Кейт похарчила £174 000 за тоалети тази година

Херцогинята на Кеймбридж Катрин редовно носи по няколко пъти част от тоалетите си, но тазгодишният й гардероб се е увеличил четворно спрямо 2015-а.

Обратно в новината

Коментари - Кейт похарчила £174 000 за тоалети тази година | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дкми

И аз да бях на държавна издръжка - нямаше да ми е проблем да харча дори и повече.... Изкарват ги някакви герои т.нар. "кралско семейство", но истината е, че са търтеи, които живеят на гърба на хората.

Ура! Значи през 2016 г. съм спестила 174 х. паунда, като НЕ съм си купила такива дрехи.

Кейти си пазарува, а британския данъкоплатец плаща с удоволствие. Мбуахахахаха

Купува, защото не ги плаща ТЯ, а английският народ. Там има данък "за кралицата".

Великолепна кралица ще бъде! Но вероятно последната ...

какво му е великолепното на тоя сухожил със стисната цепка за вместо уста

Е па новата президен'ша е похарчила вече два пъти повече само за един месец за да преобзаведе президентската резиденция в Бояна.

По 400 лири на ден! Че тя ако харчи по-малко ще и се смеят.

особено много ще й се смеят милионите деца умиращи от глад и бедност повсеместно на земята. ИДИОТ ГНУСЕН, такива лумпени като тебе зрада простотията си са по-обасни от тоя алчен лицемер на снимката . Твойта глупост е опасна за направо за съществуването ан Вселената..

Някои хора гладуват и мизерстват, а тази профуква цяло състояние за рокли и финтифлюшки. Несправедлив е света! няма правда!

Че кой пък е казал, че е справедлив...

ами ще стане справедлив, когато ние го направим справедлив, ама трябва акъл за това , оФцо проста...

До колкото знам, за тоалетите й плаща свекъра й - принц Чарлз, тъй като Уилям не е достатъчно богат за да си го позволи. Явно на определена възраст и според ранга, кралските представители на фамилията имат различно полагаща им се сума, както и привилегии.

Кралските фамилии и особено английската монархия от векове поддържа висок стандарт и стил на обличане и външен вид, има си и съответната етикеция за всичко. Така, че е напълно нормално да се облича с по-скъпи дрехи, макар като гледам цените, които са посочени, това са направо жълти стотинки за дрехи. Кейт е длъжна да се впише в дрескода и етикецията на британското кралско семейство. И си изглежда перфектно, има си хубава фигура. За разлика от Камила, която отвращава или пък Чарлз, същата работа. Кейт е свеж полъх влязъл в британската монархия. Известните ги следят под лупа на всяка крачка и тя няма право на издънки. Дрехите и отиват и каквото и да сложи и тича.

Напълно съм съгласна за Кейт, много свежо маце е, но не разбирам защо така говорите за Камила и Чарлз. Не разбирам с какво отвращават. Не са красавци, но те повечето хора не са. Постоянни в чувствата си хора, не са се изгубили един-друг цял живот - с това като че ли повече ме печелят, отколкото да ме отблъскват. Като обобщение - има хора, които ги харесват и аз съм от тях!

Чарлз навремето спеше с бавачката на децата си и заради него изкараха лейди Даяна /Бог да я прости/ по-черна от черна овца.

Голем праз. До края на дните си ще си лега само с принца. Колкото и да се фръцка, иска, не иска друг няма да опита.

Имала бол пари - дала. Какво има да ѝ броим парите. :)

нормално за манталитет на селянка...

разбира се,че селянката знае кое е "нормално за мантаритета на селянката". Малиии,колко сте жалки!

АМАН ОТ ТЕЗИ ТЪРТЕИ!

Аман от лумпенпролетариат!

Аман от лумпенизирани лакеи!

нищо не са тези пари . кеитх е супер! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е , и какво от това?Англичаните въобще не ги е грижа за това.Това ли е най_всжно и интересно за нас?

е, така е - като си взе мъж пилот по професия - покрива и разноските, може и повишение да получи, тогава ще харчи повече анорексичката

да харчи, дакато е млада и красива, като мине 50 -те и милиони да харчи няма кой да впечатлява! Пък и парите са да се харчат - поне радва окото на простолюдието!

хората няма кво да ядът, те толети молети нам'коси шми копуват...

еми ще ядат пасти ..

И после шат на патката главата... ;)

С уточнението, че тя лично нищо не е похарчила, а са ги похарчили данъкоплатците-поданици, които от както съществува монархията, плащат масрафа на монархическото съсловие.

Това изобщо не е вярно, кой ти го каза? Кралската институция носи много пари на страната, а тя самата има ограничен бюджет от държавата! Харчи си предимно собствени средства!

