Продават на търг къща от детството на Доналд Тръмп

Къщата в Куинс, Ню Йорк, в която са преминали първите четири години от живота на Доналд Тръмп, беше предложена за продажба на търг за втори път от три месеца.

Обратно в новината

Коментари - Продават на търг къща от детството на Доналд Тръмп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другият път да се каже къде е преминал животът му след тези 4 ГОДИНИ. НЕЗАБАВНО ЗАПОВЯДВАМ, но все пак кой го интересува?

Къщата е Много хубава - интериорът е страхотен - съвсем по човешки и без изгъзици - мебели, книги, кораби, нищо претрупано, има въздух, има Дух на къщата. Но, това е най-много 200 000. Останалото е, като къщата на Хитлер в Австрия.

Цената зависи в коя част на Куинс е ?

Че я купим и неа! Не че струа бог знае кво, но че донесе поече мъни, шот тоа пуяк се е пръкнал у нея. Сеа му е макята да избичим паре. Аре беайте сеа да си допием уискито.

Абе, who cares?

Тове сигурно е родната му къща в... Скопие :)))

...а сега притежава цял набостъргач...

но той не е ТРЪГНАЛ от тази къща. Всичко което има е наследство и ако го беше управлявал както трябва, щеше да е по-богат. Той е похарчил много, но не е спечелил нищо. Винаги е бил много, скандално много богат. За което няма принос.

той е несретник като тебе ,имал наследство нищо не бил направил .....Тръмп 5 години е бил кадет във военно училище и е почнал със заем от 1 милион от баща си за да изгради ЛИЧНО САМ империя от 8 милиарда долара ...а ти си само един калтак ганйовски

Пълна дупка.20 квадрата апартамент не можеш да се обърнеш.Все едно гледам някоя къща от кв.Победа.

Аз чекам палмата на Обонго

Тук подобни са около 30000 лв. , гредите със сигурност на тази са изядени от дървояд, не си струва ремонта, бутане и нова е най-доброто решение и това Тръмп много добре го знае, защото е основната теза в книгата му, която той защитава, но в момента гледа някой друг да набута, явно такава ще е и международната му политика - лично облагодетелстване за сметка на някой друг.

А това е бял Опел Астра (бракуван от министър Бъчварова)

ПредложИ ми такава в София за 30000 лв. и я купувам веднага! 5 спални и 4 бани. Куинс да е еквивалент на Бистрица примерно. Значи искам къща в Бистрица с 5 спални и 4 бани за 30000 лв.!

Куинс е както Бистрица за София- да, ама един друг път. Населението е 2,5 милиона , с 2 огромни летища- Ла Г. и Кенеди, около 48% са родени не в Куинс . към 30% са черняци, улиците са широки, а не тесни като в София и Драгалевци най-удобни за движение на 3-мата глупаци на Доньо Донев.

Прочетете му книгата Бунаци и ще разберете защо и как е преуспял. " Ако нямаше Бунаци, умните щяхме да измрем ".

Чичо, бе, чети. В тази къща малкият Доналд е живял до 4 годишна възраст, след това семейството са я продали и той няма нищо общо с нея от 65 години!

на Роската няма ли да пуснат за продан нещо ...я 1-вите наакани детски гащета ...че къф лайномет стана

Споко, хора, къщурката е тухлена. Прочетете описанието в американските сайтове за продажбата й.

А, на Обонго рождената кенийска колибка не я видяхме.

той по сайтовете и тръмп има и други родни къщи - една родова къща в Бавария и една друга малко менте дървено-тухлена къща в столицата на македония ..

Хубава къщичка!Размечтах се!

хубава, хубава ама от картон и дърво - знам ги тези къщички в щатите. Друго си е панелката.......:) :) :)

бих живял в щатите дори и в кашон или да съм негър в щата Алабама