Пищната Ашли Греъм в провокативна фотосесия

Пищният модел Ашли Греъм разгорещи феновете си със свои снимки за януарския брой на списание V Magazine.

Обратно в новината

Коментари - Пищната Ашли Греъм в провокативна фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време за такива, като нея се казваше "100 кг. красота", само не разбирам защо няма двойна брадичка, явно е пипната от платичен д-р.

Скрихте ми коментара, защото казах, че тази е дебела, но има красиво лице?! След мен, няколко човека го повтарят! Или имаме право да коментираме или ни модерирайте еднакво...

На някои снимки не изглежда толкова пълна, но на други чак се чудя дали това е една и съща дама /изглежда приятно закръглена/.

е голяма работа, и другите шопи :)

До лично пространство - тебе пък кой те кара да я харесвах, че толкова плачеш... Хората са различни - струва ми се , че си доста грозничък, а може би дори и слабичък....:(((

И къде пък прочетохте плач? А тази особа мине, не мине месец и се жалва, че й било омръзнало да я наричат, както я наричат и с една дума иска да я наричат хубавица, т.е. иска, и още как, да я харесваме. А що касае мен, жена съм между другото, и без да правя каквото и да е, който ме е виждал, не ме е наричал грозна. Между другото прави ли Ви впечатление, че не обиждам никого, за разлика от Вас? И като казвам, едрите да са си едри, Вие защо ми забранявате да съм слаба? Или само Вие сте хубави и само Вас да харесваме, а нас кучета ни яли? Толерантност, а!

Ох на тати тамагочито...перфектна е! Ей това е жена, като я пляснеш по задника и да притреперва поне 30 секунди след това, ама иска и сериозно отношение към нея, дълбока оран и високооборотна грес си трябват тука

Не искам нищо от ... едрите жени/мъже - не искам да отслабват, не им казвам да не носят къси панталони, нека си светват лампите, като правят секс, изобщо свобода, обаче да не искат от мен да ги харесвам, защото и аз искам свобода.

За всеки влак си има пътници... Щом се продава тази визия, да се продава. Нищо провокативно не видях. Общо взето това телосложение е преобладаващо в много държави и съвсем правилно е да се върви към такъв тип модели, а не анорексички точилки.

Евала. Много добре си го казал.

Браво!

Какъв им е проблема на тия хора дето ги избират тия, бре? Или дрехите ѝ висят, или тя виси от дрехите. Една за свят няма. Налагат зорлем екстремности.

Се едно да те нападне млада закачлива мечка гризли. На нея ѝ се играе, а на тебе ти се крещи, ама само плачеш тихо през зъби... да не земе и да се разсърди ;)

Изключително просташки коментар

Мисля, че ти си по голямо грух, от тази която си позволяваш да наричаш така :)

Извинявай, ама от кога целулита е на мода? http://life.dir.bg/gallery.php?id=25024296&page=22#topnav

Благодаря и на двете дами за високата оценка! :) Описвам личните се преживявания бе, Колумбианке! Но въпросната емоция продължи точно 10 секунди. След това се размазах от кеф, а час по-късно получих най-запомнящата се похвала в живота ми ;) Сладката ми мецанка! Изяде ме със се парцалите...

големи балдъри бре

Ако те стисне м/у тях няма да можеш и да извикаш дори:)))))))))

Luna0102

Нейна си работа, но все пак можеше да ни спести гледката от кръста надолу.

що? за да се съобразява с разни форумни мишки ли

Красиво лице, но не е пищна, а дебела. Против налагането на модата на ходещи закачалки и анорексични момичета, но и тлъстината не изглежда добре. Пищна наприемр е Моника Белучи, София лорен, тази е дебела

Браво! Най-точния коментар!

Какъв героизъм! Вдъхновила някаква жена да правят секс на светнати лампи! Какво неземно щастие! Още тази вечер всички да си запалите лампите!

Тази само Рубенс би я харесал.

И аз.

Секси и прекрасна....

предполагам имаш предвид сестра и близначката с 30 кг по-леката от нея

сам

такава е каквато е, но модел!? извинете....

Не стига че българите са некомпетентни ами са и вечно знаещи. Плюс сайз модел е, и е жена на годината -2016-та

той и Обама е Нобелов лауреат за мир...

спомням си един коментар за нея по предаване (дано схващате английски, щото лафа на български не звучи): - Graham is like a black haired Claudia Schiffer body double! - No more like body triple!

Пищна ли? Тази си е откровено дебела и прелива отвсякъде като превтасало тесто, хахахаха

Стига с тия пораженчески: "Ма аз съм си красива и дебела!" или "Важно е какво отвътре не не отвън!" ... Пределно ми е ясно какво има тая отвътре - каца лой! Девойки не им се връзвайте на глупостите! Колкото и да се заблуждавате, че тая е готина и секси, ако до нея застане нейна близначка 10-20 кг по-малка, гарантирам ви 99% от мъжете ще изберат с по-малката! Затова стига пораженчески самозаблуди и се земете в ръце! Тия бутове трябва да се стегнат, туй щембе няма място по тебе, в тоя провиснал задник няма нищо секси ... За мъжете въжи абсолютно по същия начин! Тия глупости със "секси биреното щембенце" направо ги забравете! Отделно всеки с грам самоуважение би се грижил за здравето си. С тая лой, тая си е направо готова за инфаркт преди да стигне 40 г, всички форми на диабет, бъречна/чернодробна недостатъчно и милион още ...

Как само го размята тоя мъж да се поприкрие с него... Горкия

лице момичето е доста симпатична, но на снимка 2 тези бутове......,много неприятна гледка, чак отвращаваща. Не е нужно жените да са като скелети, хубаво е да има форми, но не телеса които се подават от всички страни.