дкми

И от къде точно ги носи тези много средства на държавата? Какво произвежда т.нар. "кралска институция", с какво допринася за икономиката на страната?

глупаците английски, плащат ли, плащат...да ги изгонят тия мързеливи лумпени.

плащат на крале,а ти на тикви....

Имала - похарчила. Аз като нямам и 5 стотинки в джоба и съм трайно безработен си взех богата жена. Тя ме издържа. Всичко е 6+ интимно. Облече ме добре и сега я придружавам навсякъде където ходи по мероприятия, делови срещи с богати хора, приятелите й са всичките заможни, по скъпи ресторанти ходим. Аз не съм свикнал на такъв лукс и такова харчене, но щом тя настоява аз се съгласявам. Адаптирах се много бързо от моята бедна среда в миналото към лукса сега. Много се обичаме и парите нямат значение. Който ги има той дава. пп. имам шофьорска книжка и аз сега я развеждам с яките коли които са нейни. Но те са наши вече де. Общи.

жена ти има ли приятелка?

И какво общо с темата има твоя тъп коментар .....

А дали си купува книги ?

овъррейтет слат парцалки

парцалки,ама готини!

големи коментари от малки души. мишки. както обичаше да казва мои приятел от компартията. вие издyrjaте много повече паразиту какро казвате отколкото англичаните. за това не мисли ганио балкански. гледа все в канчето на по успелия и се старае да го омаскари.

Издръжката на английското крадско семейство е няколко пъти БВП на България. Само за шибания личен влак на крадлицата държавата плащаше 16 милиарда паунда на година, до преди около 4-5 години. Но, в днешно време има самолети, та се отказаха от тоя лукс. Но, който е крал от цял свят, сега има да плаща. Нормално.

английските балъци похарчиха пари за парцалите на Кейтито не тя...там парите идат от народа като за нашото парламенто

Нека да си купува рокли сега и е време.. и аз ако съм на нейното место ехе..колко ще купувам

Тази млада жена (без значение битието й) е е дна от малкото дадености на публични женски фигури, които въодушевяват ловеца и събуждат инстинктите му на обладател, и любящ стопанин!

..един ценител се намери!

загорял... дедо за ценител ли го смяташ?.... или за естет

И защо?

Само че не Катито ги е похарчила тази огромна сума пари-целия масраф са го платили тъпите, малоумни и почти дебилни британски данъкоплатци!!!

нема страшно!ти плати "Белене", КТБ и още много,което не знаеш!

С тия скъпи дрехи няна да стане по- хубава. По- добра обаче би могла, ако ги дава за благотворителност например. Аз лично мисля, че е неморално, ако си купуваш толкова скъпи дрехи, при условие, че има толкова бедни хора. Ама щом англичаните искат да имат монархия, моля, да си издържат паразитите.

Радвам се за вас и пълноценният ви живот в обезпаразитена България!

от горепосочените дрехи няма нито една скъпа ... добре ч000 евро за рокля може да е по-особена цена, но не и за кралска особа ... сравняваме със стандарти в западна европа, а не с нашенски ... и аз нося панталони и обувки за по 250 евро, защо тя да няма за 1200 ... спрете да завиждате, никои не се интересува от злобата ви, а идеята е да се види колко е елегантна .. другото са евтини новинки *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аре стига с тия сурови меса алангле бре-СТИГА!

Имали индийците, дали!

Изобщо не разбирам защо изобщо това перо е на загуба. Тя като облече нещо и то става хит. Всеки би правил дрехи за нея минимум без пари.

Има много овце, които сляпо подражават на известните. Иначе, каквото и да облече Катето все евтино изглежда. Симпатяга слаба висока, но й липсва нещо , може би изтънченост или въображение.

Според мен и липсва чар.

не и липсва нещо, липсват и куп неща.

А мис чалгостан 2016 си търси нек'ъв успЕл да и купи адидас с две уенти :)...

Даже се съмнявам, че сме дали повече.

милата тя,това е нищо в сравнение със снобарията на селянките в бг,когато набарат чичко - паричко.

Така е като има глупави хора да робуват и издържат кралицата и протежетата им. Канада трябва да отхвърли кралицата по примера на щатите и да се обедини с тях.

Бюджетът, отпускан на кралицата от държавата, е определен и разноските за роклите на Кейт не са оттам. Кралското семейство е изключително богато и самО може да си позволи тези разходи.

И откъде има такова богатство? С труд и яко потене са постигнали всичко, нали?

Свежа мацка е Кейт - харесвам я!

А аз - не я харесвам.

гроздето е кисело ))))

гроздето няма вид - толкова е кисело, че в уста не се туря.

по сравнение с паричките, които отиват за тоалетите на Елизабет.