си я проверил дали има бельо, че твърдиш, че има ама не се виждало. Дали има или няма само тя си знае, може пък прашките и да са в джоба на Гришката.

Таа требе има още сажди по нея от Хамилтън. Да лъска още малко Гришо там и да я пуска на следващия.

Що не си хване някоя нашенска тигрица, живуща в България? И без това нямаме достатъчно свестни мъже. Срам и позор българи да се хващат с чужденки при това положение. Николчето не я мислете, тя ще си намери. Дори и натези снимки има и друг, който да и държи ръката.

другият и е направил само комплимент. В двойката, изглежда се уважават и ще се разделят приятели. А любовта,докато се появи,ще изтече още много вода. А като се появи...кучета я яли.

Може би момъкът не го привличат младите девойки и не му става с тях. Не го корете, щом с Никол му е добре.

Така няма какво да губи.

Приличат на майка и син.

срещата и с Гришо е продължила доста, след като толкова дълго не се бяха виждали :)) В бързината на обличането за партито Никито направо си е забравила гащичките...:) А и по бързо и лесно ще е след като се приберат след партито, че Николката напоследък направо се беше "разгонила" ...:))))

И тя, и той са изперкали! Нищо чудно че са се намерили. От цялата работа Хамилтън спечели, че се отърва от тая джофра.

Няколко страници злоба :) Браво, госпожици и господа перфектни. Сигурно всички вие сте първа младост, красавци невероятни, и също толкова успели...

Повечето тук не сме млади и красиви, но и не сме се изпляскали без гащи на първа страница, за да събираме коментари.

Колумбиана

Има нещо наричащо се "невидимо" (телесно бельо-телесен цвят)..Нали сте отбор специалисти, как така не го знаете. "Изплескали" са ги журналята, а и на двамата общо взето не им дреме за вашите "философски" коментари и ганьовски определения :)

Не виждам как това, че "са се изпляскали" ти пречи на живота. Може би точно защото ти не си се изпляскал, но пък си дърт и грозан, те кара да идваш тука и да четеш морал, да даваш акъл и все такива, типични за нашите географски ширини прекрасни качества ;)

Какъв комплекс има Григор? Все избира жени, които изглеждат като негови майки.

абе незнам ама това черно мамче си яко секси а ти какъв комплекс имаш от тея зрели обиграни пантери незнам :))) подбирай си малки недодялани

Абе това черно мамче, както я наричаш има телце, ама в лицето ми е като изсъхнала ябълка. Така че айде дръж си го извехтялото мамче, пък аз ще взема нещо младо, сочно и бяло като например Джиджито , че доста ми действа само като я гледам. Ако трябва да избирам нещо обиграно бих взел Салма Хайек - няма друго толкова сочно като нея. На Кейт Бекинсейл не бих отказал - много класна мадама. И пак гледам гледам - Николчето е най-зле, почти се е приближила до Донатела ;)

Шегата настрани, но наистина млади мъже да избират винаги по-възрастни жени за сексуални партньорки си има име в психиатрията/психологията.

Всеки си има вкус или липса на такъв!

Тука сте се събрали все стилисти и дизайнери! А посланието й е: Злобейте, гадняри! Айде на минусите сега!

Тя изглежда супер зле !

Никак не изглежда зле за годините си.

Колумбиана

Изглежда си като нормална 38 годишна жена. Не знам от кога 38 годишните влизат в категорията "стари"...

Гришо трябва да вдигне малко критерия... все пак...

Никол изглежда доста захабена за годините си в лицето. 38 не е чак толкова много, а тя изглежда на 48.

Нормално, с толкова връзки и партньори да изглежда захабена. Не изглежда и щастлива. Лично аз смятам, че многото партньори и връзки изхабяват психически и емоционално човек /било мъж или жена/. Такива хора трябва да потърсят проблема в себе си, да поработят върху развитието си, да осъзнаят с какво отблъскват партньорите. Защо мъжете само ги използват, без да имат сериозни намерения. Само тогава ще имат истинска и пълноценна връзка. Неуспешните връзки, особено когато са доста водят до ниско самочувствие, загуба на достойнство и сериозни емоционални и психически сривове.

8 гаджета, пише е имала - днешните "девойки" надхвърлят тази бройка още преди да са навършили 16. Но наистина не изглежда щастлива, напротив - намръщена и прекалено сериозна в лице, в контраст с оскъдното й облекло. Имам известни съмнения дали изобщо има връзка с нашият левент или всичко е дирижирано от имидж мейкърите им. Григор нито с Маша, нито с Никол Шерцингер се държи влюбено, а тези неща са забелязват.

Николета изглежда просто жалко!друго си е Европата, възхитих се от стилния тоалет, обувките, бижутата на Кейт Мос, красота и завършеност!

друго си е на`команската визия и кокаляци викаш..нали тъй

Тоалетът е изключително пошъл и липсва дори елементарна женственост. Тази кака е заложила на порно излъчване, което да компенсира възрастта, но твърде неуспешно. А Гришо изглежда така наперен, сякаш дамата до него е "голямата работа". Забавлява се момчето, но не мисля, че тази връзка е нещо повече от флирт гарниран със самонадеяна показност.

Аз лично много харесвам пички по безгащи.

Дали Гришо вече е посял Българско юнашко семе в недрата на тази екзотична красавица?

Глупости. Съвсем ясно се вижда подплатата в телесен цвят.

Ти пък, и да се вижда защо да не си покажем българската простотия и злоба.

гришка не се заиграваи много с тази газела!гледаи и се учи от великия ал пачино!хаиде жив и здрав!