Дъщерята на Деп и Паради дефилира за Chanel

Chanel удостои с честта дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради - Лили-Роуз, да дефилира на ревюто Chanel Collection des Metiers d'Art 2016/17.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Деп и Паради дефилира за Chanel | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда си болна. Не мисля,че е красиво хора с такава визия да дефилират.

Прилича на недоразвито дете, а и няма данни за манекенка за модни ревюта. Тя Кара Делвин не че е много по-хубава, но поне има някакви физически данни...абе от трън та на глог

Слаботелесна бледа наркоманка са и основните данни за модел. Тази дори не е красива. Кво кат е Деп...

Дъщерята на Деп Пърди? Не вярвам!

Децата на богатите все - манекенка, актьор... как пък един не стана инженер?!

Понеже следиш само децата на известните манекенки и актьори, интересувай се от децата на топ архитектите и инженерите и ще намериш и другите професии :D

Голям си бухал МИрчоу... В раздел Лайф няма да намерш новини за големи инженери, медици и архитекти :))))

По-интересно е да я видя как Парадира.

Това е феноменален случай - това дете прилича едновременно почти на 100% и на двамата си родители, които са абсолютно различни почежду си :)))

Като майка си. И с лигавата походка на капитан Джак Спароу. Но горкото дете е невинно - каквото, такова! Иначе какво друго?

Подобрена версия на майка си. Бих могла да я объркам с Ванеса Паради.

Готина пичка

Е това е класата - Шанел в Риц, каймака на елита, само като погледне човек по колко различни вида чаши и прибори са сервирани пред всеки гост и му става ясно... Не е лесно да излезеш пред такава аудитория на 17, браво на момичето. Освен това тоалетите на Шанел прилягат добре на нейното излъчване - има характерния френски шик, наследила го е от майка си.

Така е, но виж коментарите. Тука не ли черно, изпечено в солариум с 12456 пласта ФДТ, със 15 кг. силикон не влиза в графата красиво и задължително с липсваща буква в името - Лозанов, Иванов, Търкалов, Валериев, написано на развален руски език. Последна мода е да се представяш рускиня, по- вървежно е. И да не забравяме, нашето са Мудели, не са...,това какво е!? И защо не е на Банско?

Става, си, става си мацето, баща и трябва здраво да я пази от келешите които искат да я праскат.

Който баща е опазил дъщеря си, да му направим паметник с ореол... Ха-ха--ха! Странни птици са бащите! Когато ходят да мърсуват, ку*вите са готини, а когато дъщерите им са готини, всъщност, не са... А всъщност, козата си сака...пръч!

тя призна, че е лесбо!

Твърде млада за тая месомелачка, дето са я метнали! Сладка е,ама глезените нещо хич ги няма, малко на родопчанка го докарва в крачката - якички глезени за модел. :)

Тюю.. как ги харесвах Ванеса с Джони Деп като двойка. Какво им стана на тия хора не знам и аз... А момичето им е много нежно, наистина!

Прекрасна!

Страхотна е. Нежна и красива.