Роджър Федерер е най-стилният мъж на 2016-а

Федерер добави нова титла във впечатляваща си колекция от постижения, след като бе избран за "Най-стилен мъж на годината" в класацията на списание GQ.

Обратно в новината

Коментари - Роджър Федерер е най-стилният мъж на 2016-а | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер горин пич.

Федерер е далеч назад в друга класация, където са включени много по-известни личности - световни политици, певци, кралски особи, спортисти! Там е далеч далеч след Григор, който засега е четвърти. Вижте класацията link

Всъщност е доста стереотипен, което не означава стилен! Той не показва собствен ситл, а стила на средните магазини за костюми, риси и блузи в Швейцария, които при това са с ограничен асортимент, както знаем живеещите тук. Пазаруваме си в Мюнхен и Милано, за да имаме избор. Момчето е облечено в Глобус и не виждам къде му е стилът, като в дрехите му няма избор, а има покупки при типичен, при това ограничен избор. Ако имат пред вид как маа с ракетата, това е друга тема, но мисля, че не това имат пред вид.

Швейцарец, повече няма какво да се коментира.

Талантлив,умен,красив и богат,и Шампион.Всичко е така добре споено в него.Връщай се бързо на корта Фед!

федерер е не само най-силния мъж на времето. Той е най-големия спортист, най-интелигентния тенисист и една от най-силните личности на последните 10 години. Такива трябва да са големите спртисти. Големи мъже, големи личности и хора.

Наистина истински, голям, достоен мъж.

С неговите пари и баба знае да се облича стилно. Не е никакво постижение. Виж, ако изберат някой клошар за най стилно облечен, това вече би било някакво постижение.

Велик!

С огромен успех може да участва и в конкурс за най-грозен мъж.

Недей така! Шкембе няма, коса има ... Да не ставаме максималисти!