Кристина Милиан с прозрачна рокля в Ел Ей

Американската певица и актриса Кристина Милиан (35) показа гърдите си на червения килим.

Обратно в новината

Коментари - Кристина Милиан с прозрачна рокля в Ел Ей | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да питам - дали всички селски бекове тука, които се слюнчат и викат "ох на батко..искам да я е.а" Дали са същите, които казваха, че убитата Милена е ку.ва, защото някой колега й писал СМС, че е хубава и я харесва. Казвахте - всички ку.ви трябва да умрат. И тези тука ли?

...циганки екxибиционистки !

Пластмасата се изплаща, като се рекламира. Билетите за стойностните концерти и театър в България обаче свършват и без реклама. Много хубаво - всички са доволни.

Културна новина. Вместо да кажат каква нова песен е изпяла, казват каква е новата и рокля. Нещо съм изостанал, не я разбирам аз културата така.

А путиту кога?

Тази много ми харесва. Искам да я.... ;> и да се оженя за нея и да имаме много деца! Иначе единствената песен която съм слушал на тази е : Christina Milian - WhenYouLookAtMe много яка песен и мадама, дано да не е семейна и да вземе мен! Ще стане много хубаво поколение...!

Мале... Нали предложи брак преди малко на Тифани Тръмп!?? То бива наглост.... Толкова ти е морала и акъла! Ама тая, както казваш повече ти подхожда на етноса. Иди сега да се извиниш на Тифани и й кажи да не те чака.

Метър и 30 миньонче с готини гърди защо да не си ги загатне за малко публицистика, няма лошо....

Никакво излъчване. Някакво кюмбе, болно от ексхибиционизъм. Дегенерат.

Постигнала е целта си с тази рокля, нали затова я е облякла...иначе нищо.

na batkooo...

Всичко е направено с цел. Просто момата е поддръжничка на движението "Free the nipple" :)))