”Прада” показа къси чорапи и обувки с кожа

Колекциите на модни къщи "Прада" и "Салваторе Ферагамо" бяха представени в рамките на Седмицата на мъжката мода в Милано.

Обратно в новината

Коментари - ”Прада” показа къси чорапи и обувки с кожа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозни дрехи, грозни хора... този от сн. 14 направо ме плаши. И като си помисля, че тези безполови, облъчени същества ще се възпроизведат и ще дадат поколение... как ли ще изглеждат? Сигурно ще приличат на насекоми.

А бе ,няма ли някой в тоя свят на модата да се престраши и да извика,че царят е гол?!Как пък веднъж. не обявиха някоя колекция за провал?

Лелееее, смяхме се ние за летните ботуши и зимните джапанки, ама на- и второто вече е факт! Не ги е срам- четат форумите и крадат идеи.

Ама колко ме...на температури под минус 10...

Всичко ново е добре забравеното старо!

... дори обувки и чехли направени от кожа... Не думай, бе!

Какво да очаква човек от група италиански селяци

На бг "звезда",/например на Рут/ може и да и хареса, само защото е марка Прада, с удоволствие ще си даде парите и ще стане за смях.

Тази колекция не става за нищо. Дори и в най-забутаното безлюдно село , ако се появи някой облечен по този начин...ще предизвика присмех, уплах или в най-добрия случай-нощно нопикаване. Е мисля, че за изработката на бостански плашила може и да стане, но едва ли...защото те и гаргите свикнаха да се плашат от хубави неща, направени от слама и бомбета....

Чудят се какво да измислят.... и не само от Прада ами и всички останали.